• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

ya ne diyim bilmemki ne söylesem boşş git konuş diycem ya daha çok üzerse seni? ya iş çıkışı kes önünü madem tut kolundan ben senden ayrılmak hiç istemedim seni hep çok sevdim ve seviyorum de...diycem korkuyorum sana sebep olurum diye...abeta yaa:( allah yardımcın olsun

o zaman eşine bir e-maille anlat bakalım herşeyi, değişecek mi?

(maalesef ki değişmeyecek. inan ki ne yaparsan yap, o adam kafasında bitirmiş seni, dönmeyecek, kendini boşa hırpalıyorsun.. bunları sana söylediğimizde de inanmıyorsun. sonra yine aynı çıkmazlara düşüyorsun.. sanki biz aşk ve sevda dolu günler geçiyoruz, hiç dert yaşamadık da boşa konuşuyoruz, bir dert seninki.. konuşuyosak, vardır bir tecrübe/bilgi dünyamız)

asude dönmez degil mi..bana geri dönmez..bana eskisi gibi kartanem demez degil mi...beraber kahvaltı hazırlamayız artık degil mi...tek kanepede tek yürek uzanmayız degl mi...beni bir daha aşkım diye kucaklamaz degil mi...onun kokusunu özledim ben ya...bitti bu iş degil mi bittiiiii

asude dönmez degil mi..bana geri dönmez..bana eskisi gibi kartanem demez degil mi...beraber kahvaltı hazırlamayız artık degil mi...tek kanepede tek yürek uzanmayız degl mi...beni bir daha aşkım diye kucaklamaz degil mi...onun kokusunu özledim ben ya...bitti bu iş degil mi bittiiiii

ağladımm:5::5::5::14::14::14::43::43:

Ayyyyy.. Psikolojim bozuldu senle birlikte cnm ya.... Ben olsam konusurdum tatlım... Sevıyorsam aılesıne bırakmazdım onu... Bır ofıs ayarlasınlar sıze işyerınde onu cagırsınlar.. Sen odada ol ya da o olsun.. Sen sonra gir kapıyı kıtle.. Ko-nuş-ma-mız lazım de ınat et ıste konuşmadan kapıyı acma .... Ah ahhh.... BEnİm de gÖrÜmcem ıstemedİ benİ ama benım EŞİM benİ tercıh ettı.. Neler yapmadılar zAmamanında ayırMak ıcın ama sabırla dayandım bunlara ... Kocamın desteĞıyle astık ve evlendık.. Keske senden de İYİ haberler duysak abeta :43:

Son düzenleyen: Moderatör:

Döner canım,ve hepsini de söyler sana eskisi gibi. Ama sen kendini ondan çekmediğin sürece dönmesi zaman alıcak. Şu an yalnızlığı göremiyo,çünkü sen arıyosun,konuşmaya çalışıyosun veya mesaj atıyosun.Bu sebeple sen O'nda hala varsın.Ama o sende yok. Çünkü o kaçıyo.O senin hala onu beklediğini biliyo.Artık duygusal davranma bence,biraz duygularını geri plana atmaya çalış.Mantığınla hareket et, mutsuz görünmemeye çalış.Seni gördüğünde ne kaybettiğini anlasın.Bir hiç uğruna ne durumlara geldğinizi görsün.Ben de senin yerinde olsam duygularımla hareket ederdim belki, ama bi süre sonra sen de görüceksin,kimse için üzülmeye değmez,ağlamaya değmez.

Bak bi arkadaşım vardı benim.Üniversite yıllarında bi erkek arkadaşı vardı.Senelerini verdi o çocuğa, ama çocuk onu aldattı başka biriyle.Arkadaşıma dedim ki,artık bırak onun peşini. Bırakamadı.Çünkü seviyodu o kişiyi.Sevgisi gerçekleri görmesine engel oluyodu.Ayrıldılar ama arkadaşım aramaya devam etti.O devam ettikçe aramaya çocuk ondan kaçtı. Ben arkadaşıma direttim arama diye.Zar zor da olsa başardı.Aramadı, mesaj atmadı.Aradan bi zaman geçti.Çocuk pişman oldu, arkadaşım onu aramadıkça bu sefer neden aramıyosun diye sormaya başladı çocuk.Bu defa o arkadaşımın peşinde koşmaya başladı.

Sana bu örneği yazdım ama tabi senin durumun daha farklı, ama dediğim gibi.Sen aramazsan işte o zaman yalnız kaldığını anlıycak.İsterse ailesinin yanında olsun.İsterse bütün gün arkadaşlarıyla gezsin. Bir anda unutabilir mi seni sanıyosun? Her gece aklına gelmiyo musundur sanıyosun? Eğer öyleyse yanılıyosun.Ama sen ona yalnız kalma fırsatını vermiyosun.Ve o yalnızlığı anlamadıkça sen daha çok bekliyceksin.Sana tavsiyem bundan sonra arama ,sorma,ortak arkadaşlarınızla O'nun hakkında konuşma.O yokmuş gibi davran.

ya snein memleket nere.avukat tutsan kendine.herşeyi anltasan . isteklerini söylesen.gittiğin dr.a gitsen şu zaman geldim ben muayene oldum
siz incilme var demiştiniz aslında dayak yemiştim kocamdam şimdi boşanıyoruz ve benim bunu ispatlamam lazım bana yardımcı olurmusunuz
diye rica etsen.senin tc kimlik nodan bulurlar kayıt ve gidiş tarihini.bi şansını dene bakalım.aramazlar.haklılar ya kendilerince.sen ne yaptın ne dedinkide
seni öyle dövdü ya.

Canım ben izmirliyim ama eşimle yaşadığım yer aydın.aydınında köyü.Avukat tutum zaten.Davayı açanda benim.Boşanma davasının yanında Maddi manevi tazminat davası açtım.Bunun yanında altınlarımıda istedim.Canım adam istemiyor sevmiyor ya bardağı alıp bir yerden başka bir yere koymam bile olay oluyordu kısacası batıyordu yani.Dayak yediğim son gecede sudan sebepti olay.Ailesiyle ilgili bir konuyu attı ortaya.Durduk yere olay çıkaracak ya.Sonra başladı girişmeye.Dövdüüü baya sonrada illa gidiceksin dedi ve gönderdi gecenin 1 de.

arada geliyorlar bana kızlar soldan soldan ya...bu arada bu akşam mesaideyim ..çalış çalışş

arada geliyorlar bana kızlar soldan soldan ya...bu arada bu akşam mesaideyim ..çalış çalışş

abetacım, hikayeni okuduğumda bırak gitsin, o senin peşinden koşsun falan yazacaktım.
Ama biraz daha devam ettim ve sonraki yorumlarını okudukça vazgeçtim.
Belliki çok seviyorsun ve eşin her ne kadar saçmalasa da sana karşı boş değildir eminim..
Biraz daha sabret ve sonuna kadar diren!
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner!
Eşin de seni ve ne olduğunu anlar :34:

Ayyyyy.. Psikolojim bozuldu senle birlikte cnm ya.... Ben olsam konusurdum tatlım... Sevıyorsam aılesıne bırakmazdım onu... Bır ofıs ayarlasınlar sıze işyerınde onu cagırsınlar.. Sen odada ol ya da o olsun.. Sen sonra gir kapıyı kıtle.. Ko-nuş-ma-mız lazım de ınat et ıste konuşmadan kapıyı acma .... Ah ahhh.... BEnİm de gÖrÜmcem ıstemedİ benİ ama benım EŞİM benİ tercıh ettı.. Neler yapmadılar zAmamanında ayırMak ıcın ama sabırla dayandım bunlara ... Kocamın desteĞıyle astık ve evlendık.. Keske senden de İYİ haberler duysak abeta :43:

kuzum kamudayızz..burda öyle şeyler olmaz ki..beni sevmemiş..sevse böyle olmazdı...bazen çok duygusal anlarım oluyor..bu da genellikle iş yerinde oluyor..evde bizimkilere üzgün görünemem..ama şimdi iyiyim..ve çokta iyi olcam

Abetacığım canım benim son yazdıklarını okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım.Çokk üzüldüm.Allah hakkında hayırlısını versin canım.Ben tam 5 ay olmak üzere eşim olucak şahısla görüşmedim sesini dahi duymadım.Oda hiç aramadı sormadı.Bende istemeye istemeye açtım davayı.Ne hayallerle evlen yuva kur bak sonra...Yzıklar olsun diyorum...

kuzum kamudayızz..burda öyle şeyler olmaz ki..beni sevmemiş..sevse böyle olmazdı...bazen çok duygusal anlarım oluyor..bu da genellikle iş yerinde oluyor..evde bizimkilere üzgün görünemem..ama şimdi iyiyim..ve çokta iyi olcam

arkadaşım konunu takip ediyorum, bir ara barışacaksınız gibi gelmişti bana. ancak şimdi pek umut yok gibi görünüyor. konuşmaktan kaçıyorsa ne yapmayı düşünüyorsunuz, aileler karışmıyor mu?

arkadaşım konunu takip ediyorum, bir ara barışacaksınız gibi gelmişti bana. ancak şimdi pek umut yok gibi görünüyor. konuşmaktan kaçıyorsa ne yapmayı düşünüyorsunuz, aileler karışmıyor mu?

zaten onun ailesi istemediği için bu durumdayız canım...benim ailemde şuan negatif durumda..ama bana dayanamazlarr..onun ailesi istese zaten eşim şuan bu durumda olmazdı

zaten onun ailesi istemediği için bu durumdayız canım...benim ailemde şuan negatif durumda..ama bana dayanamazlarr..onun ailesi istese zaten eşim şuan bu durumda olmazdı

peki bu durum böyle sürüp giderse ne yapmayı düşünüyorsun? eşin kaybetmek ve eşinin ailesini sevindirmek istemiyorsun, peki onlarla uzlaşman mümkün değil mi? benim tecrübelerim eşinin seni aramayacağını söylüyor maalesef =( hamile eşini babasının evine bırakıp bir daha hiç aramayan o kadar çok ki...

ne yapayım be güzelim..koynuma taş basarım..bunlarda geçer..şuan çok yeni olduğu için canım acıyor o kadar...davayı açmasını bekliyorum..boşanmayacağım

ne yapayım be güzelim..koynuma taş basarım..bunlarda geçer..şuan çok yeni olduğu için canım acıyor o kadar...davayı açmasını bekliyorum..boşanmayacağım

belirli bir yaştan sonra boşanmak istemeyen çoluk çocuk sahibi kadınları, yaşlı adamları da anlıyorum ama gençleri anlamıyorum. tazminat vs. isteseniz tamam tabi de, neden boşanmayacaksın, daha çok gençsin. sana boşanma davası açan adamla evli kalıp da ne yapacaksın ki, sana ne faydası var? gençsin, güzelsin.. gururunu kurtarsan daha iyi değil mi, inatlaşmak niye?

belirli bir yaştan sonra boşanmak istemeyen çoluk çocuk sahibi kadınları, yaşlı adamları da anlıyorum ama gençleri anlamıyorum. tazminat vs. isteseniz tamam tabi de, neden boşanmayacaksın, daha çok gençsin. sana boşanma davası açan adamla evli kalıp da ne yapacaksın ki, sana ne faydası var? gençsin, güzelsin.. gururunu kurtarsan daha iyi değil mi, inatlaşmak niye?

avukat16 katılıyorum sana canım.Beni istemeyeni ben hiç istemem yaaa.Benim eşimde beni defalarca dövdü hergün istemiyorum sevmiyorum diyordu.Bende annemlere geleli 5 ay olucak ne eşim nede ailesi 1 kere aramadılar.Benmi naptım bende aramadım sormadım.Gittim boşanma davasını açtım tazminat davasıyla birlikte.Eşyalarımıda aldırdım.Gerisi adalete kalmış...

Bence bu tavrınla eşini geri getiremessin , sen öyle olucağını sanıyorsun ama değil işte burda hepimiz snn için üzüdük ve üzülüyoruz çnkü seviyorsun bu adamı ve acı çekiorsun.Allah aşkına gerçkten seven insan ailesini bir şekilde ikna eder vs. kardeşi sizi istemyr diye sizi boşuyor var mı böyle birşey aallah aşkına yaa :20: piskoloji bozukluğuyla alakası yok resmen sevmiyor işte sevse sizi korur gerekirse ailesini alır karşısına ama sizi korur , sizdn boşanmazz!!!!!! Ve bu adam sizi dinlemiyor bile kaç defa girişimde bulundunuz allah aşkına karşılaşmak bile istemyr.

Kendinizi daha fazla kandırmayın ve üzmeyin...Burda hepimiz snn iyiliğin için konuşup yorum yapıyoruz ama artık pollynnna tavrınıı bırak ama ya öyle olduysa ya zor durumda kaldıysa hep ailesi yüzündn onlar yaptı etti eşim bni sever ama onlar zorladı bu düşünceleri at artık kafandan kendine gell mantıklı düşün bu adam seni sevse herşeye göğüs gerer abetacım ne olur yıpratma kendini ve olanları kabullen artık :50: Adam yalanlar bile söylüyor çevrendekilere düşün abeta istedi boşanmayıı diye , kendisi suçlu çnkü biliyor.Sevmyrm boşanıcm da demiyr ailesinin istememe olayı bahane diyelimki var ailesi istemyr zorladılar ettiler ya bunun için senden bak tekrar söylüyorum senden ''EŞİNDEN'' kalbnin yarısından vazgeçiyorsa ,Sen asla onun kalbinin yarısı olamamışsın demektr seni gerçekten sevmemiş demektir .3 ay ya bu cicim ayları bu adam bu aylarda bırakıyorsa seni daha ne diyeyim çok sinirlendim , Hem snn bu kadar çırpındığını görünce hemde o adamın sni böyle kolay bırakabilmesine ve sana değer vermemesine , çok üzgünüm gerçekten kaç gündür olumlu birşey olmuştur dye bakıyorum topiğe ama yok hep sen kendini kandırıyorsun hep sen üzülme artık :50:

Biraz sert yazmış olabilrim kusura bakma.. :34:

avukat16 katılıyorum sana canım.Beni istemeyeni ben hiç istemem yaaa.Benim eşimde beni defalarca dövdü hergün istemiyorum sevmiyorum diyordu.Bende annemlere geleli 5 ay olucak ne eşim nede ailesi 1 kere aramadılar.Benmi naptım bende aramadım sormadım.Gittim boşanma davasını açtım tazminat davasıyla birlikte.Eşyalarımıda aldırdım.Gerisi adalete kalmış...

benim bir müvekkilim 7 aylık evli ve 5 aylık hamileyken evden gönderildi. olmaz diye bir şey yok, her şey insanlar için. başımıza her şey gelebilir, durumu kabullenmek en az hasarla atlatabilmenin tek yolu. 5 ay sizi aramayan eşten hayır mı gelir? en doğrusunu yapmışsın, umarım bu zor günleri çabucak atlatıp kendi hayatınızı kurarsınız...:kkk:

benim bir müvekkilim 7 aylık evli ve 5 aylık hamileyken evden gönderildi. olmaz diye bir şey yok, her şey insanlar için. başımıza her şey gelebilir, durumu kabullenmek en az hasarla atlatabilmenin tek yolu. 5 ay sizi aramayan eşten hayır mı gelir? en doğrusunu yapmışsın, umarım bu zor günleri çabucak atlatıp kendi hayatınızı kurarsınız...:

Benim tebligatım karşı tarafın eline daha geçmemiş.Duruşma günü belli değil.Benim tebligatıma karşılık onlarında cvp hakkı oluyormuş 10 günde müddet veriliyormuş siz daha iyi bilirsiniz gerçi.Sizce bu insanlar tazminat ödememek için boşanmak istemiyorum diyebilirlermi ne gibi tavır takınabilirler siz daha iyi bilirsiniz nelerle karşılaşabilirim mesela.Bilgi verirmisiniz.Ben çok panik yapıyorum ne cvp vericekler merak ediyorum.

Back