• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesine bağımlı eş..

Bundan sonra bir hafta senin ailene bir hafta benimkine gidecez de
Seninkiler uzak derse olsun yola çıktık mı bi şekilde geçer gider senin ailen bak nasıl özlüyor benimkiler de özler sonuçta onlar da benim ailem falan de.
Ayyy daha ailesinden kopamayan erkeklerden tiksiniyorum.

Bayramdan önce pazartesi- salı-çarşamba-perşembe yani 4 gün ard arda nöbetçiydi. Cuma geldi eve. Yorgundu epey. O gün dinlendi. Cumartesi günü babasıyla telefon görüşmesi yaptı. Telefonda babasına aslında dün veya bugün memlekete gelecektik ama çok yorgundum gelemedik dedi. Ben 4 gün evimde yoktum eşimle vakit geçirmedik eşimle program yapayım demek yerine kendi kafasında memleketine gitmeyi planlıyomuş meğer. Bunlar yani bu yaşadıklarım normal , ben mi anormalim diye düsünüyorum artık cidden...

Onlar anormal

Her gittiğinde yaninda gitmek zorunda degilsiniz.Tartışarak degil sakin ve kararlı bir şekilde paylaşın ikna edin ilk tepkinizde kırılıp küsebilir ama sonra alışır.

11 aylık evlilik boyunca hep böyleydi. Kışın kar, soğuk veya hasta olmam gibi durumlarda bile hep gitmek istiyor. 2 haftasonu gitmese uzun zamandır memlekete gidemiyoruz diyor.... Pazar erken dönelim talebimde bile bişeyle buluyo, derken pazar eve en erken giriş saatimiz akşam 9 oluyor..

ben herhafta sonu kendi annemi çekemem bu ne yaaa ,

ben yoruldum bu haftasonu gitmiyecem ama istiyorsan sen gidebilirsin ,

AMA ben gitmeyecem de , ama yı bilerek büyük harf yazdım :)

Arkadaşlarım eşleriyle haftasonları bişeyler yapıp vakit geçiriyorlar. Oysa benim yanımda sürekli ailesine özlem duyan biri var.
Bunu da geçtim haftaiçi çalıştığım için artık dinlenme fırsatım olmuyor haftasonları

Bu haftasonu gitme talebi için dediğinizi yapıcam. Ben gitmeyeceğim, gitmek istiyorsan sen git dicem.

O zaman niye evlenmiş koskoca adam
Ben yoruldum okurken. Gitmeyin siz de

Bende bunu anlayamadım. Keşke evlenmeseydik. Evliliği kendi çok istedi. Baştan kendi evlilik yoluna girmeseydi. Ki bu yaşadığımız evlilik mi onu bile bilemiyorum

Bu tur adamlar anlasilamilayor malesef benim esimde oyle surekli ailemde ailem diyecektin niye evlendin madem tarzi kavgalar sonucu biraz duzeldi Allahtan sizde deneyin ama terste tepebilir bilemiyorum

Bu tur adamlar anlasilamilayor malesef benim esimde oyle surekli ailemde ailem diyecektin niye evlendin madem tarzi kavgalar sonucu biraz duzeldi Allahtan sizde deneyin ama terste tepebilir bilemiyorum

Psikolojik olarak yıprandım. Ters tepmesi bile umrumda değil diye düşünüyorum bazen. Kendimi ona ayak bağı gibi düşünüyorum. Ben olmasaydım daha sık giderdi. Bazen ayrılalım sen ailene yapış diyesim geliyor.

bazen bunları okudukca halıme şükür s edıyrum :) canım işin zor ya bırak kendı gıtsın yada hemen cocuk yap hamıleyım gıdemem agrım olyo cocuk hasta olur gıdemem dersın buyunce cocugun okulu duzenı var sık gıdılmez ama bu kadar cok annecıyse evlenmeseydı emınım aynısını sen yapmaya kalksan bsanmaya kalkardı
Bak buda manrikli:) ben hamileyim diye hic gidelim demiyor surekli ara ara diyede baski yapmiyor artik bunda kavgalarimizinda buyuk etkisi var tabi

Arkadaşlarım eşleriyle haftasonları bişeyler yapıp vakit geçiriyorlar. Oysa benim yanımda sürekli ailesine özlem duyan biri var.
Bunu da geçtim haftaiçi çalıştığım için artık dinlenme fırsatım olmuyor haftasonları
Canım seni çok iyi anlıyorum, benzer şeyler yaşadım. Ve ben de çalışıyorum tatil günlerinde dinlenme konusuna çok önem veririm, dinlenmeye ihtiyacı olup da dinlenememek hatta daha da yorulmak, her izin gününde kv evinde olmak... kendini bu eziyetten kurtar. Nasılsa her şekilde eşinle vakit geçiremiyorsun. Hiç değilse yorgunluk çekmezsin evinde mis gb dinlenirsin

Canım seni çok iyi anlıyorum, benzer şeyler yaşadım. Ve ben de çalışıyorum tatil günlerinde dinlenme konusuna çok önem veririm, dinlenmeye ihtiyacı olup da dinlenememek hatta daha da yorulmak, her izin gününde kv evinde olmak... kendini bu eziyetten kurtar. Nasılsa her şekilde eşinle vakit geçiremiyorsun. Hiç değilse yorgunluk çekmezsin evinde mis gb dinlenirsin
Evimde dinlenmek, mutfağıma girip bişeyler yapmak lüks benim için..

Psikolojik olarak yıprandım. Ters tepmesi bile umrumda değil diye düşünüyorum bazen. Kendimi ona ayak bağı gibi düşünüyorum. Ben olmasaydım daha sık giderdi. Bazen ayrılalım sen ailene yapış diyesim geliyor.
Ayak bagi olmakla alakasi yok bu adamin kendiyle alakali. Benin kocam aslinda evlenmeden once cokta duskun degilmis ailesine evlenince bi hal oluyor bunlara

Ayak bagi olmakla alakasi yok bu adamin kendiyle alakali. Benin kocam aslinda evlenmeden once cokta duskun degilmis ailesine evlenince bi hal oluyor bunlara
Evlenmeden önce aynı iş yerinde çalışıyoduk. İzin imkanı yoktu. Ailesiyle tlefon görüşmeleri yapardı tabi normal olarak. Ama evlenip hemen başka yere tayin olduk iş yerlerimiz ayrıldı. Evlenmeden önce izin sorunu olduğu için gitme talebi de çok değildi anlayamadım yani bu kadar düşkün evlendikten sonra aileye gitme isteği olacağını.

Evimde dinlenmek, mutfağıma girip bişeyler yapmak lüks benim için..
Restini çek ne oluyorsa olsun bundan sonra. Kendi evinde dinlenmek gbsi var mı yaa!
En fazla iki kere daha yalnız başına gider sonra gidemeyecek emin ol ;) onların derdi karılarını peşlerinden sürüklemek, bir nevi ailelerine erkek olduklarını sözlerini geçirdiklerini gösterip ego tatmin ediyorlar. Yalnız gidince iki seferden sonra sorularla baş edemeyecek senin adına bahane de bulamayacak biraz sürtüşeceksiniz ama sen kazanacaksın. Kararlı ve serinkanlı ol. Gitme.

Back