• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

içimde keşke bırakmamak için attığım bir msjdır..belki o şuan bunu anlamayacak..anlasada belli edemeyecek..ama sonra keşkeyi o diyebilsin diye yaptım..içim rahat şuan...şuan öfkesi ona çok tatlı geliyor olabilir..bensizlik onu mutlu ediyor olabilir..peki ya sonra...herkes kapısını kapayıp çekilince??? işte o zamn keşke diyecek..

ve şuan gerçekten şunu diyebiliyorum..ben evliliğim için herşeyi yaptım, aşkım sevgim için...bundan sonra benim için bitmiştir zaten...boşanma ile ilgili gelişmeler olursa yazarım arkadaşlar...boşanan arkadaşlardan şimdi yardım istiyorum..nasıl bir aşama oluyor...nasıl bri süreç işliyor..şahitlerin payı nedir..

bu konuda çok haklısın canım boşanınca babası dönünce kardeşi evlenip yuvasını kurup cekip gidince o yapayalnız kaldığında ozaman anlıcak neyin ne demek olduğunu şimdi babası kardeşi var seni aramıyor ama yalnız kaldığında düşünücek düşünmek için çok vakti olucak ama korkarımki geç olucak.....:43:

kızlar inanın artık iyi degilim...dayanamıyorum..bugun hele hiç iyi degilim..ondan nefret ediyorum artık ama yinede neden bu tür saçma salak hakaretler yapıorum kendime anlam vermiyorum...sabır sabır sabır..yahu kızlar bu mahkeme celbi ne kadar sürede gelir...

canımm yaaa sen kendine oyalanıcak bişey bulsan aklını oyalıcak vaktini alıcak bişeyler çünkü sen sürekli düşünüyosun düşündükçe kendine yeniliyosun bişey yapmak istiyorsun yapamıyosun bak o msjı atman bile aslında bir boşluktan kaynaklanıyor o boşlukları doldur kendin için bşeyler yap ve akışına bırak

abeta sana birşey sormak istiyorum bu üç aylık evliliğiniz süresinde hiç kavga etmedinizmi bir tartışma falan.susan taraf kimdi daha sinirli taraf kimdi bide bu kavgalarda oluyorsa eğer eşine ailesinin hatalarını yüzüne vuruyormuydun çok merak ettim birazcık özeleştiri yapabilirmisin.yoksa yok hiç kavga etmedikmi diyorsun

kızlar inanın artık iyi degilim...dayanamıyorum..bugun hele hiç iyi degilim..ondan nefret ediyorum artık ama yinede neden bu tür saçma salak hakaretler yapıorum kendime anlam vermiyorum...sabır sabır sabır..yahu kızlar bu mahkeme celbi ne kadar sürede gelir...

sana haksızlığı eden etti sen neden kendine haksızlık ediyorsun.. sen iyi ol yaptıkların hiçte saçma salak şeyler değil seven aşık olan birisinin çabaları ki birde nedenini bilmediğin bir durum karşısında haksızlık etme kendine..

bitanem bırak o iyi olmasın,sen iyi olmaya çalış,aileni düşün,senin mutsuzluğun onlarında mutsuzluğu demek..

dikattini dağıtacak bişeyler bulsana..ne bileyim kedi besle eğer seviyorsan...özellikle işten sonra çok iyi gelir..

hayat çok kısa abeta...bak bugün nişan yapıp yarın depremde ölebiliyor insanlar..

herşeyin hayırlısını iste..özelliklede anası ve tayfasından uzakta kafan rahat şuan...

onlarda gün gelir o kopmaz bağlarını tüketirler merak etme..

hele ki seni bukadar üzdüler,iki yakaları bir araya falan gelmez..

yaptıkların için suçlama kendini..yaptın bitti gitti..
bundan sonrasında artık sen rahat ol,yuvası için o mücadele etsin,etmiyorsada
kendi bilir canım...senden günah gitti..

bitanem bırak o iyi olmasın,sen iyi olmaya çalış,aileni düşün,senin mutsuzluğun onlarında mutsuzluğu demek..

dikattini dağıtacak bişeyler bulsana..ne bileyim kedi besle eğer seviyorsan...özellikle işten sonra çok iyi gelir..

hayat çok kısa abeta...bak bugün nişan yapıp yarın depremde ölebiliyor insanlar..

herşeyin hayırlısını iste..özelliklede anası ve tayfasından uzakta kafan rahat şuan...

onlarda gün gelir o kopmaz bağlarını tüketirler merak etme..

hele ki seni bukadar üzdüler,iki yakaları bir araya falan gelmez..

yaptıkların için suçlama kendini..yaptın bitti gitti..
bundan sonrasında artık sen rahat ol,yuvası için o mücadele etsin,etmiyorsada
kendi bilir canım...senden günah gitti..

deprem olayını bende düşündüm..şu ölümlü dünyada dedim..neden böyle yaparki insan..gel helalleşelim..istemiosan da git ..yani

Baştan sona okadar umutla okudumki anlatamam haa barıştınız ha barışçaksınız dye insanlar bu durumda sevgililerinden ayrıldığında katlanamıyo heleki sen bukadar erken ayrılmışsın ama emin ol allahlarından bulurrlar bu dönemde kafanı dağıtçak şeyler yap ne kadar çok mümkün olmasada sen inan elinden gelen gelebilecek herşeyin fazlasını yapmışsın bişeyler kolay değil bukadar inan banaa ALLAHLARINDAN BULSUN bunu size yaşatanlarda ama kocandada azcık akıl yokmuş kusuruma bakma nolur :( ama öyle ya bide hala o işte nasıl duruyo bukadar sana tahmmül edemiyo madem böylelerini ateşe verip yakmalı off nasıl sinirliyim varyaaa oooffffff all gebertt herifi neyse neyse sakin olucaz canım bırak şu saatten sonra yakasını ondan ne köy olur ne kasaba gelirse adam gibi konuşursun onun sana yapmadığı insanlığı sen yaparsın benim teyzem 8 sene anlaştı evlendi 1 yıl sonra boşanmak istedi neyse sonra o sırada hamileymiş teyzem adam gitti almanyaya sonra kafasına göre bişiler yaptı 18 yıl sonra karısının karşına çıktı kızı falan kocamandı 1 yıl falan koştu peşinden benim saf teyzemde tuttuu bu adamla barıştı seviyo işte oda napsın:( şimdi geçiniyolar ama 18 yılın hesabını veremiyo tabi herif:( bigün pişman olur ama ozaman içi yanar aynı şuan yandığın gibi için acıyo anlıyorum ve elinden geelen bişey yok sadece çaresizliğini ona yansıtma sen buraya yazz kimse yazmasa ben sana yazarım amaa sen yeterki bu adama bidaha msj atma:):) ona atçağın msjları bana at hem sen rahatlarsın hemde msjları o görmemeiş olur AMA O GÜZEL CANINI SIKKKAMAYA ÇALIŞ ENAZINDAN...

Bizim de psikoterapist olarak ilişki ve evlilik terapilerinde en çok üzerinde durduğumuz, odaklandığımız konulardan biri de çiftler arasındaki iletişimi geliştirmektir. Evliliklerde ufak tefek gündelik sorunların ele alınması çok gerekli olmamakla beraber, eğer belli sorunlar tekrar tekrar yaşanıyor, ancak çözümlenemiyorsa, ya da kişiler için önem teşkil eden konular bir türlü konuşulamıyorsa, bunların açık bir şekilde konuşulup, ele alınması gerekir. Çiftlerin düştüğü en büyük yanılgı “Ben söylemeden eşim beni anlasın” düşüncesidir. Söz konusu 20 yıllık bir beraberlik dahi olsa, partnerlerin birbirlerinin düşüncelerini, ihtiyaçlarını, isteklerini otomatik olarak bilmesi beklenmemelidir. Yetersiz bir iletişim yanlış anlaşılmalara yol açar, bu da gereksiz çatışmalara neden olur. Bu şekilde yaşanan iletişim sorunları zaman içinde çiftlerin birbirlerinden duygusal açıdan uzaklaşmalarıyla sonuçlanır

bir uzman dan alıntıdır.önceside var güzel yazmış işte ben bu yüzden bitmesin istiyorum belkide bir saatte bir uzman yardımıyla bile kurtarılcak bi evlilik çok yazık

bak hala gel diyo;)

canım benimmm..biliyorum sen o adamı seviyorsun..ama inan senden helallik bile istemeye yüzü olmamalı..

bukadar yeni evliyken bunları yaşaman...belliki evlenirkende sanki sana bunları çektirmeyi planlıyordu..

sen bu süreçte olabildiğince sakin olmalı ve akışına bırakmalısın...

olmayınca olmuyor..

her işte bir hayır kısmet vardır...

ve hep dualarım seninle abetam...:54:

umarım yarın daha enerjik,daha güçlü bir kızla konuşuruz:)

deprem olayını bende düşündüm..şu ölümlü dünyada dedim..neden böyle yaparki insan..gel helalleşelim..istemiosan da git ..yani

ayrıca evliliğiniz anlattığınız gibi pek cici bir evlilik de değilmiş..

geçmiş yazdıklarınızı okuyorum da..

aslında nişanlılık döneminde hepimizin yaşadığı sıkıntıları yaşamışsınız (erkek tarafının maddi yüke girmemesi vs) ama hiçbirini unutmayıp sürekli eşinize yanstımışsınız.

hatta mesajlarınızdan okuduğum kadarıyla, ben bunlar yapsam eşim değil 3 ay, 3 gün tahammül etmezdi bana inanın.. erkek doğası bu kadar sorunu ve kontrolü kaldırmaz..

işte bu msj benim kafamı kurcalayan şey oldu.yani aslında siz bize kendinizi çok mutluyken hiç birşey yokken bunlar oldu diye anlattınız ama asude baharın da dediği gibi yoksa fazla kaprisliydinizde eşinize bu üç ayda zindan hayatmı yaşattınız azöncede size kavgalarınız varmıydı nasıldı diye sorduğum halde cvp vermediniz belkide görmediniz bilmiyorum ama bence siz arada biyerleri es geçiyor bize herşeyide anlatmıyorsunuz ayrıca bazı yorumlarınızdan anladığım kadarıyla aniden sinirlenen bi yapıya sahipsiniz.birdediyorumki acaba sizin bu depresif hallerinizin bayılmalarınızın falan numara olduğunumu düşündü eşiniz ve size tüm iyi niyetiyle yardımcı olmaya çalışırken bunu duyup yıkımamı uğradı bu yüzdenmi size yalanlarına artık inanmıcam dedi valla ben bir yandan barışın istiyorum biryandanda kafamda bi sürü eksik taşları düşünüyorumda düşünüyorum demiyim dedim ama sanki çok kendini beğeniyosun ve eşini hor görmüşün gibi bi hisde var içimde tüm yazdıklarını okudum çünkü

abeta kullanıcısından alıntı
ben de yeni evlilik camiyasına girenlerdenim...nazımı kaprisimi sinirimi anam babam çekiyordu...lakin elin oğlu çekio çekio sonra hoooppppp!!!! düğün zamanında da hoş olmayan şeylerle karşı karşıya kaldım eşimin ailesi yüzünden...sinirlerim iyice harap oldu...en ufak şeye bile bagırır oldum...(bir de aynı işyeride çalışıyoruz) özellikle sabahları kalkarken aşırı derecede sinirli oluyorum...değmeyin ben bagırayım çagırayım sonra rahatlıyorum...lakin eşim tek kahvaltıyı ben hazırlayım sen 10 dakka daha uyu ama nolur bana gül sabahları bagırma dedi....kendime degil ona üzülüyorum...bunca emek verip evlenmişiz ama benim sinirler evliliğimizi yıpratıyor....neyse uzun oldu sanırım psikayitriste gittim bir ilaç verdi tanı olarak "aşırı kaygılanma" dedi.bugün ilk ilacı yarım olarak aldım...hayırlısı bakalım...eşimi seviyorum ve onu üzmek istemiyorum...sizde tecrübelerinizi söyleyin:))

özellikle bu msj aslında bazı şeyleri açıklıyor.belkide istemeden onu çok kırdın ama bunu sanırım kabul etmiyorsun yada etmek istemiyorsun bence kabul ettiğinde onu kazanman daha kolay olur.kimse kimsenin kölesi değil unutma her insanın bi dayanma noktası var ibreyi fazla zorlarsan biyerde patlak verir malesef

Naruto arkadaşım söylediklerine harfiyen ama harfiyen katılıyorum. Fakat abeta bu konuda bizden yardım istemiyor. Çünkü ona göre daha önceki süreç bu ayrılıkta hiç rol oynamıyor ve herşey bir anda oldu. Bu sebeple diğer konulara ait yorum yapmak faydasız çünkü üstüne düşünmeye bile gerek duymuyor !!!
BU sebeple sadece abeta arkadaşımız bize bişey sorunca yardımcı olmak ya da acısını hafilfetmek adına yardımcı olalım.Umarın herşey onun istediği gibi gelişir ve mutlu olur. Çok acı bir durum gerçekten

alıntı
beni anlamayan arkadaşlar var hala aranızda..kimsede bana evlilik şöyle olur erkeğe şöyle davran dersi de vermesin rica ediyorum..eşim bana ayrılık kararını söylemedn 2 gün önce haytımda iyiyki varsın evliliğimize nazar degmesin diyen adamdır..hayatta neler oluyor ben yaşadım..ne oldum dememeli ne olacagım demeliymiş..

Son düzenleme:
bende barışmalarını istiyorum cidden ama ne bilim yaa eksiklik var biyerlerde umarım barışırlar ve çok mutlu olurlar.allah bu süreçde yardımcısı olur umarım işallahda hakkında hayırlısı olur

canım kendi dertlerim var burayı okuyup sıkılmak istemiyorum ama senide merak ediyorum biz kadınlar bazen gerçekten anlaşılmazız geçen kocama dedim şuan ayrılmak iste senden ayrılırım ama beni aldatırsan yada başka birine aşık oldum diye gelirsen bunu kaldıramam seninle birleşmemde ama boşanmaz süründürürümde deim oda tanır beni inadımı bilirim diye gülüyordu şaka mı sandıki :20:
canım şunu düşün herşey bitti barıştınız kaldırabilecekmisiniz bunu başına vurmadan sürdürebilecekmisin yoksa şuan inat ettinde tekrar geri döndürüp başarma isteğimi içindeki arkadaşların yazdığı gibi ağresif bi yapıdaysan affedebilecekmisin bu yaşanan ları
ki okadar şanslısın ki çoğu insanın işi yokken senin hem işin hem yanında olan bi ailen var rabbim ne kötü durumda olup oevde yaşamak ve hem eşinin hem ailesinin kahrını çekenlere yardımcı olsun canım sanada hayırlısıyla bian önce unutup rahata erdirsin
artık unut bukadar 3koca hafta sana ders vermeye bile kalksa gelsede onu için affetmeyecek ve enküçük bisorunda zaten sen istemiceksin oyüzden şükret
ki büyüden şüpheleniyosanda herakşam aç oku iyi bi hocanında yapacağı sana sua edip okumaktır yoksa ol demek sadece Allaha mahsustur
senin için hayırlısı olsun ve kendini de ailenide düşün yeter artık yüz verme şuadama :57:

istediğiniz üyenin,geçmiş mesajlarını okuyabilirsiniz ama
burda dile getirmek nekadar doğru?biraz düşünün..

evliliğin ilk yılları sancılıdır..heleki bu kızcağız 3ay yaşamış...

abetanın ilk günlerde yaptığı çıkışları ve fevri hareketlerin kat be kat
fazlasını bende yaptım eşime..

eminim bendende kat be kat işkence edenler var kocasına;)

bunlar ayrılık sebebi değil..bunlar iki kişinin birbirini tanıma sürecidir..

ilk 1-2yılda yapılacak tüm kavgalar tartışmalar affedilebilir...

ve karşılıklı özür ile düzelecek şeylerdir..

abetanın durumu farklı....eşi şuanda hastalıklı bir biçimde anne sözü dinliyor..

bende barışmalarını istiyorum cidden ama ne bilim yaa eksiklik var biyerlerde umarım barışırlar ve çok mutlu olurlar.allah bu süreçde yardımcısı olur umarım işallahda hakkında hayırlısı olur

daha önceki yazılarımı okursanız bilgi sahibi olursunuz..

istediğiniz üyenin,geçmiş mesajlarını okuyabilirsiniz ama
burda dile getirmek nekadar doğru?biraz düşünün..

evliliğin ilk yılları sancılıdır..heleki bu kızcağız 3ay yaşamış...

abetanın ilk günlerde yaptığı çıkışları ve fevri hareketlerin kat be kat
fazlasını bende yaptım eşime..

eminim bendende kat be kat işkence edenler var kocasına;)

bunlar ayrılık sebebi değil..bunlar iki kişinin birbirini tanıma sürecidir..

ilk 1-2yılda yapılacak tüm kavgalar tartışmalar affedilebilir...

ve karşılıklı özür ile düzelecek şeylerdir..

abetanın durumu farklı....eşi şuanda hastalıklı bir biçimde anne sözü dinliyor..

dolunay destegin için çok sagol..ben artık yoruldum aynı şeylere cevap vermekten..çok ii açıklamışsın..ve ben sorunlu bir düğün yaşadım ve onu atlatmak içinde doktordan destek aldım..neden??evliliğim için , eşim için...ben o kadar sıkıntılarla geldim şu anki statüme ailemin hastalıkları oldu ama bir kez doktordan destek almadım(psikiyatriden) ama düğünümde yaşadıklarımı kendim atlatamayacaktım destek aldım..

bu arada günaydın arkadaşlar kusura bakmayın:)

ve dün o karşılaşmamızdan sonra..artık benim yapabileceğim birşeyin kalmadıgını düşündüm...ve artık kafa yormuycam birşeyler için..Yüce Mevlama havale ettim.

Back