• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

ne gerek var canım..bunlar basit şeyler...bunları yaparsam onu önemsediğimi düşünür...şuan onu yok sayarak en büyük acıyı veriyorum ona...

dolunay:Senin alt tarafı 3 aylık sinirini,yüksek sesini çekemeyen adam,Allah korusun kaza geçirip bakıma muhtaç olsan 3gün bakmazdı...

hem sen psikolojini düzetmek adına adımda atmışsın,doktora gitmişsin...

çok vefasızmış eşin çok...

katılıyorum dolunaya..

Ben ilk 3 gün yalnız kaldım evde;o gidince..Çok zor oldu yalnızken;ayaklarım çok fena sızladı sürekli;çok kötü zamanlardı..Ben abeta'nın tersine onla çok görüştüm;''hatam varsa düzeltirim''dedim.Sonuç değişmedi..O yüzden abeta'nın onun üstüne düşmesini tavsiye etmiyorum ..Erkek milleti bayanlar gibi değil..Katılar; birkere;acımasız olabiliyorlar damarları tuttu mu..Sevdiğim ama anlaşmazlığa düştüğüm bir erkek benden af dilese affederim mesela seviyorsam(ki öyle adam gibi af dileyeni de görmedim)..3 gün sonunda yanıma ablam geldi;2 hafta evde kaldım;2 hafta birşey yemedim;2 haftada 5 kilo verdim.Saçımı taramadım;karışmıştı;ablam taradı;açtı .2 hafta ayaklarım sızladı ..Sonra annemin evine geldim..

Son düzenleme:
Sevgili abeta konunu baştan aşağı okudum.Canım biz ne kadar üzülsekte herşey olacağına varıyor.Bende çok kötü şeyler yaşadım eşimden defalarca dayak yedim.5.aya girdim ne eşim nede ailesi bir kere bile aramadılar.Biz farklı illerdeyiz.Boşanma davasını açtım baktım karşı taraf açmıyor uzatmanında manası yok.Eşyalarımıda aldırdım.Bakalım bundan sonra neler olucak.Beni aramayan sormayan karşı tarafı ben hiç aramadım sormadım.Hakkımızda hayırlısı.Onu süründürücem boşanmıycam diyede şu değerli zamanını ona harcama derim.İnan sevgide yuvada tek başına olmuyor...Umarım çokk mutlu olursun abetacığım..

fikrin hoşuma gitti:)bende buna benzer bir taktik uygulamıştım zamanında:)vede başarılı olmuştu;)

ama Abetanın eşi değişik bir kişilik...herkeste işe yararmı bilmiyorum..

bir süre daha bekle abetacığım,yakın zamanda zaten konuşma girişiminde bulunmuştun

mesela 1-2 hafta içinde tekrar konuşmaya çalışabilirsin ama bu konuşmayı reddedemeyeceği
şekilde ayarla...asansörde falan en fazla 30saniye sonra kaçacak yer bulur..sen başka bir yol izle..
kaçacak delik bırakma ona...

abetacım çektiğin mesajı da silme .
dava aşamasında senin lehine çok güzel bir kanıt olur.
ayrıca mahkeme celbi de öyle kolay gelmez canım aylar bulur gelmesi bence sen onu hiç bekleme şimdiden:18:
kendine de iyi tanıklar bul

ya da celbi bekleme eşinle git konuş canım bence kaçamayacağı bir yerde ve yalnızken. Ama güzellikle ve alttan alarak konuşursan belki dökülür. Yani ben de hatalıyım ailen hakkında çok huzursuz ettim seni falan desen numaradan belki yavaş yavaş dökülür:14: Yani sanki hatalıymışsınn da hatanı anlamışsın gibi yaklaşırsan bence yavaş yavaş ağzından baklayı çıkarır sen de öğrenmiş olursun. Yoksa başka türlü konuşacağını zannetmiyorum eşinin

zaman her şeyin ilacı derler...bir gün o benimle konuşmaya gelecek...o gün ne zaman olur bilinmez...ama belki yıllarımı alacak gerçekleri öğrenmek...sorun değil...vicadanım rahat..onun mutlaka vicdanı rahat değil...ailesine karşı duramıyor şuan..el kızı mı aile mi?? bizim türk ananelerine göre bu böyle...aile bulunmaz eş bulunur derler...herşey kısmet...ailesini tercih etmiş bir erkek zaten beni yanında taşıyamaz..ben şuan gayet rahatım...onunla doğmadım ki şuan onsuz yaşayamayayım..ailem yanımda...ailemin evindeki odam hali hazır...annem sagolsun herşeyimi hazırlıyor..para konusunda da sıkıntım yok...hangimizin başına gelmiyor bu..ilk aşkımızdan ayrılınca hangimizin nefesi kesilmedi...o da geçti...bu da geçer...o yüzden sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum..sağlık gittiği zaman gider..

Ne karaktersiz bir adam şu senin eşin.Evi barkı bırakıp kös kös bekle öyle.Sanki herşey yolundaymış gibi davranıyor birde..Allah sana sabır versin canım.Çok çok sabır hemde..Onada pişmanlıklar ama öyle böyle değil kahrolsun pişmanlıktan yansın gebersin.O derece sinir oldum ki eşine manyak adam.

çok güzel demişsin canım...sağlığın herşeyden önemli...

Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin ailenle can canasın....

bu zor günlerindeki en büyük destekçin onlar...

sende moralini yüksek tutarsan hem onlarıda üzmemiş olur hemde hayırlısıyla çabucak atlatırsınız bunları..

:34::34::34:

zaman her şeyin ilacı derler...bir gün o benimle konuşmaya gelecek...o gün ne zaman olur bilinmez...ama belki yıllarımı alacak gerçekleri öğrenmek...sorun değil...vicadanım rahat..onun mutlaka vicdanı rahat değil...ailesine karşı duramıyor şuan..el kızı mı aile mi?? bizim türk ananelerine göre bu böyle...aile bulunmaz eş bulunur derler...herşey kısmet...ailesini tercih etmiş bir erkek zaten beni yanında taşıyamaz..ben şuan gayet rahatım...onunla doğmadım ki şuan onsuz yaşayamayayım..ailem yanımda...ailemin evindeki odam hali hazır...annem sagolsun herşeyimi hazırlıyor..para konusunda da sıkıntım yok...hangimizin başına gelmiyor bu..ilk aşkımızdan ayrılınca hangimizin nefesi kesilmedi...o da geçti...bu da geçer...o yüzden sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum..sağlık gittiği zaman gider..

konunu baştan beri takip ediyorum, sessiz sedasız.. sana dua ediyorum, akşamları aklıma geliyosun napıyodur acaba diye düşünüyorum..bende 3,5 aylık evliyim empati yapıyorum durumun şuan çok sıkıntılı evet sende biliyosun, geçicek...

bende senin yerinde olsam aynını yapardım, kendini mesaj attığın, her fırsatta onunla konuştuğun için suçlu hissetme,ben de olsam aynısını yapardım kabıma sığamaz bi umut yine adım atardım sevdiğime..

ama artık dur derim -zaten sen de duruyosun anlaşılan o- tüm merdivenleri tek tek adımladın, basamak bitti..artık adım atma sen onu geri istediğini zaten ifade ettin isterse kapıyı açar ki öyleyken bile bu yaşanılanları unutamazsınız zor..aynı suda ikinci kez yıkanabilir misin?

bende hatta eşimde ilk günler aynı senin gibi hırçınlıklar tartışmalar yaşadık bende çok fevri davrandım evlenmeden önce 1,5 yıl sevgililik+ 1,5 yıl nişanlılıktan sonra evlendik.ama iki ayrı yapıda insan aynı çatıda ilk günler, aylar illaki istisnalar tabiki vardır çatışıyosun burda da suçlu değilsin boşanma sebebi değil yani canım o kadarda değil..

lütfen canım bol bol dua et,her anında allahla konuş onunla arkadaşınla konuşurmuş gibi samimi konuş emin ol çok işe yarıyo ben çok yapıyorum bunu sıkıntılarımda hep işe yarar..onun adaleti çok güçlüdür hayırlısı olsun hakkında :34:

konunu baştan beri takip ediyorum, sessiz sedasız.. sana dua ediyorum, akşamları aklıma geliyosun napıyodur acaba diye düşünüyorum..bende 3,5 aylık evliyim empati yapıyorum durumun şuan çok sıkıntılı evet sende biliyosun, geçicek...

bende senin yerinde olsam aynını yapardım, kendini mesaj attığın, her fırsatta onunla konuştuğun için suçlu hissetme,ben de olsam aynısını yapardım kabıma sığamaz bi umut yine adım atardım sevdiğime..

ama artık dur derim -zaten sen de duruyosun anlaşılan o- tüm merdivenleri tek tek adımladın, basamak bitti..artık adım atma sen onu geri istediğini zaten ifade ettin isterse kapıyı açar ki öyleyken bile bu yaşanılanları unutamazsınız zor..aynı suda ikinci kez yıkanabilir misin?

bende hatta eşimde ilk günler aynı senin gibi hırçınlıklar tartışmalar yaşadık bende çok fevri davrandım evlenmeden önce 1,5 yıl sevgililik+ 1,5 yıl nişanlılıktan sonra evlendik.ama iki ayrı yapıda insan aynı çatıda ilk günler, aylar illaki istisnalar tabiki vardır çatışıyosun burda da suçlu değilsin boşanma sebebi değil yani canım o kadarda değil..

lütfen canım bol bol dua et,her anında allahla konuş onunla arkadaşınla konuşurmuş gibi samimi konuş emin ol çok işe yarıyo ben çok yapıyorum bunu sıkıntılarımda hep işe yarar..onun adaleti çok güçlüdür hayırlısı olsun hakkında :34:

canım benim..belkide aynı tarihlerde evlendik..benim mutlulugum 3 ay sürdü..umarım senin ki bir ömür boyu sürer..eşim ailesi ile eşi arasındaki dengeyi kuramadı..benden yana değil yanlış anlaşılmasın..çünkü ben bana yapılanlara ragmen onlara inat iyi davranmıştım..ama onlar ne yaptı..benim taze yuvamı yıkmak için el birliğiyle hareket ettiler..ve başardılarda..yazık gerçekten çok yazık...benim süper bir ailem var...ama ne yazık ki eşim bu konuda çok eksik(ailesi)...hatalarını evlatları kendilerine düşman olduğunda anlayacaklar..çünkü onlar için benden vazgeçti..ve yüce adalet bir gün yerini bulacak..işte o gün eşimin gözünün önündeki sır perdesi kalkacak...iş işten geçmiş olacak belki ama..eşim işte o gün yanacak!

Ben çok sinirlendim sizin eşinize.
Hatta konuyu okuduktan sonra biri aradı beni,
Sinirimi ona kustum o derece yani...
Adama bak ya...
Kendi için kolay tabi.
Sizi hiç düşünmüyor.Boşanmış bir kadın olmanın zorluğunu bilmiyor tabi insan müsveddesi.
Bırakın defolsun gitsin kendi ne hali varsa görsün...
Banlanmıcağımı bilsem küfretcem ...

teşekkür ederim abetacım inşallah sende karanlıkdan kurtulup güneşini tez zamanda bulursun zaten erkek aileleri oğullarını nişanladıktan itibaren bir evlatlarının olduğunun farkına varıyolar eşlerimizde aileleri bize haksızlık yaptığında ailelerinin kıymetini anlıyolar... ah bende nişanlıyken neleeer yaşadım abeta aynen sendeki gibi mükemmel bi ailem var fedakar anne baba ama eşiminkiler öyle değil tam tersi yine kötü konuşmıycam ama bende hep iyi oldum evlendik benim tek şansım( ailelerimiz iki sokak arayla oturuyolar) farklı bi şehre taşındık eşimin işi nedeniyle yoksa allah korusun.. ailesi nişanlılığım evlendiğim günde dahil hep beni leylekler getirmiş gibi hareket ettiler:)

at ellerinden yüreğinden şu daha büyümemiş karakteri gelişmemiş adamı ha gelse ailem ve ben sana çook haksızlık ettim çok zulmettik abetam affet nolur dese -hayırlısıysa- umarm bu süreçte büyür eşin...

sen çok kıymetlisin çok yürekli kadınsın git o annene babana sıkı sıkı sarılda öp yaw:) sevinsinler öptüm seni

dolunayım ya..çok sagol..sinirimde ilk başlarda vardı ve gittim doktora..evliliğim ve eşim için...hatta geçmiş yazımı okudum diorum ki...eşimi çok seviyorum onun için gittim ...hey gidi günler hey

ve benim bu adamın ailesi hayatımda girdi gireli sırt agrısı çekiodum çok komik belki ama cidden öyle...doktor nişanlıyken stresten demişti...evliliğimde de zaman zaamn oluyordu...inanın şimdi sırtım falan agrımıo...rahatlamış ferahlemış hissediyorum...megersem kendimi ne çok sıkmışım...aman eşim üzülmesin...aman ailesi bişey demesin diye...

sabah 9 akşam 18 mesaisi ile çalışıorum..eve 19 da varırdık..üzerimi değiştirmeden hemen önlüğü takıp mutfaga girerdim..ve hergün farklı yemekler yapardım bazen geceden yapardım...bir gün önceki yemeği bile masaya koydugumu hatırlamıyorum...güzel yemek yaptıgımı söylerdi eşim(bir çok kişide)

sabahları kahvaltısını hazırlardım...bazen kalkıp o hazırlardı hatta..beraber işe giderdik

cumartesi günü temizlik günümdür..yardım ederdi bana elinden geldiği kadar...bişey yapmasada toz falan alırken yanıma gelirdi..yanımda gezerdi öyle..

çamaşırları inanın ipten kurumadan toplardım ki gömlekler iyi ütü tutsun diye...eşim elini dolaba attıgında istediği kıyafet temiz ütülü olsun eksiklenmesin isterdim..

ve bu 3 ayda bir çok misafir davet ettim yemege eve..yatıya..hiç yoruldugumu bilmezdim..eşim içindi hepsi...

ama biliyormusunuz hepsi yalanmış...hepsi yalan...

ve bu pazar kahvaltısından bahsetmiştim sizlere..sabah balkonda sigara içiyorum eşim geldi..aşkım bugun ne kadar güzel bir gün..hayatımda oldugundan çok mutluyum..herşey çok daha güzel olacak bitanem dedi...yeterki bri gün beni bırakıp gitme dedi..makyaj yapıorum yanıma geldi..aşkım 10 yıl sonra nikah tazelemeye ne dersin dedi..bu sefer istediğin gelinliğide giydircem sana dedi.. o zamana benden eser kalmaz gelinlik giymye gerek yok nikah tazeleriz dedim...güle oynaya çıktık gezdik dolaştık..aşkım sana ne oldu ya...iki gün sonra boşanmak istedin benden..:43:

Hani mesaj atmış, asansör de konuşmuşsun filan ya,
Ben diğer arkadaşlar gibi kızmadım.
Hatta çok iyi etmişsin...
İçinden gelen her şeyi, her adımı at.
At ki sonra benim elimden şu da gelebilirdi ama yapmadım demezsin.
İçin rahat olur, için rahat oldukça ondan daha çok nefret edersin.
Ben bu mesajında PAZAR günkü olan konuşmasına ve hemen ertesi günü boşanmak istemesine filan çok şaşırdım.
Kesinlikle bi iftira bişey var.Ama o gelip açılmadıkça nasıl öğreneceksin??
O kısıma çok sıkıldım bende. Umarım her şey hayırlısı şeklinde olur canım :(

Hani mesaj atmış, asansör de konuşmuşsun filan ya,
Ben diğer arkadaşlar gibi kızmadım.
Hatta çok iyi etmişsin...
İçinden gelen her şeyi, her adımı at.
At ki sonra benim elimden şu da gelebilirdi ama yapmadım demezsin.
İçin rahat olur, için rahat oldukça ondan daha çok nefret edersin.
Ben bu mesajında PAZAR günkü olan konuşmasına ve hemen ertesi günü boşanmak istemesine filan çok şaşırdım.
Kesinlikle bi iftira bişey var.Ama o gelip açılmadıkça nasıl öğreneceksin??
O kısıma çok sıkıldım bende. Umarım her şey hayırlısı şeklinde olur canım :(

iftira kısmını bende zannettim..ama annem eşimle konuştuğunda..ben sana telli duvaklı kız verdim pırlanta verdim..sahip çıkamadın..kızımın namusunda mı birşey gördünde böyle yaptın oğlum deyince...eşim: yok anne o konuda birşey diyemem Allahın gücüne gider demiş..o konuda içim rahat...kendimi de biliyorum çünkü...eşimle nişanlılıgımızın 9 ayını farklı şehirlerde geçirdik...ve o zamn bana dediği tek şey...sana aşığım en çokta şu sadakatine demişti

iftira kısmını bende zannettim..ama annem eşimle konuştuğunda..ben sana telli duvaklı kız verdim pırlanta verdim..sahip çıkamadın..kızımın namusunda mı birşey gördünde böyle yaptın oğlum deyince...eşim: yok anne o konuda birşey diyemem Allahın gücüne gider demiş..o konuda içim rahat...kendimi de biliyorum çünkü...eşimle nişanlılıgımızın 9 ayını farklı şehirlerde geçirdik...ve o zamn bana dediği tek şey...sana aşığım en çokta şu sadakatine demişti

Sana ümit olmasın canım ama, siz boşanmayacaksınız bence... Benim içime öyle geldi :S Neden bilmiyorum. Eşini de seviyorsun, umarım ailesini dışlar ve sadece sana gelir.

valla canım geçmiş olsun öncelikle.
buraya üye olduğumdan beri forumlarda ve yaşadıkça gördümki hatanın neresinden dönsen kardır.
bir kere insan sevdiğine senin eşinin yaptığını nasıl yapar ya!sevmiyor demekki ben böyle anlarım.
ayrıl demekten nefret ediyorum ama kendine eziyetin de anlamı yok galiba..:43:

iyi akşamlar güzeller...

canım hiç birşey için kendini üzme ölümden başka herşeyin bir çaresi var ama birtek ölüme çare yok çok sevdiğin 3 aylık eşin ölerek seni bıraksaydın için hiç bir zaman sogumaz hiç bir zaman unutamazdın ama şimdi nefretinle beraber unutur gidersin zaman en büyük ilaç yıllar sonra bu yaptıklarına ammada aptalmışım sanki bir tek o varmış dünyada dersin heleki tekrar aile kurupda çoluga çocuga karıştınmı senden mutlusu olmaz
20 gün içinde başıma gelmeyen kalmadı desem yeridir rabbimin gücüne gitmesin herşey allahdan rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş bunu unutma sadece sabretmesini bilmek lazım iki aylık bebegimi kaybettim karnımda bir ğün arayla yiğenimizi kaybettik arkadaşı tarafından 7 yerinden annesinin babasının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü onunda üstüne trafik kazasından feci bir şekilde hem dayımı hem amcamı kaybettim karşıdan karşıya geçerken çok hızlı gelen bir araç altına almış tanınmıcak hale gelmişler hangi birine yanayım söyle......

senin derdin dertmidir benim derdin yanında diyesim var ama ateş düştüğü yeri yakıyor canım rabbimden sabır dilemekden ona sıgınmakdan başka çaremiz yok şükret annen baban yanında saglıklı sihatliler beterin beteri var canım rabbim iman gücü versin rabbim saglık sihat versin gerisi boş canım bu arada yuvanı kurtarmak için çaba göstermende kim ne derse desin çok güzel bişi melekler aglarmış boşanan çiftlere şeytanın hilelerinden biri karı koca boşandımı çok mutlu olurmuş

sen sabret sabrın sonu mutlaka selamettir rabbim hakkında hayırlı olanı versinnnn allah emanet ol

Bütün yorumları okuyamadım..ama başlığınızı baştan sona okudum..Allah sana sabır versin arkadaşım.ama hiç bişey için kendini hırpalama o üzülsün seni kaybettiğine..Söylemek istediklerini söyle içinde bırakma hiç birşeyi sonrada tamamen kapat o adamı...Yaşın çok genç..bende ayrıldığımda 23 yaşındaydım şuan 27 yaşındayım ve birkaç ay sonra evleniyorum..Ve çok mutluyum..Demem oki sen elinden geleni yap (zaten yapmışsın) gerisini Allah 'a bırak ..insan yaşaması gereken herşeyi yaşıyo..Rabbim hakkında hayırlısını versin..İnşallah çok mutlu olursun.

Ah ah erkek milleti iste bizde severek evlendik daha bir haftalik gelindim ailesi yüzünden evde huzursuzluk basladiginda sogudum senden seni istemiyorum dedi ben vazgecmedim mücadele ettim esimi kaybetmedim kazandim ama ailesi iste gene istemiyorlar beni esim simdi iyi 3 sene sonra akli basina geldi ailesi iste ne yapabilirim birbirimizi seviyoruz. Yuva yikmak isteyenler iftira atanlar sizi allaha havale ediyorum rabbim cok büyük. Zaten sizin gibilerin allahtan korkusu olsa yuva yikmazsiniz yuva yikanin yuvasi olmaz ama siz bunu nerden bileceksiniz. Ama biz geliniz bizim anamiz babamiz yok dime, bizim yuvamizin ayakta kalmasi kaynimiza görümcelerimize kaynanamiza kayinpederimize bagli dime. Ama ALLAH diyorum. Yuva yikan yikmak isteyen kaynanalar size diyorum siz size ANNE diye hitap edilmesini hak etmiyorsunuz. Siz ANNE ne demek onu biliyor musunuz???????

bence sen basindan belli evlenmiyecektin esinle eger bir erkegin ailesi bi kizi istemiyorsa ve ellerinden geleni yapiyorlarsa dugunu burnundan getirmek icin masraf yapmak istemezlerse bilki ask sevgi o evliligi ayakta tutmaz cunku benim bildigim her erkek eninde sonunda ailesinin agzina bakar her erkek annesine duskundur yani anliyacan kisacasi esiyin ailesi esiyin kafasini guzel bi yikamislar derim sen bundan sonra onu arama eger ararsada sakin sakin konus sinirlenmeden belkide hatasini anlayip donecektir insallah doner

Back