Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar...öncelikle bir gün beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler hepinize..hayat işte..inanın artık üzülmüyorum..ve eşimin bir gün bana döneceğini biliyorum..ama o zamn ben ona dönermiyim bilemiorum...
dün iş yerimizden bir abimizle konuştum(ehli yerinde bir adam)...bana boşanmak istediğini söylediği günden bir gün önce...yani pazartesi günü...bu abi'ye eşim: abi artık ben dayanamıyorum...eşimle kardeşim arasında kaldım..ne yapacağımı bilemiyorum...kafayı yemek üzereyim...ben yürütemeyeceğim bu evliliği...
ve benim hakkımda olumsuz hiçbirşey söylememiş...abinin dediğine göre bunların ailede fırtınalar kopmuş..ve eşim hiç bir şekilde bana anlatmadı..konuşurdu uzun uzun ailesiyle son zamanlarda ama bana sadece selamları var derdi...kaynımla o kız biz evlenmiyoruz o zamn bile demişler...askere gidecek kardeşim ve ben arada kaldım ne yapacagımı biemiyorum demiş...sanırım eşim çok mücadele etmiş beni korurduda hakkını yiyemem...ama sonunda muhtemelen ona seçim yaptırdılar ve sonuç...eminim ki bir gün yaptığı hatanın farkına varacak..
abi'ye ben:ailemle yaptığı konuşmalar ailenin beni istememesi...öyle sözler söylendiki ben şaşırdım dedim...abi de internete bak insanlar boşanma davalarında neler diyor?? dedi...eşin muhtemelen daha da kimseyle evlenmem bile demiştir ailesine dedi...
ve anlayacağınız eşim direnmiş belliki..kaynımla tartışmamda bile beni bırakma diye yalvarmıştı...ama muhtemelen ailesi..bir el kızı için bizden mi olacaksın demişlerdir..ve eşiminde psikolojisini de bunların bozduguna eminim şmdi...
eşim şuan ailesinin baskısından kurtuldu benden ayrılarak...ama yüreği paramparça olmuştur eminim...böyle sevenleri ayıranlar iki cihanda da gün yüzü görmesinler inşallah...o kaynımın sevgiliside o eve gelin olamayacak buna inanıyorum...ve ben o gelinliğin tadını aldım Allah ona onu nasip etmesin...görüp görecekleri gün benim 3 ayımla kısıtlı olsun...Allahlarından bulsunlar
moralim nasıl bozuldu anlatamam...hani demişya o istedi boşanmayı diye..ya anlamıyorum..çok kötü oldum birden ya...beni şuan bu yalan bile sarsarken mahkemede nasıl ayakta durabilceğim..çok acı ya...yazıklar olsun
Ayakta durmanın tek yolu karşısında güçlü görünmen.
Ben olsaydım karşısına çıkar bu boşanmayı sen istedin çık erkek gibi söylediğinin arkasında dur hakkımda yalan yanlış şeyler yayma,ben evliliğin devamı için elimden geleni yaptım ama artık bu saatten sonra yalancı bir koca istemem ne halin varsa gör ama Allah'tan korkta bana iftira atma derdim.
ya aslında erkek arkadaşım olsaydı onun burnundan geitrirdim..ama bu eşim ve işin ucunda yargı var...giderim çokta ii konuşurum ama bunlar aleyhime delil olarak kullanılabilir..mahkeme de görüşcez...
Bu bir ceza davası değil. Aleyhinize kullanılacak bir nafaka davası yok, cocuk yok velayeti olsun.
ama benim ondan alacaklarım var..o yüzden konuşsam bile dikkatli konuşmayı düşünüyorum..
Başka biriyle birlikte olsanız ve bunu ispatlasa tamam, canına teşebbüs etsen tamam ama konuşmak bir delil oluşturmaz
abetacım siz sevgili değilsiniz evlisiniz
ben gidip alttan alarak konuşman taraftarıyım
sen onun masasına bıraktın ya yüzüğü bence o senin boşanmak istediğini sanmış
bence konuşmalısın
yiğit kavgada belli olur demiş atalarımız....
bak sen onun için nasıl çırpınıyorsun..onun gözünde gerçekten sen boşanmak istemişsin ya hani sözde hadi o gün yalnız bıraktın ama ya sonra ona doğru koştun defalarca seni sevse küçücük bi adım atıp ne bileyim sana söylerdi o sitemlerini...beni ogün niye bıraktın abeta beni terk ettin derdi sen erkek gibi onun yüzüne karşı konuşmak istemedin mi?asansörde sitem etseydi sana yaa!
dost acı söyler; başka ne desin millete abetacım? söyler misin? ailesinin dolduruşuna gelip saçma sapan bi konudan seninle boşanmak isteyen evini seni terkeden o değil mi? ya ne desin milletin sorularından sıyrılsın ki başka? yalan söylicek yağ gibi üste çıkacak millete verecek cevabı başka savunması mı varki be canım he abetam ?kendiside biliyo haksızlık yaptığını haksız olduğunu o bizim sandığımız kadar saftirik değil çok akıllı o biliyo suçunu sadece etrafa söyleyecek sa vun ma sı yok..
madem annenlerdesin kendinede bi iyilik yap zararın neresinden dönersen kar ben senin yerinde olsam işyerimide değiştirirdim hayatıma onu görmeyecek şekilde sil baştan devam ederdim bırak senin en büyük şahidin allah..
abeta şuan senin kolun kesik yaran kurumaya yüz tuttu daha fazla kaşıyıp kanatma kangren olursan kolunu kaybedersin bırak kuruyup iz bile kalmasın artık hayatına yeni bir yol çiz gülüm ..
sen böyle çırpındıkça öyle üzülüyorumki inan kardeşim arkadaşım gibi oldun hergün her saniye aklımdasın...
yazdıklarıma kırılma olur mu ? ya sen çok iyi yürekli bi kadınsın baş tacı edilecek böyle ağlatılacak değil....
siz eşinizle defalarca konuşmak istediniz, konuşacak birşey yok dedi,
son günlerde bir mesaj attınız, kale almadı; asansörde sordunuz, onu da kale almadı..
sizinle konuşmayacağına sizi ikna etmesi için daha fazla ne yapması gerekiyor? cidden anlayamadım..
asude şuan benim yerimde olsaydın inan benim düşündüklerimi sende aklından geçirirdin..belkide bu evliliğin biteceğine kendimi inandıramıyorum..