- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.721
- 123
- 37
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
E ama siz olayı çok yanlış anlamışsınız.Açık konuşayım eşinizin yerinde olsam o iftar sofrasında herkesin içinde öyle rezil edilsem ya oracıkta büyük arıza çıkarır hadlerini bildirirdim, yada sakince direk size döner ya bu insanlarla bir daha asla konuşmamak üzere benimle buradan çıkar evimize gidersin yada burada kalırsın benimle işin biter derdim.
Eşiniz yüzde yüz haklı.
Ama herkes alışmış tabi burada erkek olduğu için otomatikman suçlu...
Orada azarlanan siz azarlayanda kayınbabanız olsaydı burada yorumlar çook farklı olurdu bunu hepimiz biliyoruz. Hatta eşin seni ailesine ezdiriyor diye şimdiye on defa boşatmışlardı seni. Erkek karısını ailesine karşı savunacak ama kadın kocası it gibi azarlanırken sessizce oturacak ve kocasından alttan almasını bekleyecek... Ne güzel adalete bak!
Bu arada eşinizin problemi ile ilgili olarak bu bir takıntı bir psikolojik bişey olabilir. Belkide adam cidden darlanıyordur duramıyor çıkıyordur dışarı. Hemen buradan vurmaya çalışmayın bence.
Kaldıki eşinizin bu sorunlarının öne sürülmesinin nedeni babanızın yediği haltı unutturma ve dikkati başka yöne çekme çabalarından başka bir şey değil. Yoksa eşinizin yerinde durmaması ile iftar sofrasında herkesin içinde adamı azarlamakla ne alakası var?
Sizde şimdi eşimle nasıl kavga etsem onu soruyorsunuz... bravo.
Telefonda da konuşturma İdrakcim.
Hiç başka konu kalmamış mı,
sevgili anneciğin telefonda,
eşini eleştiriyor saatlerce.
Herkes dönsün,kendine baksın.
Bana kızma ama bu kadar kontrol hastası
bir aileye eşin iyi dayanıyor.
Üsteki adama sürekli 'seni beğenmiyoruz' mesajları açıktan veriliyor.
Adamın eski yanlış işlerinin (iddaa-borç olayları) altında yatan sebep de muhtemelen dürtülerini kontrol edemeyişi ve sizin,
ailece kontrol isteğinize isyan etme dürtüsü.
Hep sonuçlara odaklanıyoruz.
Biraz durup düşünmek lazım.
Bu adam bunları niye yaptı?Diye.
Yanlış anlama,eşini temize çekmiyorum,
anlamaya çalış diyorum.
evet var böyle insanlar hiperaktif galiba eşiniz
burcu nedir
iftarda yaşanan olayda da keşke eşiniz babanıza bişey demeseydi adamın huyunu biliyor sonuçta
Korkunun ecele faydası yok İdrakcim.Kesinlikle bitmek bilmeyen kumar isteğinin dürtü kontrol bozukluğu ile ilgili olduğunu düşünüyorum zaten. Birkaç ay önce kumarla ilgili konuşurken "ben kendimle mücadele ediyorum ailem ve evliliğim için. Bu kontrol etme mücadelesi içindeyken bırak da sana tuhaf gelen davranışlarım olsun. Dışarı sık sık çıkmak sıkılma halini telefonla gidermeye çalışmak gibi. Anlayış göster oynamıyorum ben" demişti. Bir de sıklıkla bende var olan bir kontrol bozukluğunu kendi içimde tamir etmeye çalışırken uyguladığım yöntemlerden bile şikayet ediyorsun diyor. Bilmiyorum kabullenemiyorum içten içe bu durumu sanırım. Ya da korkuyorum acaba bu kontrol bozukluğu nasıl zuhur edecek yine oynayacak mı diye. Haliyle sürekli darlıyorum sorularımla. Nereye gidiyorsun yine ne gerek var vs diye.
Bir saat boyunca babamı eleştirdi aslında. Son yirmi dakikası eşime yöneldi :)
Yanlış anladığımı düşünmüyorum.E ama siz olayı çok yanlış anlamışsınız.
Eşim de asla kapalı ortamda masa başında çalışamaz. Neyse ki hareketli olacağı bir işi var. Evet oğlumda da aynı şekilde olmasa da aynı durumlar var. O yüzden Allahım sabır versin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?