• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

Daha şimdi gördüm konuyu kaç saattir okuyorum bilmiyorum sinirlerim alt üst oldu.
Nolursa olsun alttan almak konuşup barışmaya çalışmak gibi bi hata yapma insan olay soğuduktan sonra en çok bu yaptıklarına üzülüyo çünkü.
Allah kimsenin yanına bırakmaz yaptığı kötülüğü Allahından bulsun hepsi de geç. Bence bide mutlu görünmeye çalış onunda canı yansın.

asude dönmez degil mi..bana geri dönmez..bana eskisi gibi kartanem demez degil mi...beraber kahvaltı hazırlamayız artık degil mi...tek kanepede tek yürek uzanmayız degl mi...beni bir daha aşkım diye kucaklamaz degil mi...onun kokusunu özledim ben ya...bitti bu iş degil mi bittiiiii

Bir daha okumasam mı senin konunu napsam?
Hayır , kadınlar kulubune girince de direk okuyasım geliyor.
Napsam burdaki hesabımı mı kapatsam?
Çünkü ben okuyunca fena halde Kahroluyorummmm....
İçim acıyo yani.
Seni gördükçe annemin zamanında ne kadar üzülmüş olabileceğini düşünüyorum.
22 Yıl geçmesine rağmen, babamı hala niye sevdiğini anlıyorum.
Sonra bu yukarıdaki mesajın, bitti dimi? dönmez dimi? Artık eskisi gibi olmaz mı? Şunu yapmaz mıyız yine? Bunu yapmaz mıyız?
Bu cümlelerinde bana, benim hayatımda BİTEN şeylerimi hatırlattı.
Ben de, sürekli, " Bir daha geri gelmeyecek misin sevgilim?" , "Bu kadar mıydı verdiğin değerin?" "Hiç mi sevmedin?" cümleleri arasında kendi içimdeki yarayı kanatıyorum.
Seni böyle üzgün görünce kendi yaramı kanatıp duruyorum.
Ben boşanmadım etmedim.
Evlilik farklıdır eminim, daha çoooook acıyordur için.
Ama bu insanın sevdiğinden ayrılması sanırım hep aynı acı aslında.
Sanki DAHA BÜYÜK bir acı yaşayamazmışsın gibi.
Ya canlı canlı sökerlermiş gibi kalbini.
Ya ben daha fazla yorum yapamıyorum.
Hüngür hüngür ağlattı beni bu yazın.
Ben şimdi gidip eski sevgilimin göğsüne yumruklarımı vurup, "NE İSTEDİN İNSAFSIZ?NE İSTİYORSUN BE VİCDANSIZ?" diye ağlamak istiyorum bağıra çağıra.
Sen de yap.
Ve lütfeeeeeeeeeeeeeeen....
İçinde hiçbir şey kalmasın, git eşine konuş.
Mail at, bir msj at.
Ara, konuşmasanda beni dinleyeceksin de.
Nolurrrrrrrrrrr.... Götür bir yere, konuşmasanda dinle de.
Gerekirse ağla, yani rol için değil.
İçinden geldiği gibi davran sonuna kadar de.
Yüzükleri ne için koyduğunu söyle. Herkese benim boşanmak istediğimi söylemişsin neden? Yok böyle bir şey de.
Ve ilk celsede boşanma.
Hatta ikincide de. Belki 3. Ama 4.de boşan.
Sen aşkını , sevgini sonuna kadar kanıtla.
Aşk , sevgi diyoruz.
İnsanlar dağları delmiş aşkı için.
İnan bana , sevgilin olsa "gitme, etme" diyeceğim ama bu karşındaki adam senin kocan yahu!?
Söyletme nolur, aynı yatağı paylaştığın, vücudundaki her noktayı bilen insana karşı konuşamazsan kime konuşacaksın?
Sevindirme şu lanet insanları.
Allahından bulacak hepsi.... Ama baktın "Her şeye rağmen" olmuyor...
Arkanı dönüp gitmekten başka hiçbir çaren kalmaz.

:14: :14: :14: :14:

aman arkadasim valla bende dertlendim simdi...afedersin esin tabansizin teki imis benimde esimin kardesinin 10 yillik iliskisi var kiz arkadasida malin onde gideni kucuk kardeside gorgusuzun biri ile evlendi...ben ne yaptim bana dugunumde yasattiklari ne varsa esimle birlikte organize olup aynisin yaptik...ama esim saolsun hic birakmadi beni..

ama seninki fena doldurmuslar allah onlarinda evlenmesine musade etmes bu fesatlikla zaten rabbim nasip etse edermis bu zamana kadar..insan biseyler olmuyorsa birazda kendini yargilayacak..

ibreti alem icin git daha iyisi ile evlen gorsun adi gununu...cocugun yok biseyin yok ne bekarlarla evlenirsin...pislik sat evin esyalarinida madem gittim babanin evini kadin gibi al sana...herseyi paraya cevir at kardesin falan varsa hesabina..malum bosanirken tum bilgiler kontrol ediliyor..

benim eski erkek arkadasim aynisini yapti bana zaten sevmiyordum acikcasi..ama o askerde iken ayrildik sen 1 hafta sonra yuzukler hediyeler ne var ne yoksa topla postala yolla bana...senmisin bunu yapan bana 1 ay icinde simdiki kocamla tanistim bir dahada donup bakmadim..bana sonra pismanim yok o yok bu geri don ayril hata yaptim..gecti canim en iyisinide yaptim..sukurler olsun allahima...

Af edersiniz ama iste ben bu gibi VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslere sinir oluyorum... Kocan dura dursun bir kenarda, kaynin kim oluyorki seni senin evinde ben o olursa eve gitmem deme cesaretini buluyor, hele o kiz arkadasi kim o o tövbe tövbee. Canim hic kusura bakma bu adam yada ailesi esine birseyler yapmis anlayacagin, bosver canim seni istemeyeni sen hic isteme...

şimdi neden boşanmayacaksın boşa bekleme falan diyenler...ben hemen boşanmayacağım...bu onun bana tekrar geri dönmesi için değil..benden bu kadar kolay kurtulamayacklarını bilmeleri için...inatsa inat..sonuna kadar..ayrıca ben boşansam hemen birisyle zaten evlenemem, hem evlenmem de daha zaten.. o yüzden benim zamanım çok..yüce mevlam kuvvet güç verdiği sürecede ben bu işin sonunu bırakmayacağım..

Bir daha okumasam mı senin konunu napsam?
Hayır , kadınlar kulubune girince de direk okuyasım geliyor.
Napsam burdaki hesabımı mı kapatsam?
Çünkü ben okuyunca fena halde Kahroluyorummmm....
İçim acıyo yani.
Seni gördükçe annemin zamanında ne kadar üzülmüş olabileceğini düşünüyorum.
22 Yıl geçmesine rağmen, babamı hala niye sevdiğini anlıyorum.
Sonra bu yukarıdaki mesajın, bitti dimi? dönmez dimi? Artık eskisi gibi olmaz mı? Şunu yapmaz mıyız yine? Bunu yapmaz mıyız?
Bu cümlelerinde bana, benim hayatımda BİTEN şeylerimi hatırlattı.
Ben de, sürekli, " Bir daha geri gelmeyecek misin sevgilim?" , "Bu kadar mıydı verdiğin değerin?" "Hiç mi sevmedin?" cümleleri arasında kendi içimdeki yarayı kanatıyorum.
Seni böyle üzgün görünce kendi yaramı kanatıp duruyorum.
Ben boşanmadım etmedim.
Evlilik farklıdır eminim, daha çoooook acıyordur için.
Ama bu insanın sevdiğinden ayrılması sanırım hep aynı acı aslında.
Sanki DAHA BÜYÜK bir acı yaşayamazmışsın gibi.
Ya canlı canlı sökerlermiş gibi kalbini.
Ya ben daha fazla yorum yapamıyorum.
Hüngür hüngür ağlattı beni bu yazın.
Ben şimdi gidip eski sevgilimin göğsüne yumruklarımı vurup, "NE İSTEDİN İNSAFSIZ?NE İSTİYORSUN BE VİCDANSIZ?" diye ağlamak istiyorum bağıra çağıra.
Sen de yap.
Ve lütfeeeeeeeeeeeeeeen....
İçinde hiçbir şey kalmasın, git eşine konuş.
Mail at, bir msj at.
Ara, konuşmasanda beni dinleyeceksin de.
Nolurrrrrrrrrrr.... Götür bir yere, konuşmasanda dinle de.
Gerekirse ağla, yani rol için değil.
İçinden geldiği gibi davran sonuna kadar de.
Yüzükleri ne için koyduğunu söyle. Herkese benim boşanmak istediğimi söylemişsin neden? Yok böyle bir şey de.
Ve ilk celsede boşanma.
Hatta ikincide de. Belki 3. Ama 4.de boşan.
Sen aşkını , sevgini sonuna kadar kanıtla.
Aşk , sevgi diyoruz.
İnsanlar dağları delmiş aşkı için.
İnan bana , sevgilin olsa "gitme, etme" diyeceğim ama bu karşındaki adam senin kocan yahu!?
Söyletme nolur, aynı yatağı paylaştığın, vücudundaki her noktayı bilen insana karşı konuşamazsan kime konuşacaksın?
Sevindirme şu lanet insanları.
Allahından bulacak hepsi.... Ama baktın "Her şeye rağmen" olmuyor...
Arkanı dönüp gitmekten başka hiçbir çaren kalmaz.

:14: :14: :14: :14:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

şimdi neden boşanmayacaksın boşa bekleme falan diyenler...ben hemen boşanmayacağım...bu onun bana tekrar geri dönmesi için değil..benden bu kadar kolay kurtulamayacklarını bilmeleri için...inatsa inat..sonuna kadar..ayrıca ben boşansam hemen birisyle zaten evlenemem, hem evlenmem de daha zaten.. o yüzden benim zamanım çok..yüce mevlam kuvvet güç verdiği sürecede ben bu işin sonunu bırakmayacağım..

canım kimse sana boşan hemen falan bence dememeli zaten bu kararı sadece sen vermelisin bazı değer yargılarımız vardır. insanlardan nekadar yardım alsakta gene son karar bizdedir. yazını okudum bende şok oldum ben de yeni evliyim 1,5 aylık eşimin aileside benden çok haz etmiyor. daha doğrusu sadece annesi. rabbim kimseyi senin durumuna düşürmesin. anlamadığım nasıl ani bukadar dönüş yapabilir. hiçmi anınızı hatırlamaz hiçmi özlemez altında başka şeylermi var çözemedim. keşke elimde olsada yardım etsem. aklına takılan başka şeyler varmı hiç? bana annesinin abisinin dolduruşuna gelmiş gibi geliyor ama bundanda ayrılınırmı be kardeşim senin ne sucun var ya sana nasıl yaşatırlar bunları inan kahroldum

Foruma girer girmez senin konuna bakıyorum canım benim o kadar zor seyler ki bu yasadıkların:( çok üzülüyorum son yazdıklarına hele iş yerinde olmama ragmen gözlerim doldu ağladım o kadar güzelki duyguların...Bazen yatmadan önce dua ederken aklıma geliyosun diyorum ki Allahım nolur barıstır bütün küsleri abetayıda.
Dilerim eşin hatasını anlar ve daha da üzülmezsin en azından acıklama yapsın gecsin karsına adam gibi:(:43::43::43:

abeta haklısın... boşanmayı uzat tatlım, o kadar kolay değil herseyı bır anda silmek, akıllarından zor gitmen gerek, oyle olsun ki pişman olsunlar.... eşinle de konusamıyorsun madem mail at mektup felan bırak cnm.. son soyleyeceklerın var ise şayet.. baktın bir tepki yok o zaman vazgecersın. en azından ben savasmadım sevgım ıcın ugrasmadım dıye de dusunmezsın giderken. daha evlenmem de deme bence... oyle bır ınsan çıkar ki karşına anlayamazsın... senin mutluluğunu isteyen, sevginden süphe etmeyen, senin sevdiğin seni adam gibi seven biri çıkar karşına hem de... onunla da güzel hayaller kurarasın tekrar, yanına uzanırsın, sacını okşar senin, bakar gözlerine, yemek yersiniz birlikte, gezersiniz... emin ol.... br arkadaş şöyle demiş çok da doğru söylemiş "eşin eger ölseydi çok acı çekerdin, hatta belki de evlenemezdın üzerine, fakat boşanma faklıdır" o adam sana hata yapmıştır, seni üzmüştür ve gitmeyi tercih etmiştir. giden kişi zaten seni mutlu edemeyeceği için zamanla umudu kesersin canım.. daha cok gençsin, güzelsin, alımlısın... bu olaylar seni asla yıldırmasın, aksine güçlendirsin.:2:

benide ağlattıınız sabah sabah yaaaaa çok moralimm bozuldu allah iyi insanlarla karşılaştırsın:18::18::43::43::43::43::43::43::43::43: yaşadıklarım geldi birden aklıma yazık harcadığımız emekleree döktüğümüz gözyaşlarımıza zamanımıza hayatımıza herşeye....:43::43:

alacaksın eline bi kızılcık sopası o adamı evire çevire dövceksin tövbe tövbe...

işyerinizde seninle konuşan arkadaşlarınızdan yokmu böyle bi organizasyon yapsa onu evine çağırsa sende orda olsan ikinizi kitlese bıraksa bunu yapabilecek kimse yok mu? ah ben olsaydım diyorum yanında eşimde yardım ederdi böyle bişey yapardık üfff

ya bak sen onun için nasıl çırpınıyosun bir de beni o bıraktı vs derken onun rahatlığına bak abeta sen onun için barışmak istese aileni ikna edersin ikna olmak zorunda kalırar bi yerde ama ona bi bak yok kardeşiyle senin aranda kalmışmış yalan kedine bahaneler uydurup vicdanını rahatlatmaya çalışıyo bence...

bu adam sana bi kaç beyin küçük baksana çocuk bundan mantıklıdır bu daha zekayı geliştirememiş öyle sinirlendim ki şimdi...

eşinin sana dönmesi için bir yol var aslında ama, kesinlikle tercih etmeyeceğin için hiç söylemeye gerek yok :26:

yok canım olurmu öyle şey hamile olmadığı anlaşılınca ne olucak ozamanda bana yalan söyledin diye tutturucak al başına belayı.:34:

belkide onu demek istememiştir :) hem doğru anlaşılır zaten öyle de dese yalan söylemiş olacak o adam o yalana değmez abetaya da yakışmaz gelecekse yüreğiyle gelsin boşver...

abeta bugün nasıl oldu acaba dün akşam kötüymüş ..

her karanlık mecburen bi aydınlığa gebe be abetam sana da güneş doğacak bekle sizin şer saydığınızda bile bi hayır gizlidir demiş ya peygamberimiz belkide hakkında daha hayırlıdır bu bitiş hı?yaradandan iyi mi bilicez biz...

belkide onu demek istememiştir :) hem doğru anlaşılır zaten öyle de dese yalan söylemiş olacak o adam o yalana değmez abetaya da yakışmaz gelecekse yüreğiyle gelsin boşver...

abeta bugün nasıl oldu acaba dün akşam kötüymüş ..

her karanlık mecburen bi aydınlığa gebe be abetam sana da güneş doğacak bekle sizin şer saydığınızda bile bi hayır gizlidir demiş ya peygamberimiz belkide hakkında daha hayırlıdır bu bitiş hı?yaradandan iyi mi bilicez biz...

çok haklısın biliyosun her şerden bir hayır doğarmış bunu yaşadığım için biliyorum ve şuan inan çok çok mutluyum :16::16:iyki bitmiş diyorumm iyki bitmiş ve alalh benim karşıma daha iyi bir insan çıkarmış yoksa onunla asla bi hayat geçmezdi:19:

valla tatlım ben 4 aylık hamileyim eşimde tutturdu boşanalım diyee .dert etme sıkıntı etme diycem nafile ne oldudğunu bilirim.sadece sen üzüntünü netlikle söylüyosun ben kendime yakıştıramadığım için sessizliğimi koruyorum eşim gece arısı saçma sapan mesajlar çekiyor uykudan fırlıyorum mesaj sesine o karanlıkta ve o yanlızlıkta mesajını okurken içim sızlıyor.ama yinede ağlayamıyroum kendime bir çare buldum yatağımın yanıbaşında kuranı kerimin türkçe açıklaması var alıyorum elime rabbim sabır diliyorum bana ardım et deyip rastgele bir sayfasını açıyorum okuyorum.inanki sanki bir psikolog tavsiyesi gibi aetler karşıma çıkıyor sabretmemi zalimlerin inançsızların sonunu kötü şeyler beklediğini okuyorum.rahatlıyorum rabbimin bana verdiği rahat yastık ve yorgan için sahip olduğum ev için şükürler olsun diyorum.

iyiym kızlar ne kadar iyi olunabilirse..belki de evet bu adamla hayat geçmez..ama neden ben bunu anlamak istemiyorum anlamadım...acaba evime tekrar dönsem..onada güzel bir mail atsam..evdeyim desem...ne dersiniz ya içi sızlarmı ki?

Back