Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım bişey sorcam bukadar senin yüzünü görmek istemeyen bu adam senle nasıl hala aynı işyerinde duruyo anlam veremiyorum inan:SS
davayı yeni açmışssa hemen gelmezki celb.açtınızmı davayı yada açmış mı kocan davayı.vekalaeti vermişmi avukata.zor işler canım hemen biranda olacak iş değil yani.
yeterince deşifre oldum zaten...iş yerimi söylemeyeyim..bu arada dilekçe geldi mi sana...yani davayı açmış dedinya polis geldi falan...bir evrak verdi mi...bu konularda çok cahilim
aman canım ne deşifre olacan öyle düşünme bence.benimde sorunlarım var bak.hayır öyle hemen gelmez celb evrak falanda vermedi polis.dava dosyası açılmış ama gün yazmıyordu belli değil daha.eğer kesinleşirse olay tam olarak kendine ii bi avukat bul o seni bilgilendirir.ayrıca müşterek kullandığın evden çıkma kusurlu duruma düşebilirsin.evlilkten önceki alınan eşyalar şahısların evlilikte beraber aldığınız eşyalar müşterek olarak hakim kararında taraflara verilir die biliyorum.ama bunları düşünmek için çok erken daha.ya bırak bu kadar harap etme kendini.düşünmemeye çalış.kendine iş haricinde bişey bul.mesala ben evde dantel örüyorum oyalanıyorum yani anladınmı.kafayı başka şeylere vermeye çalış.ve evinede git derim bence.
abetacım çektiğin mesajı da silme .
dava aşamasında senin lehine çok güzel bir kanıt olur.
ayrıca mahkeme celbi de öyle kolay gelmez canım aylar bulur gelmesi bence sen onu hiç bekleme şimdiden:18:
kendine de iyi tanıklar bul
ya da celbi bekleme eşinle git konuş canım bence kaçamayacağı bir yerde ve yalnızken. Ama güzellikle ve alttan alarak konuşursan belki dökülür. Yani ben de hatalıyım ailen hakkında çok huzursuz ettim seni falan desen numaradan belki yavaş yavaş dökülür Yani sanki hatalıymışsınn da hatanı anlamışsın gibi yaklaşırsan bence yavaş yavaş ağzından baklayı çıkarır sen de öğrenmiş olursun. Yoksa başka türlü konuşacağını zannetmiyorum eşinin
canım sana özelden yazamıyorum mesj sayım dolmadığından ama kesinleşip bileti aldığımda sana haber vericem karşılıklı dertleşmek iyi gelir vallaa .. hım bide kadrolu dmeişin oofff o sakat ama ben yinede istifamı verirdim bizde aynı işyerindeyiz özel ama olsun sonuçta dayanılmaz bi durum yani seni istemyosa ilk bunu yapması lazım
canım sana özelden yazamıyorum mesj sayım dolmadığından ama kesinleşip bileti aldığımda sana haber vericem karşılıklı dertleşmek iyi gelir vallaa .. hım bide kadrolu dmeişin oofff o sakat ama ben yinede istifamı verirdim bizde aynı işyerindeyiz özel ama olsun sonuçta dayanılmaz bi durum yani seni istemyosa ilk bunu yapması lazım
ben yurtdışından geldim geleli öğle yemeğine de gelmiyor...onun kafasında planları vardır elbet..ama benim için sorun degil...daha önce yazmıştımda..eşimde biliyordu hatta eski erkek arkadaşım(çok az sürmüştü) da aynı iş yerinde:)) alışığım ben..yok saymaya