• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

Yapmayın Allah aşkına faldı büyüydü.

Ortada bir yanlış var ve bu eşin yanlışı. Aynı hataya düşüyorsunuz sizler de.

Evet büyüden vs Allah a sığının, dua edin ama inanmayın. Yapıldığına bile inanmayın.

Evet büyüden vs Allah a sığının, dua edin ama inanmayın. Yapıldığına bile inanmayın.

elmayra...konuam yazı yazıyorsun lakin uyarılarıma bir dikkat etsen..biz dilimize almadıgımız şeyi sen rahatça yazabiliryorsun...rica ediyorum..yaz<ma...bir bayan olarak rica ediyorum...yazma

abetam nasılsın tatlım...
arkadaşlar bende sizden bişey rica edicem bu mesajıma cvp vermek isterse
sadece abeta cvp versin konuyu dağıtmak istemiyorum...

canım bahsettiğin şeye hassasiyet gösterdiğinin farkındayım

çok açmamaya çalışarak birkaç birşey yazacağım..

hayatımda böyle şeylere çok yakın tanık olmadım ama etrafımızda yaşayanlar illaki olmuştur..

bilmem neye inanmayın arkadaşlar demeyin..görmediğimiz boyutlarda olabilir tabi bence en hayırlısı uzak durmak ama

hani varsa böyle bir şey nasıl düzeltilir diye nette baktımda uzmntv diye bir yerde

muhakkak çözülmeli diyor..tek başına bir insanın bunun altından kalkamayacağını söylüyor..

eğer seni üzdüysem abetam affet beni...Allah böyle şeylere kalkışanları ıslah etsin dicem ama

iki cihanda da yerleri yok bu tip insanların...

elmayra...konuam yazı yazıyorsun lakin uyarılarıma bir dikkat etsen..biz dilimize almadıgımız şeyi sen rahatça yazabiliryorsun...rica ediyorum..yaz<ma...bir bayan olarak rica ediyorum...yazma

Konunun başından beri yanınızdayım. Ben sizin isteğiniz üzerine bazı konulara değinmeyeceğim ama sadece şu uyarıyı yapacağım; bazı şeyler eşinizin hatalarını görmenize engel olmasın. Anlıyorum kendinizi böyle daha iyi hissediyorsunuz. Eşinizin kendi iradesi dışında birilerini birşeyleri suçlamak size kendinizi daha güçlü hissettiriyor. Ama uyanık olun. Gözünüz kapanmasın. Başka konular eşinizi masumlaştırmasın. Çok da itibar etmeyin o tür şeylere.

abetacığım Allah yardımcın olsun canım. bu arada eşini gördünmü bugün yine aynımı devam ediyor. bol bol felak nas okuyalım arkadaşlar kendimiz içinde sevdiklerimiz içinde. birde ailede huzuru sağlamak için dua var canım sana özelden yazayım bol bol oku canım

arkadaşlar bir vefa borcum oldugunu düşündüğüm için yazdım..ve sizlerden ricam bu konuyu açmayalım..gerçekten kötü hissediyorum kendimi...keşke yazmasaydım dedittirmeyin bana yalvarırım...ve özelden msj atın bir fikrinizde varsa...herşeyin farkındayım...eşimle tekrar birleşsekte belki yine mutlu olamayacagız bunu sadece mevlam bilir...ama şuan dua etmek beni rahatlatıyor...olur ya da olmaz...kısmet

herşeyin hayırlısı de dua et canım ne olursa olsun iyi yada kötü kim ne yaptıysa bu dünyada yada öbür dünyada karşılığını alıcak. sen gönlünü temiz tut yeterki mevlam hakkında hayırlı olanları nasip eder inşşş...

dolunayımm bol bol dua et ne olur..benim içinde..belkide ailemin dualarıyla ben rahat atlattım bir şeyleri...eşim dayanamamış ama...ve hayırlısıysa diye dua ediyorum zaten..artık midem o kadar bulandı ki o insan olmadık yaratıklardan(ailesi)...bu da benim için bir imtihan ...umarım ailemin sizlerin destegiyle sag salim atlatacagım

Ne uyarısı Allah aşkına. Neyse ya. Bende suç.

dolunayımm bol bol dua et ne olur..benim içinde..belkide ailemin dualarıyla ben rahat atlattım bir şeyleri...eşim dayanamamış ama...ve hayırlısıysa diye dua ediyorum zaten..artık midem o kadar bulandı ki o insan olmadık yaratıklardan(ailesi)...bu da benim için bir imtihan ...umarım ailemin sizlerin destegiyle sag salim atlatacagım

Konunun başından beri yanınızdayım. Ben sizin isteğiniz üzerine bazı konulara değinmeyeceğim ama sadece şu uyarıyı yapacağım; bazı şeyler eşinizin hatalarını görmenize engel olmasın. Anlıyorum kendinizi böyle daha iyi hissediyorsunuz. Eşinizin kendi iradesi dışında birilerini birşeyleri suçlamak size kendinizi daha güçlü hissettiriyor. Ama uyanık olun. Gözünüz kapanmasın. Başka konular eşinizi masumlaştırmasın. Çok da itibar etmeyin o tür şeylere.

budur!!!!!:46::46::46::46:
en güzel savunma şeklidir, aynı zamanda en güzel sıyrılma şeklidir de sorunlardan.

bilinmezlere, bilinmeyenlere, olasılıklara bağlamak sorunları görmezden gelmenin en kolay yoludur.
dile getirmeyin deme sebebin kendini kötü hissetmen değil, bu tür konular forumda konuşulduğunda konuların kapatıldığını bilmen.

vardır, yoktur diyemeyeceğim ama 80küsür sayfadır senin yanında olan insanları bence bu şekilde azarlamamalısın.
buna inanıyorsan, nette gezin biraz, duaları oku.

ama herşeyi de buna bağlama.
bu evliliğin bu noktaya gelmesinin en büyük sebebi eşin.
ailesi falan hikaye!
hangimizin eşi ailesine sırt çevirdi ya? ya da hangimizin eşinin ailesi geline el bebek gül bebek davrandı???

Allah yardımcın olsun.
bence artık bir an önce sen aç davayı, kes şu kangren olan uzvu.

arkadaşlar bir vefa borcum oldugunu düşündüğüm için yazdım..ve sizlerden ricam bu konuyu açmayalım..gerçekten kötü hissediyorum kendimi...keşke yazmasaydım dedittirmeyin bana yalvarırım...ve özelden msj atın bir fikrinizde varsa...herşeyin farkındayım...eşimle tekrar birleşsekte belki yine mutlu olamayacagız bunu sadece mevlam bilir...ama şuan dua etmek beni rahatlatıyor...olur ya da olmaz...kısmet

canım ben o yazdığın için değil genel anlamda yazdım. özelden mesaj attım okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsan. bu genel bi dua . hepimizin okuması lazım. Rabbim çok büyük canım. ve herşeyi görüyor. eşinin sana dönmemesi için sürekli arıyorlardır. hani ara verirlerse sen aklına gelirsin falan diye. ne geçiyor ellerine sanki. sadece sen mutlu olmuyorsunki oğullarıda mutlu olacak. sen ne yapmışsınki onlara ayrılmanız için uğraşıyorlar sanki. sen olmazsan başkası olacaktı. ve şimdi ayırsalar yine başkası olacak. senden iyisini bulacaklar sanki. ama o kaynının nişanlısı varya seni mumla aratacak görürsün canım.

budur!!!!!:46::46::46::46:
en güzel savunma şeklidir, aynı zamanda en güzel sıyrılma şeklidir de sorunlardan.

bilinmezlere, bilinmeyenlere, olasılıklara bağlamak sorunları görmezden gelmenin en kolay yoludur.
dile getirmeyin deme sebebin kendini kötü hissetmen değil, bu tür konular forumda konuşulduğunda konuların kapatıldığını bilmen.

vardır, yoktur diyemeyeceğim ama 80küsür sayfadır senin yanında olan insanları bence bu şekilde azarlamamalısın.
buna inanıyorsan, nette gezin biraz, duaları oku.

ama herşeyi de buna bağlama.
bu evliliğin bu noktaya gelmesinin en büyük sebebi eşin.
ailesi falan hikaye!
hangimizin eşi ailesine sırt çevirdi ya? ya da hangimizin eşinin ailesi geline el bebek gül bebek davrandı???

Allah yardımcın olsun.
bence artık bir an önce sen aç davayı, kes şu kangren olan uzvu.

ben kimseyi azarlamadım..rica etmek azarlamaksa o başka tabiki..bu arada konunun kapatılmasına dair yöneticiye msj attım..umarım kapatılır...Allah kimsenin başına vermesin..ben gerçekten rahatsız oldugum için dile getirilmemesni istedim..bir bayansınız ve bir bayana böyle destek oluyorsunuz sagolun..

abetam nasılsın tatlım...
arkadaşlar bende sizden bişey rica edicem bu mesajıma cvp vermek isterse
sadece abeta cvp versin konuyu dağıtmak istemiyorum...

canım bahsettiğin şeye hassasiyet gösterdiğinin farkındayım

çok açmamaya çalışarak birkaç birşey yazacağım..

hayatımda böyle şeylere çok yakın tanık olmadım ama etrafımızda yaşayanlar illaki olmuştur..

bilmem neye inanmayın arkadaşlar demeyin..görmediğimiz boyutlarda olabilir tabi bence en hayırlısı uzak durmak ama

hani varsa böyle bir şey nasıl düzeltilir diye nette baktımda uzmntv diye bir yerde

muhakkak çözülmeli diyor..tek başına bir insanın bunun altından kalkamayacağını söylüyor..

eğer seni üzdüysem abetam affet beni...Allah böyle şeylere kalkışanları ıslah etsin dicem ama

iki cihanda da yerleri yok bu tip insanların...

ben de bır bılene sordum... evet çözülmeli dedi... kusruma bakma cvb verdım ama napıım.. :((

ben kimseyi azarlamadım..rica etmek azarlamaksa o başka tabiki..bu arada konunun kapatılmasına dair yöneticiye msj attım..umarım kapatılır...Allah kimsenin başına vermesin..ben gerçekten rahatsız oldugum için dile getirilmemesni istedim..bir bayansınız ve bir bayana böyle destek oluyorsunuz sagolun..

haydaaaaa.
abeta bence gerçekten biraz nefes al güzel kardeşim.
yaşadıkların zor, ammenna ama sen herkese önyargı ile yaklaşırsan, hayat hep seni yorar.

bir laf vardır.
birini 40 gün sırtında taşırsın, 1 gün indirirsin, "sen ne yaptın ki" der.

bu da o hesaba geldi.
inan bana bu kadar sayfa herkes seninle üzüldü, seninle ağladı.
şimdi lütfen kimseyi yargılama.
umarım hayat sana hep iyilikler getirir.

Back