asude dönmez degil mi..bana geri dönmez..bana eskisi gibi kartanem demez degil mi...beraber kahvaltı hazırlamayız artık degil mi...tek kanepede tek yürek uzanmayız degl mi...beni bir daha aşkım diye kucaklamaz degil mi...onun kokusunu özledim ben ya...bitti bu iş degil mi bittiiiii
Bir daha okumasam mı senin konunu napsam?
Hayır , kadınlar kulubune girince de direk okuyasım geliyor.
Napsam burdaki hesabımı mı kapatsam?
Çünkü ben okuyunca fena halde Kahroluyorummmm....
İçim acıyo yani.
Seni gördükçe annemin zamanında ne kadar üzülmüş olabileceğini düşünüyorum.
22 Yıl geçmesine rağmen, babamı hala niye sevdiğini anlıyorum.
Sonra bu yukarıdaki mesajın, bitti dimi? dönmez dimi? Artık eskisi gibi olmaz mı? Şunu yapmaz mıyız yine? Bunu yapmaz mıyız?
Bu cümlelerinde bana, benim hayatımda BİTEN şeylerimi hatırlattı.
Ben de, sürekli, " Bir daha geri gelmeyecek misin sevgilim?" , "Bu kadar mıydı verdiğin değerin?" "Hiç mi sevmedin?" cümleleri arasında kendi içimdeki yarayı kanatıyorum.
Seni böyle üzgün görünce kendi yaramı kanatıp duruyorum.
Ben boşanmadım etmedim.
Evlilik farklıdır eminim, daha çoooook acıyordur için.
Ama bu insanın sevdiğinden ayrılması sanırım hep aynı acı aslında.
Sanki DAHA BÜYÜK bir acı yaşayamazmışsın gibi.
Ya canlı canlı sökerlermiş gibi kalbini.
Ya ben daha fazla yorum yapamıyorum.
Hüngür hüngür ağlattı beni bu yazın.
Ben şimdi gidip eski sevgilimin göğsüne yumruklarımı vurup, "NE İSTEDİN İNSAFSIZ?NE İSTİYORSUN BE VİCDANSIZ?" diye ağlamak istiyorum bağıra çağıra.
Sen de yap.
Ve lütfeeeeeeeeeeeeeeen....
İçinde hiçbir şey kalmasın, git eşine konuş.
Mail at, bir msj at.
Ara, konuşmasanda beni dinleyeceksin de.
Nolurrrrrrrrrrr.... Götür bir yere, konuşmasanda dinle de.
Gerekirse ağla, yani rol için değil.
İçinden geldiği gibi davran sonuna kadar de.
Yüzükleri ne için koyduğunu söyle. Herkese benim boşanmak istediğimi söylemişsin neden? Yok böyle bir şey de.
Ve ilk celsede boşanma.
Hatta ikincide de. Belki 3. Ama 4.de boşan.
Sen aşkını , sevgini sonuna kadar kanıtla.
Aşk , sevgi diyoruz.
İnsanlar dağları delmiş aşkı için.
İnan bana , sevgilin olsa "gitme, etme" diyeceğim ama bu karşındaki adam senin kocan yahu!?
Söyletme nolur, aynı yatağı paylaştığın, vücudundaki her noktayı bilen insana karşı konuşamazsan kime konuşacaksın?
Sevindirme şu lanet insanları.
Allahından bulacak hepsi.... Ama baktın "Her şeye rağmen" olmuyor...
Arkanı dönüp gitmekten başka hiçbir çaren kalmaz.
şimdi neden boşanmayacaksın boşa bekleme falan diyenler...ben hemen boşanmayacağım...bu onun bana tekrar geri dönmesi için değil..benden bu kadar kolay kurtulamayacklarını bilmeleri için...inatsa inat..sonuna kadar..ayrıca ben boşansam hemen birisyle zaten evlenemem, hem evlenmem de daha zaten.. o yüzden benim zamanım çok..yüce mevlam kuvvet güç verdiği sürecede ben bu işin sonunu bırakmayacağım..
eşinin sana dönmesi için bir yol var aslında ama, kesinlikle tercih etmeyeceğin için hiç söylemeye gerek yok :26:
belkide onu demek istememiştir :) hem doğru anlaşılır zaten öyle de dese yalan söylemiş olacak o adam o yalana değmez abetaya da yakışmaz gelecekse yüreğiyle gelsin boşver...
abeta bugün nasıl oldu acaba dün akşam kötüymüş ..
her karanlık mecburen bi aydınlığa gebe be abetam sana da güneş doğacak bekle sizin şer saydığınızda bile bi hayır gizlidir demiş ya peygamberimiz belkide hakkında daha hayırlıdır bu bitiş hı?yaradandan iyi mi bilicez biz...
hamileyim mi diycek mesela aklıma o geldi ilk asude
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?