• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

emin ol yüzünü her gördüğünde içi cız etçek bigün ama sabırr brazcık zamanı gelince hatasını anlıcak ama umarım geç olmaz...

zaten bol bol dua ediyorum...Allahıma sığınıyorum...

geçmiş yazılarımı okuyup bu olayı çözmeye çalışan arkadaşlar..hala eksik var deyip çözüm üretmeye çalışıosunuz..öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim...yazılarımın hepsini okursanız..benimde birşeyleri bilmediğimi görebilirsiniz..şuan ben ne için çabalıyorum..3 aylık evliliğim arkamda konuşuldu ailesiyle ve kalem kırıldı..yargısız infaz yapıldı..ben bunu hazmedemiorum işte..ve de bilemyorum..ve ne olur burayı açıp okuyorum moral buluyorum sizlerden..gerçekten iyi değilim..bana destek olanlarada çok tşk ederim

Erkeklerin yaradılışları bizim gibi değil maalesef....:19:

Seni görünce içi cız edicek, sen kahkaha atarken onun içi sızlayacak vs. Bu tarz şeyler sadece kadınlar için geçerli. Yarım kalmışlıklarla yaşamaya çalışan kadınlar acı çekerler. Erkekler duygularına ket vurmayı biliyorlar.

Sizin tek çareniz konuşmak. Yaşadıklarınız hep monolog boyutunda; asansörde konuşmaya çalışman, cevap vermediği mesajın gibi. Bir şekilde diyaloğa girmeniz lazım. Bunu mahkeme celbi sağlar ya da onun sana gelmesi.

Sen ne kadar çabalarsan çabala eşin sana içini açmadan, hiçbir sonuca varamazsın.

msj yada asansörde değilde bigün yolunun üstünde dursan sakin bi şeklde sadece konuşmamız lazım falan desen tepkisi ne olur bukadarda seni deinlemezmi acaba yani daha sakin biyer olsa sonuçta birileri yanındayken daha rrahatça tavır koyar ama siz hiç yalnız kalamamışsınız belkide tepkileri daha farklı olur ne biliyim işte hala bi umut sonuçta bende nişanlıyım bi evi kurmanın yuva yapmanın ne kadar zor olduğunu görüyoruz bukadar basit olmamalı :( keşke onlar gibi duygularımıza ket vurabilsek derdimizi bide içimize anlatsak:(

elbette konuşmaları lazım ama karşı taraf maalesef

konuşmaktan anlamıyor ki?Abeta enaz 2 kez girişimde bulunmasına rağmen

eşi konuşmaya yanaşmamış..bundan sonrasında artık adamı zincirleyip konuşacaksın benimle
diyemez ki...

eşinin seçimi bu,konuşmaya bile değmem diyor..saygı duymak lazım

belki dediğiniz gibi anca mahkeme sürecinde birkaç söz söyleyebilir..

o saatten sonra söylediği sözleride kendine saklarsa memnun oluruz...

abetammm biraz daha güçlü görmek istiyoruz seni...:20:

tamam mı canımmm:34:

Erkeklerin yaradılışları bizim gibi değil maalesef....:19:

Seni görünce içi cız edicek, sen kahkaha atarken onun içi sızlayacak vs. Bu tarz şeyler sadece kadınlar için geçerli. Yarım kalmışlıklarla yaşamaya çalışan kadınlar acı çekerler. Erkekler duygularına ket vurmayı biliyorlar.

Sizin tek çareniz konuşmak. Yaşadıklarınız hep monolog boyutunda; asansörde konuşmaya çalışman, cevap vermediği mesajın gibi. Bir şekilde diyaloğa girmeniz lazım. Bunu mahkeme celbi sağlar ya da onun sana gelmesi.

Sen ne kadar çabalarsan çabala eşin sana içini açmadan, hiçbir sonuca varamazsın.

haklısın herşey diziler filmler gibi değil gerçek hayatta bazen çok istesende çabalasanda sonuç olmadımı olmuyor ZAMANA BIRAKMAK belkide doğrusu bide bunu başarabilcek güç bulmak ama en azından keşke bunu yapsaydım diceğin bişey kalmadı ortada seni daha güçlü görmek istiyoruz bu arada yüzüğünü takıyomusun hala?

kızlar bana deli diyebilirsiniz ama böyle kendimi kötü hissettiğimde anneme

telefon açarım ve bana dua etmesini isterim...o dua eder bende esnemeye başlarım..

annem derki nazar varmış ve esnemeyle attın sen onu...

birazdan annemi arayacağım ve Abetamm senin için dua etmesini isteyeceğim,

esnemeye başlarsan haberim olsun....gerçekten iyi gelcek tatlımmm....arıyorumm

canım,annem azönce dualarını gönderdi sana...
nazar yok dedi..ama dua ederken gözleri yaşarmış...

senin çok göz yaşı döktüğün ve döktürdüğün anlamına geliyor..

arkadaşın nekadar üzgünse karşı tarafta okadar üzgün dedi annem..

valla şaşırdım...inşallah ayrılmasınlar dedi bide:)

valla canım benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun yüzde 90.benimki davayı açmış ama tarih belli değil.dün polis geldi
prosödür gereği sorular sordu ve gitti.RABBİM yardım etsin valla.bu hafta 4.haftası evden ayrılalı.anlamıyorum ki bu kadar basitmi bunlar için.
kendlerince hep akıllıdırlarya ne yapmaya çalışıyolar anlamadım canım.hayırlısı olsun artık hakkımızda.

benim ailemde abdestinde namazında..bol bol dua ediyorlar..babam kızım belkide yüce mevlam yüzüne baktıda..bu adamın yüzünü erkenden sana gösterdi diyor..dualarınız için tşk ederim..ama artık benim içinde bitti..konuşmak istememdeki bir diğer sebepte..mahkemede dilekçede yazılı olacaklardan haberdar olup ona göre bir çıkış yolu üretmek...çünkü o dilekçede kim bilir neler yazacak..ve ben eminim ki " vay be ben neymişim diyeceğim"..

ve gelip düzgünce konuşsa zaten istemiosa yine istemese diyorum...çünkü bu bilinmezlik insanı yıpratıyor..

aranızda bana inanmayan hatta "sen kendini çok begenmişsin eşinide hor görüosun" diyen arkadaşlarda var...

soruyorum benim yerimde olsanız ne yapardınız??...nişanlılıkta tüm olumsuzlara ragmen ayakta durup(eşimin sayesinde) didin tırnak yuvanızı kurmaya çalışıp..ardından ailesinin hiç bir şey yapmamasına ragmen düğününüzü burnunuzdan getirse...ve siz yine herşeye ragmen eşim için Allah rızası için deyip..herşeyi içinize atıp yolunuza baksanız...ve sizin tüm bu fedakarlıklarınıza ragmen eşinizde sizi bir gün terk edip gitse ve hiç bir açıklama yapmasa ne yapardınız...?dışarıdan bakması inanın çok kolay..gerçekten herkes şunu diyor seni böylesine seven bir adam ve seninde sevdiğin adam bunları sana yapıyorsa biz artık kime güvenelim..

iş yerimdeki herkes örnek gösteriyordu..sonuçta çıktık 13 ay nişanlı kaldık aynı iş yerinde geçmişimiz çok fazla..yüzümüzden gülücük eksik olmazdı..ama şimdi...benim gibi herkeste şaşırmış durumda...

abeta umarim en yakin zamanda tum sorularinin cevabini alir ve
o adamdan kurtulursun..
Adam sifatini ne kadar hak ediyor orasi tartisilir
cunku bunlarin hic birini hak etmiyorsun!
ne yazdiklarin ne de (hangi akla hizmetse) bazi kisilerin koymus
oldugu gecmis yazilarin bunu kesinlikle gerektirmiyor..

Kaprisler, tartismalar, yapilan nazlar evlilik surecinin basinda yada evresinde daha cok yer alir.
Bu yuzden gecmis yazilarindanda bir sey cikmiyor.
Gecmis yazilarini kurcalayip one suren arkadasa bir sey diyemiyorum.

Esinin ailesinin parmagi var orasi kesin
ama esinde karakter yoksunu bir insan olmasa bu kadar bosluk birakmaz
ortaligili ayaklandirip bu isin sebebini ogrenmeye calisiridm ben
ama su var esin kendi sucundan bahane aramamak icin susmayi tercih ediyordur
ve bir sey olmamis gibi davranmasi insanlara karsi
sucluluk psikolojisinden baska bir sey degil..

hayata karasi saglam durman icin herseye sahipsin! bu yuzden hep guclu dur lutfen
kotu bir deneyim olmus bu evlilik ama en azindan basin dik alnin ak
lutfen daha havali ol ve gururundan taviz verme
cunku gercekten degmezmis

Canım çok gecmis olsun. Nefesimi tutmuş bir sekilde takip ediyorum konunu.
Bende aynılarını yasıyorum. Tam 7 ay oldu. Ne bir ses ne bir seda.
Ama artık güçlüğüm, sende hayatını kurmaya başla. Gercek abetayi görsün.
Sen mutlu oldukça o kahır olacak, emin ol.

valla canım benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun yüzde 90.benimki davayı açmış ama tarih belli değil.dün polis geldi
prosödür gereği sorular sordu ve gitti.RABBİM yardım etsin valla.bu hafta 4.haftası evden ayrılalı.anlamıyorum ki bu kadar basitmi bunlar için.
kendlerince hep akıllıdırlarya ne yapmaya çalışıyolar anlamadım canım.hayırlısı olsun artık hakkımızda.

polis ne soruyor ki?? bu arada kader yoldaşım:) çocuğun var mı? kaç yıllıktı sizinki

Canım çok gecmis olsun. Nefesimi tutmuş bir sekilde takip ediyorum konunu.
Bende aynılarını yasıyorum. Tam 7 ay oldu. Ne bir ses ne bir seda.
Ama artık güçlüğüm, sende hayatını kurmaya başla. Gercek abetayi görsün.
Sen mutlu oldukça o kahır olacak, emin ol.

boşanma davası da mı açmamış?

üfff evlenmekten vazgeçicem en sonunda:14: eline alıcan bi kızılcık sopası bu erkeklerin hepsinin hakkından geliceksin:57::57:

öncelikle geçmiş olsun...bugün rastgele okudum ve soktaym herkes gibi.dünya hali insana neler yasatıo işte sana da ailene de bol sabır diliorm çok zor bi durum.özelliklede böle severken.olayı yasayan sensin herkesden ii bilende sen ama bnce kendine zaman tanımalısın bu olay öle yada böyle sonuclanır iter devam eder ama snn durumun herseyden önemli.üzülme demiorum tabikide üzülmek senn HAKKIN çünkü eşini seviosun ama konustukça da canın acıo belli.ilişkinde yapman gerekeni yaptıysan için rahatsa sorun yok böle bi durumda olması gereken ruh hali içindesin sakin olmaya kendine dikat etmeye çalış.
bazı üyelern yorumları gercekten üzücü ama unutma herkes istedigi gibi algılar.iide kötü de yorum olacaktr sn kendi yasamına bak.bazen sevmek de yetmio mutlu olmak için...allh yolunu acık etsin

çok çok geçmiş olsun canım.belliki ciddi bir beyin yıkama var ortada yada bi etkilenme.oksa yeni evli bi çiftin bunları yaşamamsı lazım.ama sabır mevlam bilir ona yapacağını öyle al bi ana kuzusunu evelen kullan üç ay sonra sebepsiz yere boşanacam senden de.adama bi dur derler. ama böyle tip çok aynı olmasa bile daha vahim durumu ben yaşıyorum 8 aylık evliyim 4 aylık hamileyim ve eşim boşanalım diye mesaj çekiyor.al işte sana daha kötü örnekleri en azından hamile değilsin .bu hayat senin ve senin ellerinde kimse onu kendi keyfince harcayamaz dik dur boşan ve kendine arzu ettiğin hayatı kur.allah sabrını verir.dualarım seninle

abeta her gün konuya bakıyorum gelişme var mı diye arkadasım sen niye sürekli adım atıyosun? Yapma lütfen o bunu hakediyo mu sence?Hadi mesajı attın asansörde karsılastıgında niye konusuyosun?İiyice sımarıyo farkında degil miisn?O yokmus gibi davran cok zor bişi biliyorum ama kendine engel olmaya calıs lütfen:(

hakkında hayırlısı olsun cnm ınsallah ılk baslarda barısmandan yanaydım nede olsa 3 aylık bı yuva dıye ama sanırım boylesı daha hayırlı olacak hakkında cnm ama ben yınede buyu tarzı bıseylerın oldugunu dusunuyorum kımse sebepsız ufak tefek seylerle bı anda boyle degısıp yuvasını yıkmaz cunku allah yardımcın olsun umarım kolay atlatırsın bu zor gunlerını cnm:16:

Back