Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence en iyisini yapmışın msj atarak....şimdi o iyice havaya girecek tamamen uzaklaşacak..ardan aylar geçeçek ve senin bu msj n onun içini kemirip sana dönderecek...suçlu o olacak hep içinde bir pişmanlıkla acaba yla yaşayacak..inanki pişmanlık kadar kötü bir duygu yoktur..en iyiysini yapmışsın...yakacak o msj onu ömür boyu yakacakkkk...ailesinede düşman olacak
konunu takip ediyorum ebata ve merak ettim acaba bi gelişme varmı diye.ben barışmanızdan yanayım.çünkü okadar taze bir evlilikki.ve bu tür tartışmalar çoğu evlilikde olabiliyor özellikle ilk zamanlar aslında evliliğin en zorlanıldığı zamanlar yani alışma süresi gibide düşünebiliriz.kendimden bir örnek vermek isterim.bende eşimle aşık olarak evlenmiştik benimki gerçekten çok zor bir karakter belirtmek isterim.yanlış hatırlamıyorsam evliliğimizin 2. haftası bi tartışmamız olmuştu ve sebebini bile hatırlamıyorum inan.bu bizimki topladı böle bi kaç eşya ben gidiyorum annemlerde kalcam dedi bi kaç gün buyur yol orda dedim gitti.bir kaç saat sonra geri geldi ben tiriplerdeyim gene konuyla ilgili çok konuşmamıştık öyle hatırlıyorum.geçende aklıma geldi gülerek buna dedimki hatırlıyomusun sen bi gün çantanı alıp gitmiştin evet dedi ama annemler çok trip yaptı dedi karının yanına git ayıp falan demişler bunuda yeni öğrendim ben dışarda gezip eve döndü sanıyodum oysa hakketen anasına gitmiş ama anası akıllı kadın işte demem oki aile burda çok önemli düşünsene onlarda dese iyi yaptın oğlum gitme o kzdan fayda yok falan deseler doldursalar belkide dönmicekti bir hafta bilemiyorum.anlattıklarına bakılırsa eşinin ailesi bi acayip sana heralde ısınamadılar sen onlarından oğullarını çekip aldın gibi bakıyolar olaya sanırım.keşke eşinle seni birileri biyere kitlesede rahat rahat konuşabilseniz
keşke konuşsak evet..aile çok önemli...yurtdışındayken üst düzey bir yönetici hayırdır neyin var senin demişti..bende söyledim..malum aynı iş yerideyiz..türkiyeye de görşelim elimizden bişey gelirse ne ala demişti...ben de bugun yanına çıktım...kısaca özele girmeden anlattım..dedim ki " onun fikrine saygı duymak düşer bana lakin bana açıklama yapmadan gitmesi hoş değil..açıklama yapsın sorun neyse bileim istemiosa yine istemesin zorla güzellik olmaz zaten dedim..." yöneticim de: ben özele girmeden konuşurum ama ısrarla istemiosa da bişey yapamam...sen de üzülme boşver dedi..gerekirse başka bir yöneticimiz var onada söylerim beraber konuşuruz dedi." (benim konuştugumu söylememesi için rica ettim...lakin o kattan inerken eşimle asansörde karşılaştık...başını yere egdi ve bindi...ben gayri ihtiyari:) nasıl dedim çok kzıdım kendime ama..o an inmeyi planlıodum hep..:) konuşmayacakmıyız dedim...ne konuşcaz ki dedi...susarak bitirmeyi düşünüosun yani dedim..peki öyleyse dedim..indim asansörden
ben nasıl konuştum kendime çok kızıyorum ya..offfffff
bu arada abim bu yaptıklarımı duysa çok kızar...o keisnlikle bitecek bu iş...o adam degilmiş diyor..off ya..davayı açsın bari biran evvel de...hayırlısyla kazasız belasız bitirelim...abimi ve babamı zor tutuyorum kızlar...çok acıı