• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

böyle insanların yaşadığı şeyleri görünce duyunca evlenmek istemiyorum..bugün aldığım kararda da iyiki bu kararı aldım dedirtti oolay..üzüldüm ..ço acı daha 3 aylık evliyken ooof ya

Günaydın kızlar:)

ya şimdi bazı şeyler konuşulmadığı için( ikisi arasında)
olanlara anlamlar yüklemeye çalışıyoruz ama kesinlikle
ortada bir iftira olduğunu sanmıyorum..

annesi sadece oğluna nasıl işleyeceğini biliyor..
ama inşallah
"keser döner sap döner gün gelir hesap döner "olacak
ve birgün anneciğinin resmen yuvasına dinamit koyduğunu anlayacak..

Abeta sakinliğini ve sessizliğini korumalı,bu şekilde aslında yuvası içinde adım atmış olacak...çünkü her konuşmak istediğinde adam kaçmayı başarıyor ve kendince
güçlü hissediyor...ona istemeden de olsa koz vermiş oluyoruz..

elbetteki karşılıklı konuşacaklar...ama belliki şuanda bunu yapmamak lazım...

sen ara,konuş,içinden ne geliyorsa öyle davran,yuvan için şunu yapmadım deme diyenlere katılmıyorum...bu seferde kendini keşke hatalı hareketler yapmasaydım daha düşünerek adım atsaydım diye kızabilir kendine..

bence ikisi içinde en hayırlsıı beklemek...zamanla inşallah eşinin kafasına dank eder
yoksa Abetam bu kadar hırpalanmaya layık bir kadın değil...

elbet üzüleceğiz ama herşeyinde bir tadı var..o kaçarsa yapacak bişey yok...
canımız sağolsun demekten başka..

Öncelikle size sabır diliyorum. Sabır diliyorum çünkü bu anlamsızlık içinde bütün bu olanlara bir anlam yüklemeden durumu kabullenip gereğini yaşamak oldukça güç olmalı.
Konunun büyük bölümünü okudum, daha önce de yazdım. Bana bu durum normal gelmiyor. Bizim tahmin edemediğimiz birşeyler olmuş olmalı.
Başka üyeler yapınca çok kızdığım birşeydir ama son 20 sayfayı okuyamadım, bu süreçte öğrenebildin mi eşinin neden böyle bir yola girdiğini?

Günaydın kızlar:)

ya şimdi bazı şeyler konuşulmadığı için( ikisi arasında)
olanlara anlamlar yüklemeye çalışıyoruz ama kesinlikle
ortada bir iftira olduğunu sanmıyorum..

annesi sadece oğluna nasıl işleyeceğini biliyor..
ama inşallah
"keser döner sap döner gün gelir hesap döner "olacak
ve birgün anneciğinin resmen yuvasına dinamit koyduğunu anlayacak..

Abeta sakinliğini ve sessizliğini korumalı,bu şekilde aslında yuvası içinde adım atmış olacak...çünkü her konuşmak istediğinde adam kaçmayı başarıyor ve kendince
güçlü hissediyor...ona istemeden de olsa koz vermiş oluyoruz..

elbetteki karşılıklı konuşacaklar...ama belliki şuanda bunu yapmamak lazım...

sen ara,konuş,içinden ne geliyorsa öyle davran,yuvan için şunu yapmadım deme diyenlere katılmıyorum...bu seferde kendini keşke hatalı hareketler yapmasaydım daha düşünerek adım atsaydım diye kızabilir kendine..

bence ikisi içinde en hayırlsıı beklemek...zamanla inşallah eşinin kafasına dank eder
yoksa Abetam bu kadar hırpalanmaya layık bir kadın değil...

elbet üzüleceğiz ama herşeyinde bir tadı var..o kaçarsa yapacak bişey yok...
canımız sağolsun demekten başka..

başından beri konuyu takip ediyorum abetacım sana bolca sabır ve sükunet diliyorum
veeee dolunayım sana yüzde bir milyon katılıyorum yorumun harika bendece de arama sorma üstüne düşme sadece bekle bu sabırlı bekleyiş kazançlı çıkartacak seni :16:

günaydın kızlar...öncelikle bir gün beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler hepinize..hayat işte..inanın artık üzülmüyorum..ve eşimin bir gün bana döneceğini biliyorum..ama o zamn ben ona dönermiyim bilemiorum...

dün iş yerimizden bir abimizle konuştum(ehli yerinde bir adam)...bana boşanmak istediğini söylediği günden bir gün önce...yani pazartesi günü...bu abi'ye eşim: abi artık ben dayanamıyorum...eşimle kardeşim arasında kaldım..ne yapacağımı bilemiyorum...kafayı yemek üzereyim...ben yürütemeyeceğim bu evliliği...
ve benim hakkımda olumsuz hiçbirşey söylememiş...abinin dediğine göre bunların ailede fırtınalar kopmuş..ve eşim hiç bir şekilde bana anlatmadı..konuşurdu uzun uzun ailesiyle son zamanlarda ama bana sadece selamları var derdi...kaynımla o kız biz evlenmiyoruz o zamn bile demişler...askere gidecek kardeşim ve ben arada kaldım ne yapacagımı biemiyorum demiş...sanırım eşim çok mücadele etmiş beni korurduda hakkını yiyemem...ama sonunda muhtemelen ona seçim yaptırdılar ve sonuç...eminim ki bir gün yaptığı hatanın farkına varacak..

abi'ye ben:ailemle yaptığı konuşmalar ailenin beni istememesi...öyle sözler söylendiki ben şaşırdım dedim...abi de internete bak insanlar boşanma davalarında neler diyor?? dedi...eşin muhtemelen daha da kimseyle evlenmem bile demiştir ailesine dedi...

ve anlayacağınız eşim direnmiş belliki..kaynımla tartışmamda bile beni bırakma diye yalvarmıştı...ama muhtemelen ailesi..bir el kızı için bizden mi olacaksın demişlerdir..ve eşiminde psikolojisini de bunların bozduguna eminim şmdi...

eşim şuan ailesinin baskısından kurtuldu benden ayrılarak...ama yüreği paramparça olmuştur eminim...böyle sevenleri ayıranlar iki cihanda da gün yüzü görmesinler inşallah...o kaynımın sevgiliside o eve gelin olamayacak buna inanıyorum...ve ben o gelinliğin tadını aldım Allah ona onu nasip etmesin...görüp görecekleri gün benim 3 ayımla kısıtlı olsun...Allahlarından bulsunlar

günaydın kızlar...öncelikle bir gün beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler hepinize..hayat işte..inanın artık üzülmüyorum..ve eşimin bir gün bana döneceğini biliyorum..ama o zamn ben ona dönermiyim bilemiorum...

dün iş yerimizden bir abimizle konuştum(ehli yerinde bir adam)...bana boşanmak istediğini söylediği günden bir gün önce...yani pazartesi günü...bu abi'ye eşim: abi artık ben dayanamıyorum...eşimle kardeşim arasında kaldım..ne yapacağımı bilemiyorum...kafayı yemek üzereyim...ben yürütemeyeceğim bu evliliği...
ve benim hakkımda olumsuz hiçbirşey söylememiş...abinin dediğine göre bunların ailede fırtınalar kopmuş..ve eşim hiç bir şekilde bana anlatmadı..konuşurdu uzun uzun ailesiyle son zamanlarda ama bana sadece selamları var derdi...kaynımla o kız biz evlenmiyoruz o zamn bile demişler...askere gidecek kardeşim ve ben arada kaldım ne yapacagımı biemiyorum demiş...sanırım eşim çok mücadele etmiş beni korurduda hakkını yiyemem...ama sonunda muhtemelen ona seçim yaptırdılar ve sonuç...eminim ki bir gün yaptığı hatanın farkına varacak..

abi'ye ben:ailemle yaptığı konuşmalar ailenin beni istememesi...öyle sözler söylendiki ben şaşırdım dedim...abi de internete bak insanlar boşanma davalarında neler diyor?? dedi...eşin muhtemelen daha da kimseyle evlenmem bile demiştir ailesine dedi...

ve anlayacağınız eşim direnmiş belliki..kaynımla tartışmamda bile beni bırakma diye yalvarmıştı...ama muhtemelen ailesi..bir el kızı için bizden mi olacaksın demişlerdir..ve eşiminde psikolojisini de bunların bozduguna eminim şmdi...

eşim şuan ailesinin baskısından kurtuldu benden ayrılarak...ama yüreği paramparça olmuştur eminim...böyle sevenleri ayıranlar iki cihanda da gün yüzü görmesinler inşallah...o kaynımın sevgiliside o eve gelin olamayacak buna inanıyorum...ve ben o gelinliğin tadını aldım Allah ona onu nasip etmesin...görüp görecekleri gün benim 3 ayımla kısıtlı olsun...Allahlarından bulsunlar

Çok garip ya.. Tamam aileler yüzünden biten evlilikler denizde kum kadar çok ama eşinizin siz bu kadar iyiyken birden bu kararı alması? E peki abisi ne deyip de etkilemiş oalbilir bu kadar, elti olacak cadı nasıl bu kadar etkili olabilir? Of ya benim kafam almıyor.

günaydın abetacım.nasılsın.bana bugun mahkemden yazı geldi.şu şu sebeblerden dolayı boşanmak istiyor.mahkeme ve yargı masraflarını davalının ödemesini rica ederiz die.sen ne yaptın varmı bi gelişme.

Çok garip ya.. Tamam aileler yüzünden biten evlilikler denizde kum kadar çok ama eşinizin siz bu kadar iyiyken birden bu kararı alması? E peki abisi ne deyip de etkilemiş oalbilir bu kadar, elti olacak cadı nasıl bu kadar etkili olabilir? Of ya benim kafam almıyor.

eşimin abisi değil kardeşi benimle yaşıt...eşim evin en büyüğü..3 kardeş 3 üdüde erkek..

kaynımın bu kızla 8 yıllık sanırım bir geçmişi var...malum şuan sevgililer..hani gözleri hiç bir şey görmez tarzında sevgililerden ki sanırım..benim düşündüğüm kız kaynımı benimle ilgili doldurup doldurup ailesine yönlerdirmiş..aileside eşime dönmüş..eşimde bana çılmadıgı için kafayı yemiş...yuppi olayı çözdüm:)

peki diyeceksin ki neden doldurma gereği duymuş...onun 8 yılda yapamadığını ben 2 yılda yaptım ve evlendim...haset

günaydın abetacım.nasılsın.bana bugun mahkemden yazı geldi.şu şu sebeblerden dolayı boşanmak istiyor.mahkeme ve yargı masraflarını davalının ödemesini rica ederiz die.sen ne yaptın varmı bi gelişme.

bir haber yok..yukarıya bir şeyler yazdım ona bir baksana canım...bu arada neden masraflar sanaymış onu anlamadım**

bir de senden ricam malum benmde başıma gelecek ya şu dilekçede neler yazılmış özlelden bana yazsana bir ..nelere hazırlıkla olayım...hemde karşı savunmayı hazırlayalım sana:)

tatlım öyle bile olsa eğer ortada bir haksızlık varsa,şahsen annem yada kardeşimin haksız olduğunu bilsem ben kadın halimle karşı gelirim...eşinde bir erkek olarak

onlara direnmeli ve seni bukadar süre aramamazlık,sormamazlık yapmamalıydı...

pişman olacakmı?evet olacak kesinlikle ama umarım çok geç olmadan pişmanlığını duyarda gelir sana.

aynı işyerindesiniz,haftanın 5günü seni görme şansı var ama yinede

öldünmü kaldınmı?paran varmı?diye bir sorulmalı yaa...yurt dışına gittin geldin,bi sıkıntın varmı diyede sormak yok...

çok vicdansızca bir hareket...

daha ilk badirede bukadar gaddar tutum sergiliyor,ahhh bitanem iyi düşünüp taşınmak lazım...üzüntüne değermi acaba...

hayret bişiy yaa!!!
düpedüz terbiyesizlik yani..madem boşanma davası açmış adam gibi dursun arkasında..
nerde görülmüş kadının masrafları karşıladığı?
:47:

abteacım bence kendine böyle teselli verme lütfen.seni seven adam bi fırsatını bulur ve durumun ne olduğunu anlatır.bi bahane bulur yani senle konuşmak için.kocaman adam nie kendi başıyla hareket etmiyorda anasının babasının lafına bakıyor.kardeşi kim hem ,onun sevgilisi kim oluyorki kocanı yönlendiriyor.mantıklı ol lütfen.

Sevgili nuriye bende boşanma davası açtım fakat celp daha karşı tarafın eline geçmemiş.Bu mahkeme celbinde açılan tazminatlar ve istekler sözkonusuysa yazıyormu?Bu celbe cevap verme süresi kaç gün?Bizim daha duruşma günü belli değilmiş.Karşı tarafın cevabına göreymiş.Bende maddi manevi tazminat davası açtım.

Abetacığım günaydınlar canım.Bir erkek karısını seviyorsa yok ailesiymiş yok abisiymiş dinlemez ya.Ağırlığını koyar dengeyi sağlar.Ben eşimin abisinden dayak yedim düşün eşim sesini çıkarmadı.Düşününce diyorumki suç ne abisinin ne annesinin ne babasının suç yalnızca eşimin.Çünkü onlara hayatımıza müdahale etme lüksünü sağlayan eşimdi.Şimdi davayı açtım boşansın gitsin onlarla yaşasın...

Sevgili nuriye bende boşanma davası açtım fakat celp daha karşı tarafın eline geçmemiş.Bu mahkeme celbinde açılan tazminatlar ve istekler sözkonusuysa yazıyormu?Bu celbe cevap verme süresi kaç gün?Bizim daha duruşma günü belli değilmiş.Karşı tarafın cevabına göreymiş.Bende maddi manevi tazminat davası açtım.

canım ben bu sabah aldım celbi ,eşim açtı davayı ,ben şimdi avukatımla beraber cevap yazacam.bende maddi ve manevi tazminat davası açacam
ama önce boşanma davası açılması gerek ve bildiğim kadarıylada bu boşanma davasıyla beraber onlarında davasını açabilirsin.benim akıllı mahkeme masraflarını ve yargı masraflarını bana yüklemek istiyor ama red edecem.boşanma aşamasındasınya hareketlerine konuşmalarına dahada bi dikkat etmen lazım.benim taaaa evliliğimizin ilk aylarında tartışırken söylediğim sözleri beyan etmişler.inşallah kör şeytanlarından bulurlar ne deyim.sen sessiz sakin davran.ailenede söyle bu konu ile ilgili konuşmasınlar.

eşimin abisi değil kardeşi benimle yaşıt...eşim evin en büyüğü..3 kardeş 3 üdüde erkek..

kaynımın bu kızla 8 yıllık sanırım bir geçmişi var...malum şuan sevgililer..hani gözleri hiç bir şey görmez tarzında sevgililerden ki sanırım..benim düşündüğüm kız kaynımı benimle ilgili doldurup doldurup ailesine yönlerdirmiş..aileside eşime dönmüş..eşimde bana çılmadıgı için kafayı yemiş...yuppi olayı çözdüm:)

peki diyeceksin ki neden doldurma gereği duymuş...onun 8 yılda yapamadığını ben 2 yılda yaptım ve evlendim...haset

Ay afedersin klavye sürçmesi olmuş, kardeş olduğunu biliyorum dalgınlıkla abi yazmışım.
Ya çözülür şey değil ama bu anlattığın gibi görünüyor durum. ama hala aklım almıyor bu şekilde bir dolduruş nasıl boşanmaya gider ve eğer böyle bir dolduruş varsa nasıl hiç belli etmez eşin bunu? Senin en mutlu olduğunuzu düşündüğün anda???
Bu arada çok benzer birşey ben de yaşadım.
Eşimin kardeşi ile sevgilisi biz tanışmadan önce çıkmaya başlamışlardı. Ama önce biz evlendik. E çünkü onların işi, okulu gibi problemler vardı. Kız ilk günden beri fesatlığını saklmadı, saklamıyor. Başta ben de çok mücadele ettim. Eşim bana "Sen kendini kiminle karşılşatırıyorsun?" derdi ama anlamazdı ben o kişiyi muhatap almasam da o beni yılan gibi sokuyor. Allah'tan benim eşimin ailesi sağ duyulu insanlardı da böyle kimseyi dolduruşa getirmeye teşebbüs bile edemedi, kocası hariç tabi.
Bir örnek anlatayım mesela. Çok komik; bizim düğünde nişanlıydı bunlar. Kızın ailsi de geldi düğüne. Biz ve ailelerimiz üç farklı şehirde yaşıyoruz. Kına gecem cuma gündü. Eşim izin alamadı. Yaşadığımız şehirden benim ailemin olduğu şehre ancak cuma öğleden sonra yola çıkabildi. Kardeşim de aynı şekilde. Yani eşim ve kardeşim kınaya son anda yetişti. Benim kına günü kuaförden alınmam gerekiyordu. E kime düşer? KAyınpederime mi kendi babama mı yoksa konu komşuya mı yoksa eşimin kardeşine mi? Eşimin kardeşi beni kuaförden aldığı için nişanlısının ailesini kaldıkları akrabalarından alıp kına yerine getirmekte gecikti biraz. Kıyamet koptu, zehir etti kına gecesini. Ama tabi kendisine ve eşimin kardeşine. Bizde kimse takmadığı için kendi çaldı kendi oynadı dört yıldır. KAyınvalidem başlarda biraz korurdu, ama düğündü doğumdu derken gördü o da anyayı konyayı.
Uzun lafın kısası "Elin kızı neden doldurmuş?" diye soracak son kişi benim. Birebir yaşadım fesatlığı.

hayret bişiy yaa!!!
düpedüz terbiyesizlik yani..madem boşanma davası açmış adam gibi dursun arkasında..
nerde görülmüş kadının masrafları karşıladığı?
:47:

dolunayım onda bi baba varki akıllalara zarar.şeytana pabucunu ters giydiririr.şeytan diorki ara kocamı madem boşanma davasını açıyosun altınlarımı aldınız zorla herşeyi benim sırtıma yükleyip gittin krediyi çektirdiniz arabayı aldın borçları ödettin arabayıda üstüne yaptın ,şimdi hangi yüzle daha bana masraf ödetmeyi tahattüt ediyosunuz akıl hocan çok kuvvetli.körşeytanınızdan bulun deyip tel.i kapatacan valla.

canım ben bu sabah aldım celbi ,eşim açtı davayı ,ben şimdi avukatımla beraber cevap yazacam.bende maddi ve manevi tazminat davası açacam
ama önce boşanma davası açılması gerek ve bildiğim kadarıylada bu boşanma davasıyla beraber onlarında davasını açabilirsin.benim akıllı mahkeme masraflarını ve yargı masraflarını bana yüklemek istiyor ama red edecem.boşanma aşamasındasınya hareketlerine konuşmalarına dahada bi dikkat etmen lazım.benim taaaa evliliğimizin ilk aylarında tartışırken söylediğim sözleri beyan etmişler.inşallah kör şeytanlarından bulurlar ne deyim.sen sessiz sakin davran.ailenede söyle bu konu ile ilgili konuşmasınlar.

Canım verdiğin uyarılar için teşekkür ederim.Ben boşanma davasını karşı tarafın açmasını bekledim ama 4 ay açmadılar en sonunda ben açtım.Eşyalarımıda aldırdım ama akıllara zarar herşeyimi almışlar.Neyse dedim giden eşya olsun.Münakaşaya girmedim.Korktuğum tek şey nuriye görücek ya maddi manevi tazminat davası açtığımı inadına ben boşanmak istemiyorum karımı seviyorum deyip davayı uzatması.Ben çok yoruldum çünkü...

dolunayım onda bi baba varki akıllalara zarar.şeytana pabucunu ters giydiririr.şeytan diorki ara kocamı madem boşanma davasını açıyosun altınlarımı aldınız zorla herşeyi benim sırtıma yükleyip gittin krediyi çektirdiniz arabayı aldın borçları ödettin arabayıda üstüne yaptın ,şimdi hangi yüzle daha bana masraf ödetmeyi tahattüt ediyosunuz akıl hocan çok kuvvetli.körşeytanınızdan bulun deyip tel.i kapatacan valla.

nuriyecim yerınde olsam ben de dava acardım... istismardan dolayı... suistimalden dolayı... tahrik etmekten dolayı açardım da acardım yani.... ne demek yaa karından boşanmak istiyorsun, eve gelmıyorsun sonra da dava parasını karından istiyorsun... terbiyesizler yaaa.... ben olsam ıtıraz ederdım.. eşimden de boşanmazdım, süründürüp çektiridim yaaa.... of ne insanlar vay cok kızdım anlatamam....:47:

canlarım zaten üzülmüyorum ben.. dün duyduklarımı siiznle paylaşmak istedim sadece..ve gerçekten de düşüdüğüm gibi olmuş yani...şuan ailesi için beni terk adam bana geldiğinde onu affetmem için ailesini terk edip gelmesi gerekiyor...bu da imkansız bir ana kuzusu olarak böyle bir şeyi de istemem..inceldiği yerden kopar..boşanma davasını açarsa...maddi anlamda yüklü bir külfet onu bekliyor zaten...ama o şunun farkında değil şuan..manevi anlamda çok büyük sarsıntılar yaşayacak..bana bunları yapanlarda Allahımdan bulacak zaten...gelişme soruyorsunuz ya hep...bende en ufak bir olayı bile sizlere yazıyorum..

Back