• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

merhaba. Bende 5 aylık evliyim ve durumuna çok üzüldm kendim yaşıyomuşum gibi hissettm :( Allah sabır versin çok zor.. Çok fazla yorum var hepsini okuyamadım atladım sonlara doğru. Bişey sorucam iş yerinde hiç görmüyomusun onu yani ne kadar zamandır hiç görüşmüyosunuz konuşmuyosunuz ??

neyse benimkisi sadece bi soruydu burda onlarca insan bir sürü tavsiyeler veriyo ben seni tanımadığım için sormuş olabilir miyim sence asudecim kusura bakma :)

Cook üzüldüm canım ya hiç aramadı hala aynı iş yerindemı siniz cook fazla yorum var okuyamadım

Cook üzüldüm canım ya hiç aramadı hala aynı iş yerindemı siniz cook fazla yorum var okuyamadım

bugün tam 3 hafta oldu...ayrıyız...ne sesini duyuyorum ne de sesimi duyuyor...ve biz çıkarken de nişanlıyken de bu kadar ayrı kalmamıştık...hatta ayrılmamıştık...şuan aynı iş yerindeyiz...

kızlar bir cevap verin bakalım bana..acaba evime dönsem..ona güzel bir mail atsam..ne dersiniz...belki yuvamızı tekrar inşa etmek bana düşmüştür ha ne dersiniz...

Çok uzun zamandır takip ediyorum konunu. Abedatacığım, deliler gibi aşık olduğum bir erkek arkadaşım vardı.Değil gün dakika ayrı kalamazdı benden. Yalvarırdım artık gelme diye. O derece. Yani evimizi bile babası almış bu ev senin kızım demişti. Oda oda hayal doldurmuştuk beş dakika içerisinde her köşesini. Birgün öyle pat diye bunu sen istedin,sen hak ettin bunu,ben seni sevmiyorum dedi telefonda. Tamam dedim. Sağol, dürüst davrandığın için. Bir daha aramadım, aranmadım... Aradan kocaman bir 7 sene geçti. Bir yıl yıkıldım. İçimden güçlüyüm ya kimseye göstermeden. Sonrasında Allah'ıma bin şükür ki eşimi tanıdım. Yaralarımıza üfledik birbirimizin. Sardık sarmaladık... Aşkım oldu o benim. Hatta herşeyim :))) Ama yıllar sonra öğrendim ki Deniz beni ortak bir arkadaşımızın bir yalanı yüzünden terk etmişti beni.Onu kabullenememesi yüzünden.Öğrendim ki sabahlara kadar şişe kırmış evin duvarlarında. Ağlamış... Ama açıp bana gerçeği sorma gereksinimi duymamış... İlk duyduğumda keşki dedim keşki gitseydim yatsaydım kapısında.Öğrenseydim herşeyi. Anlatsaydım gerçeği. Bıraksaydım bir kenara gururu. Çok farklı olabilirdi ikimiz içinde herşey. Ama sonra düşündüm de iyi ki gitmemişim... İyi ki bana en ufak bir iftirada sırtını dönebilecek bir adamla olmamışım ben. İyi ki eşimi tanımışım. Aşkım yapmışım. Şimdi bana ben kendimden çok güveniyorum sana diyen bir eşim var benim. Gözlerinde kaybolduğum. Nefesinde huzur bulduğum. O mu? O hala bekar... Ortak bir arkadaşımıza anlatmış zaten olanları ondan öğrendim.Benimle ilgili ark.söylediği yalanı duyunca intikam almak istemiş aklınca benden. Gitmiş eski kız arkadaşının yanına.Onun yanında aramış beni.Şimdi ben ömrümün en büyük hatasını yaptım diyormuş...Çok kötü dedi arkadaşım.Aldığı nefes sensin.Çok özlüyor seni.Görsen eski deniz değil artık o, bambaşka biri... O hayatını kurdu. Hak etti bu mutluluğu diyormuş. Kurdum dedim arkadaşıma çooookk şükür. Dünyaya bir daha gelsem bir daha bir daha evlenmeyi isteyeceğim bir eşim, dünyalar yakışıklısıda bir oğlum var benim...Umudunu kaybetme sende cnm. Eğer, içinden aramak geliyorsa ara. Dinleyeceksin beni yok öyle kaçmak diye bağır. Taciz et çık karşıma delikanlı gibi dök eteğindeki taşları de. Öyle kesilmez evliliğin bileti geleceksin anlatacaksın paşalar gibi de. Baktın gelmiyor at bir mail. Anlat yüreğindekileri tek tek... Yine mi olmuyor. Çek elini ayağını cnm üzerinden. Görüntünle oyna. İnadına çok keyifli davran kurumda. Çok bakımlı. Karşılaşırsan eğer gözlerinin taa içine bakarak kendinden emin bir günaydın de gülümseyerek hızla uzaklaş yanından sanki kaile almıyormuşsun onu gibi. Bitmiş sende gibi. Bak nasıl değişecek tavırları sen bile inanamayacaksın...
Ben atlattım hepsini.Sadece Candan Erçetin'in şarkısını duyduğumda tuhaf oluyorum...

beni özlüyormuşsun öyle diyorlar
kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar
sense besleyerek yalnızlığını
kabul ediyormuşsun aldattığını

beni soracak olursan hayli kırgınım
kırgınlık bir yana bir de şaşkınım
tek tek anlayarak hatalarımı
sevmeye çalışıyorum yalnızlığımı

işte ben böyle bir hal içindeyim
aslında derin keder içindeyim
bazen bilmeyerek ne yaptığımı
iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim
bazen isyan edip yalnızlığıma
sana karşı ince bir sitem içindeyim

merhaba arkadaşlar

buraya böyle bir konuyu yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi..uzun olacak belki ama lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var..

eşimle birbirimizi severek evlendik..gözümün içine bakardı resmen..herkes gıptayla bakardı bize...aynı iş yerinde çalıştığımız için örnek çift gösterirlerdi bizi..yaşım 24 eşim ise 27 yaşında ve daha "3 aylık" evliyiz...eşimin ailesi bursada benim ailem ise bizim bulundugumuz şehirde...ben daha önce başka bir ildeydim ve nişanlı iken eşimin gayretleriye aynı ile ve aynı işyerine gelebildim..şubattan beri burada çalışıyorum..(yabancıyım bu işyerine eşimle beraber oldugumuzdan da hiç arkadaşım olmadı)..

konuma gelecek olursk..eşimin ailesi sanırım beni en başından istemedi..düğünde bile kıza lamaya gelmediler..düğünümü burnumdan get,irdiler...ailem bu şekilde vermeyiz kızımızı dediklerinde ise yalvardı resmen aileme..ben abetasız yapamam diye..velasıl biz evlendik..evimizdeki herşeyieşimle beraber yaptık..kız tarafı olarak yatak odası takımı ve mutfak araç gereci biz aldık..eşimin ailesi hiç bir şey almadı ve karışmadılarda..gelinliğime bile laf söylediler..sırf tatsızlık olmasın diye seçtiğim modelden vazgeçtim..daha 1 aylık evliyken evime yatıya geldiler 1 hafta krallar gibi agırladım.çünkü eşimi seviyordum ve onun için katlanıyordum..her şeyimize karışmak istediler eşim başlarda hep beni savundu yada öyle gözüktü bilemiyorum..kısacası istenmeyen gelindim.aslında daha bir çok şey var ama iplerin kotugu noktaya gelelim.kaynımla aynı şehirdeyiz bir kız arkadaşı var 8 yıllık sanırım.kız beni hiç bir şekilde haz etmedi..hep bana bunu dedi bana şunu yaptı deyip ortada laf dönderdi..bense hiçbişey yapmamıştım..ama sırf eşim hatrına iftara yemege bile davet ettim ama gelmediler...
2 hafta önce eşim kaynımla buluştu artık ne konuşuldu tam anlatmadı..yalnız evimize davet etmiş tekrardan..kaynım ise abetanın kız arkadaşıma karşı tavırları var ben o oldugu sürece o eve gelmem diyor..tabi ben çıldırdım eşim savunmamış bile beni...kaynımı aradım dedim benimle ne sorununuz varsa bana söyley,in dedim tartıştık küfür edip suratıma kapadı telefonu..eşime dedim tabiki eşim ne yaptı önce beni sakinleştirdi ardından kardeşine msj atarken yakaladım "kardeşim biz kardeşiz uzaklaşma benden " diye..halbuki ben her seferinde gelsin gitsin kalsın buluşalm gezelim diyen insanım...ama yaranamadım..perşembe bu olaylar oldu..cuma arkadşıma gittik gezdik..cumartesi evi temziledim ..pazar arkadaşlarla kahvaltıya gittik gezdik eglendik...ve eşim pazartesi öğleden sonra değişti..elimi bırakmayan adam elimi tutmak istemedi..ben şok..cinsel hayatımızda falan hiçbir sorun yoktu..çok mutluyduk..ailesiyle arada kaldıgını söylerdi ben de derdim ki arada nasıl kalıosun gidioruz onlar geliyor falan diye...anlayacagınız şoklardayım hala elim ayagım titriyor..eşim ailesiyle gizli konuşurdu ama beni ilgilendirmez derdim hep..ve eşim salı günü öğle yemeginde çok durgundu...dışarı çıkıp çay içtik ve sordum " bana neden soguk davranıyorsun diye" eşim gayet ciddi "ben artık sana dayanamıyorum katlanamıyorum artık bıçak kemiğe dayandı...seni hayatımda istemiyorum" bildiğiniz yalvardım tabiri yerindeyse elimin kınası yeni çıktı...daha 3 ay..yalvardım resmen ama o kesinlikle istemiorum ayrılalım deyince bende cafeyi terk ettim işe geldim..odamda tekim nasıl aglıyorum ama..çekmecemde davetiyemizi gördüm onun çiçek yolladıgındaki notları falan hepsini zarfa koydum belki içi acır vazgeçer diye yüzüklerimide koydum...onun masasına koydum..önce yanına gittim telde konuşuo konuşmak istedim yüzünü görmek istemiyorum dedi..ve bende o sinirle gittim ve koydum masasına..o gecede bir arkadaşıma gittim ve eşime sakın aileme söyleme dedim bugun düşünelim yarın oturur konuşuruz dedim...salı gecesi ailem aradı eşim anlayacagınız ailemi aramış....eşimi aradım açmadı...sabah işe geç geldi kaç kez aradım dedim kesin bişey oldu açmadı telimi...sonra baktım gelmiş odasında..yanına gittim "günaydın aşkım geç kaldın aradım seni merak ettim dedim"" merak edilecek bişey yok dedi sadece...2 saat sonra dayanamadım yanıma çağırdım geldi ne var dedi..ailemi sen mi aradın hani aramyacaktın..bak şimdi işler kötü olacak dedim...zaten dün ben bitirdim başkada bişey konuşmuycam seninle bitti boşanacagım senden dedi...oracıkta yıgılmışım..iş yerine ambulans gelmiş beni hastaneye kaldırmışlar eşim yok yanımda herkesede biz boşanıyoruz demiş ve izin alıp ailesinin yanına bursaya gitmiş..

ANAAAAAAAAAAAAAAAAA OKUYUNCA ADAMIN AĞZINI YÜZÜNÜ KIRASIM GELDİ.

bu ne ya büyülenmişmi bu gerizekalı,yalvar yakar it gibi al kızı sonra ben ne yaptım ailem daha mühimmiş de tadını alınca evliliğininde karınında ohhhhhhhhhhhhh afedersin siktirolgit sonrada.ya boşversene defolup gitsin gelişmemiş salak bu herif daha karakteri oturmamışki aşka kapılmış sonra hooop vazgeçmiş...vardır böyle salaklar aşığım diye ölürler alıncada gönülleri geçer dönerler analarının eteğinin altına. banada ailesi istemeyen biri aşığım diye yalvara yalvara bi hal olmuştu,eni konu dönersin bigün vazgeçersin bnden demiş evlenmemiştim.çok şükür evlenmemişim,ne yazıkki bizim toplumda aile istemezse ne olursa olsun biter evlilik.kendine güvenen babayiğitler nerdeeeeeeee..

boşver arkadaşım inanki,için acır,yanarsın,kahrolursun eminim.ama çoluk çocuk yokken hazır bitir madem hevesliyse ayrılmaya.kendine yıllarına yazık edersin ,oldu bir hata de allaha sığın et duanı kurtul ondan.ama ne evini bırak ne birtek eşya verme sakın ona hatta özel eşyalarını kolile gönder anasına anlasın nasıl terkedilirmiş.ama bide evini eşyalarını ona bırakırsan bunun acısı ve enayiliği içinden asla çıkmaz canım bunu sakın unutma ve gururda yapma.verme hiçbişeyini sakın.

Bence mail at şimdi senine konusmak istiyorum cok önemli bir konuda de.Cıkısta direkt evimize gel seni bekliyorum de bakalım ne olacak?

bence dene bakalım... aksama evdeyım de.. kımseye soyleme sen gel sadece konusalım bunu sana son bir kez dıyorum diyebilirsin bana göre ama başkaları nası der bılmıyorum.:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
abeta şunu anlıyorum ki sen bi adım daha atmadan rahat etmeyeceksin....pekala git evine ama mail değilde telefonuna mesaj at bakalım ne olacak?bence gelmez...dene hadi ama üzülmek yok bu son adım bize söz ver:20:

Bence mail at şimdi senine konusmak istiyorum cok önemli bir konuda de.Cıkısta direkt evimize gel seni bekliyorum de bakalım ne olacak?

aynı seyı dusunmüşüz.... ama kımseye soylemesın annesı babası vsvsv hıckımse...

abeta şunu anlıyorum ki sen bi adım daha atmadan rahat etmeyeceksin....pekala git evine ama mail değilde telefonuna mesaj at bakalım ne olacak?bence gelmez...dene hadi ama üzülmek yok bu son adım bize söz ver:20:

uzun bır mesaj daha ıyı olacak sanırım..... 2 metinlik.... cunku mail atsan okuyamayabilir, mesaj da daha once atmıstın kısa bır sekılde cvb gelmedı... bu sefer uzun yaz bakalım...

nazap85 evet aynı seyi düsünmüsüz hem mail atsın hem mesaj ya da ama kesinlikle net cümleler olsun sana cok önemli söyleyecem var evimize gel bu kadar uzatmasın fazla.

bugün tam 3 hafta oldu...ayrıyız...ne sesini duyuyorum ne de sesimi duyuyor...ve biz çıkarken de nişanlıyken de bu kadar ayrı kalmamıştık...hatta ayrılmamıştık...şuan aynı iş yerindeyiz...

kızlar bir cevap verin bakalım bana..acaba evime dönsem..ona güzel bir mail atsam..ne dersiniz...belki yuvamızı tekrar inşa etmek bana düşmüştür ha ne dersiniz...

sen delimisin zaten evinden ayrıldınki delimisin.o gitsin nereye gidiyosa gitsin,ayrılmak isteyen o.

Çok uzun zamandır takip ediyorum konunu. Abedatacığım, deliler gibi aşık olduğum bir erkek arkadaşım vardı.Değil gün dakika ayrı kalamazdı benden. Yalvarırdım artık gelme diye. O derece. Yani evimizi bile babası almış bu ev senin kızım demişti. Oda oda hayal doldurmuştuk beş dakika içerisinde her köşesini. Birgün öyle pat diye bunu sen istedin,sen hak ettin bunu,ben seni sevmiyorum dedi telefonda. Tamam dedim. Sağol, dürüst davrandığın için. Bir daha aramadım, aranmadım... Aradan kocaman bir 7 sene geçti. Bir yıl yıkıldım. İçimden güçlüyüm ya kimseye göstermeden. Sonrasında Allah'ıma bin şükür ki eşimi tanıdım. Yaralarımıza üfledik birbirimizin. Sardık sarmaladık... Aşkım oldu o benim. Hatta herşeyim :))) Ama yıllar sonra öğrendim ki Deniz beni ortak bir arkadaşımızın bir yalanı yüzünden terk etmişti beni.Onu kabullenememesi yüzünden.Öğrendim ki sabahlara kadar şişe kırmış evin duvarlarında. Ağlamış... Ama açıp bana gerçeği sorma gereksinimi duymamış... İlk duyduğumda keşki dedim keşki gitseydim yatsaydım kapısında.Öğrenseydim herşeyi. Anlatsaydım gerçeği. Bıraksaydım bir kenara gururu. Çok farklı olabilirdi ikimiz içinde herşey. Ama sonra düşündüm de iyi ki gitmemişim... İyi ki bana en ufak bir iftirada sırtını dönebilecek bir adamla olmamışım ben. İyi ki eşimi tanımışım. Aşkım yapmışım. Şimdi bana ben kendimden çok güveniyorum sana diyen bir eşim var benim. Gözlerinde kaybolduğum. Nefesinde huzur bulduğum. O mu? O hala bekar... Ortak bir arkadaşımıza anlatmış zaten olanları ondan öğrendim.Benimle ilgili ark.söylediği yalanı duyunca intikam almak istemiş aklınca benden. Gitmiş eski kız arkadaşının yanına.Onun yanında aramış beni.Şimdi ben ömrümün en büyük hatasını yaptım diyormuş...Çok kötü dedi arkadaşım.Aldığı nefes sensin.Çok özlüyor seni.Görsen eski deniz değil artık o, bambaşka biri... O hayatını kurdu. Hak etti bu mutluluğu diyormuş. Kurdum dedim arkadaşıma çooookk şükür. Dünyaya bir daha gelsem bir daha bir daha evlenmeyi isteyeceğim bir eşim, dünyalar yakışıklısıda bir oğlum var benim...Umudunu kaybetme sende cnm. Eğer, içinden aramak geliyorsa ara. Dinleyeceksin beni yok öyle kaçmak diye bağır. Taciz et çık karşıma delikanlı gibi dök eteğindeki taşları de. Öyle kesilmez evliliğin bileti geleceksin anlatacaksın paşalar gibi de. Baktın gelmiyor at bir mail. Anlat yüreğindekileri tek tek... Yine mi olmuyor. Çek elini ayağını cnm üzerinden. Görüntünle oyna. İnadına çok keyifli davran kurumda. Çok bakımlı. Karşılaşırsan eğer gözlerinin taa içine bakarak kendinden emin bir günaydın de gülümseyerek hızla uzaklaş yanından sanki kaile almıyormuşsun onu gibi. Bitmiş sende gibi. Bak nasıl değişecek tavırları sen bile inanamayacaksın...
Ben atlattım hepsini.Sadece Candan Erçetin'in şarkısını duyduğumda tuhaf oluyorum...

eskiden bahsedince..eski erkek arkadaşımı ben terk etmiştim(1.5 yıl çıkmıştık)..ve öyle ahlar etmişti ki bana...aylarca kendine gelememiş...içki şişeleriyle parklarda yatmış..arkdaşları demişti...nişalandığımda bile..şimdi şu haliyle bile glese kabulumdur diye haber göndermişti...sanırım ben o masuma çok acı çektirdim..ah aldım..yaşıyorum...hayat:)

eskiden bahsedince..eski erkek arkadaşımı ben terk etmiştim(1.5 yıl çıkmıştık)..ve öyle ahlar etmişti ki bana...aylarca kendine gelememiş...içki şişeleriyle parklarda yatmış..arkdaşları demişti...nişalandığımda bile..şimdi şu haliyle bile glese kabulumdur diye haber göndermişti...sanırım ben o masuma çok acı çektirdim..ah aldım..yaşıyorum...hayat:)

bende onu düşünerek mesaj dedim çünkü evet mailini okumayabilir nazap ben diyorumki acaba cep telefonu babasında falan olmaz dimi bunun belli olmaz ne bilim numarasını değiştirmişte olabilirmi ki?

Back