- 14 Haziran 2019
- 14.449
- 69.998
Konu sahibi başından beri abisinin babasının ve annesinin arkasında olduğunu yazıyor. Hatta sevgiliyken annesinin onaylamadığını da yazıyor. Lisans mezunu, maddi geliri olan, ailesinin desteklediği bir kadın karşınızdaki.Bazı konularda size katılıyorum, bir kadının çalışmıyor olması onu kesinlikle ezik yapmaz. Ancak birisi sevip yıllarca katlanıyorsa da bir şeyleri onu aşağılama hakkını size vermez. Demem o ki buraya anonim yazılmış çoğu yazı zaten çevresinde kendisine destek olacak kimse bulunmayan kadınlar tarafından yazılıyor. En basitinden şiddet gören bir kadının çevresi de "ayrıl ya, boşan git, aptal mısın?" demeyi biliyordur. Bu platform insanlara destek olmak için var. Yoksa buraya girdi girmenizin hiçbir manası yok, karşınızdaki insana bir faydanız dokunmayacaksa. Ne sizin vaktiniz gitsin ne onun.
Gidecek yeri olmayan, geliri olmayan, ailesinşn desteklemeyeceği birine elbette böyle yorum yapmazdım.
Ama şu durumda kalmaya devam eden bir kadına klişe yaparsın aslansın kaplansın demek de bana teselliden öte anlam ifade edermiş gibi gelmiyor.
Mahalle ayağı kalkıyor karşıdaki annesi görüyor duyuyor gel diyor, ben geleceğim zamanı bilirim diyip yine adamla oturan bir kadından bahsediyoruz ya lütfen