dolunayım ya..çok sagol..sinirimde ilk başlarda vardı ve gittim doktora..evliliğim ve eşim için...hatta geçmiş yazımı okudum diorum ki...eşimi çok seviyorum onun için gittim ...hey gidi günler hey
ve benim bu adamın ailesi hayatımda girdi gireli sırt agrısı çekiodum çok komik belki ama cidden öyle...doktor nişanlıyken stresten demişti...evliliğimde de zaman zaamn oluyordu...inanın şimdi sırtım falan agrımıo...rahatlamış ferahlemış hissediyorum...megersem kendimi ne çok sıkmışım...aman eşim üzülmesin...aman ailesi bişey demesin diye...
sabah 9 akşam 18 mesaisi ile çalışıorum..eve 19 da varırdık..üzerimi değiştirmeden hemen önlüğü takıp mutfaga girerdim..ve hergün farklı yemekler yapardım bazen geceden yapardım...bir gün önceki yemeği bile masaya koydugumu hatırlamıyorum...güzel yemek yaptıgımı söylerdi eşim(bir çok kişide)
sabahları kahvaltısını hazırlardım...bazen kalkıp o hazırlardı hatta..beraber işe giderdik
cumartesi günü temizlik günümdür..yardım ederdi bana elinden geldiği kadar...bişey yapmasada toz falan alırken yanıma gelirdi..yanımda gezerdi öyle..
çamaşırları inanın ipten kurumadan toplardım ki gömlekler iyi ütü tutsun diye...eşim elini dolaba attıgında istediği kıyafet temiz ütülü olsun eksiklenmesin isterdim..
ve bu 3 ayda bir çok misafir davet ettim yemege eve..yatıya..hiç yoruldugumu bilmezdim..eşim içindi hepsi...
ama biliyormusunuz hepsi yalanmış...hepsi yalan...
ve bu pazar kahvaltısından bahsetmiştim sizlere..sabah balkonda sigara içiyorum eşim geldi..aşkım bugun ne kadar güzel bir gün..hayatımda oldugundan çok mutluyum..herşey çok daha güzel olacak bitanem dedi...yeterki bri gün beni bırakıp gitme dedi..makyaj yapıorum yanıma geldi..aşkım 10 yıl sonra nikah tazelemeye ne dersin dedi..bu sefer istediğin gelinliğide giydircem sana dedi.. o zamana benden eser kalmaz gelinlik giymye gerek yok nikah tazeleriz dedim...güle oynaya çıktık gezdik dolaştık..aşkım sana ne oldu ya...iki gün sonra boşanmak istedin benden..