Ailemin beni batırması

Tmm ama siz bunu evlenmeden önce eşinizle dürüstce paylaştınız mi ?

Kadının üzerine cok gidiyorsunuz. Aile baskın yapıda buyumus merhametli anne baba hasta, vicdanen onları taşımak zorunda hissetmiş. Bu insanı kötü kocasının arkasından iş cevıren kadın yapmaz. Söyleyememıstır eşi zaten karşıdır böyle şeylere zaten eşine karşı da vicdan azabı duyuyor. Ben bu sitede anne baba ya aıle kultürüne karşı kadınlar görüyorum. Bu konuya özel değil genel olarak. Bızım kültürümüzde aile cok önemlıdır. Bu konuda kadının hatası olsada ailede abi sorumsuz. Anne baba erkek cocugu bı baltaya sap olsun başımızdan gıtsın tek dertlerıde budur eminim. Hangı yolu denedıyseler olmamış. Konu sahıbı sız bunu artık karşılamak zorunda degılsıniz herkes kendı başının caresıne bakmalı elinden geleni yapmısnız. Daha fazla sızım evlılıgnızde sorun olur bunuda ailenize soylemıssnız. Aılenızde sen artık bıze para vermıyorsun bırdaha gelme etme vs dememiş. Ben hem sizi hem ailenizı anlıyorum.

Uzatmasın uzatmamasına da borç bitmemiş ki!! Anlatmazsa sonraki aylarda kredi ödemesini kim yapacak?

Erkek cocuklarınjn bir baltaya sap olamaması anne babayı cileden cıkarır. Nihayetinde kızım olsun yanımda olsun ama erkek yuva kuracak cocuk yapacak nasıl gecınecek vs stresi oluyor. Bazı erkekler ne yazıkkı duzelmıyor evlenmesn de bu kafayla, yazık gectı bır ömür. Abinizde anne babanızı kullanıyor

Yuvasında huzursuzluk var zaten. Neyi anlamıyosunuz ısrarla mesaj yazıyosunuz? Anne baba toksik, aileye değer vermiyo bazı kadınlar diyosunuz, ailesi bu kadına değer vermiyor. Neyini algılayamıyosunuz yani iyi niyet yok burda. Abi için kızını harcayan bir anne baba, damat borçları ödüyor. Kocana söyleme diyip duruyosunuz, asalak abinin borçlarını kocasına mı ödetsin dolandırsın mı adamı bunu mu söylemeye çalışıyosunuz? Evlerden ırak bir bireysiniz.

Şaka mı yapıyorsunuz ?
Adamı resmen aptal yerine koymuş , kandırmıs . Adam zaten 20 bin Ödemiş mecbur mu bilmem kaç yaşına gelmiş bi baltaya sap olamamış herifin borcunu ödemeye ?

Belki bilseydi adam evlenmeyecekti . Yarın bir gün icralar gelince ne olacak ? Eşine nasıl güvenecek ? Böyle şeyler baştan konuşulur , gizlenmez.

Haddinizi bilin, haddinizi aşmayın. Bıreylıgım söz konusu degıl burada.

Allah yardımcınız olsun.
Öncelikle sorunlu ailenizden,uzak durun.
Kendi hayatınıza evliliğinize odaklanın.
Bazen bu tarz konuları okudukça,İyiki tek çocuğum var diyorum.
Sorunlu bir kardeş aile insanın yaşamını nasıl çekilmez kılıyor.

resmen beni anlatmışsın. bende yıllarca çalıştım hep onlara verdim. evlendim benim üstüme aldıkları hiç bir şeyi ödemedikleri için kredi çekmek zorunda kaldım ve eşime söyleyemedim. Şimdi her ay ödemek için canım çıkıyor şükür benim işim var allah iş rastlığı versin inşallah bir an önce sende toparla

Baştan konusulmamıs bu saatten sonra kötü olur. Ben ıyı yapmıssın aferim öde yazmadım adamın bır baltaya sap olamadıgı ailenizde baltaya sap olsun basımızdan cıksın dusuncesı de ortada. Konu sahibi kendını eleştiriyor ve muhakeme yapıyor. Vicdan da var, sımdı ona hakaret etmeye daha fazla suçlamaya gerek varmı .

Eşiniz size böyle yapsa sessiz kalır mısınız ?

Elinizin altında klavye var dıye kendınızi kaybetmeyin. Burada insanların bakış açılarından, klavyeye dökülüyor seviyesi. Bıreylıgım hakkında söz sahıbı değilsiniz.

Elinizin altında klavye var dıye kendınızi kaybetmeyin. Burada insanların bakış açılarından, klavyeye dökülüyor seviyesi. Bıreylıgım hakkında söz sahıbı değilsiniz.
Yazdığım onnnnca şeyi okumadınız bile son cümleye mi taktınız? Evet ben evimde eşlerin birbirinden böyle konuları saklamasını teşvik eden birisini istemem. Sorun mu var?

Eşiniz size böyle yapsa sessiz kalır mısınız ?
Eşim bana bunu yapsa kızarım üzülürüm elbette sessiz kalmam. Guven kaybı oluşur ve sureklı hesap kontrolu yaparım ama benden habersiz toparlamış olmasını dilerdim, konu sahıbı de toparlar umarım. Zaten pişman olmuş. Yargılayamam buradan . Kadıncağız zaten pısman yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…