AİLEMİ SİLMEK İSTİYORUM:( (Ergen değilim 34 yaşında aklı başında biriyim)

Cevabınız için teşekkürler öncelikle evet yalnız yaşamak hayalimdi ama 8 ay yalnızım senede ama kalana 4 ay zor geçiyor aileme daha duygusalım cahiller çünki ama abim okumuş zekine yapıyorsa bilinçli,beklersem zaten alırım diyorsum hakkım olanı ama ancak abim beklemeyecek gelinimiz uyardı beni,o konuda birşeyler yapacağım silmekte olmaz minimuna indirmek sanırım doğru keliem psikoloğa gitmek isityorum şart hatta nerden başlayacağım bilemedim sadece, kendime çok güveniyorum memurluk rahatlık vs 2 senedir var ben çok zor yollardan geçtim ama bazen kırılma noktaları var burun ameliyatım böyle birşey oldu, bugun abim geldi saçıma sarmısak kürü yaptım etraf dağınık cumartesi gelecekti yeğenimi getirecekti bugun geldi aramadan açmadım kapıyı abime değil ama yeğenime sesini duydum bina altından nasıl üzüldüm ama hiçbirşey olammılş gibide devam edemem , ayrı şehrdemisiniz siz ayrı şehir kimse birşey diyemez sınava girdim yılbaşında tercih gitmek istiyorum bakalım

Ailemden uzakta bir şehirde tek yasiyorum
Siz de öyle yapın neden baba evinde kalmakta direniyorsunuz ki? Kiranizi faturanizi kendiniz ödeyin ama kimseye minnetiniz olmasin. Beklemeyin annem de "hakkim nasilsa verilir " diye senelerdir bekliyor hala hakkı yeniyor kardesleri tarafından ama kimsenin sesi çıkmıyor ne zaman ki kendi hakkini alamazlar o zaman sesleri çıkar, bu böyledir. Abinize söyleyeceğiniz şey "hakkımı yedin yiyorsun ama suc ailemde hepinizi Allaha havale ettim hadi bana eyvallah " bu saatten sonra da gitmeyin gormeyin birakin onlar sizin pesinizden koşsun. Memur olunca ev de alırsınız araba da.

Hepsini okudum .
Öncelikle,
Lütfen bir daha ölüm aklınızdan geçmesin.
İntikam ve kurtuluş için ölünmez.
Kalanin en fazla 3 gün canı acır sonra unutur.
Kurtulmak deseniz
Eğer kurtuluş olsaydı ölüm kimse yaşıyor olmazdı şu an.
Yanınızda olsam sımsıkı sarılmak isterdim size.
Güçlü durup kendinizi geliştirmiş olmanız ve her şeyi tek başınıza yapmış olmanız takdire şayan.
Herkesin sınavı ayrı sizinki de aileyle olmuş.
Ben de sizin yerinizde olsam görüşmek istemezdim. Silmezdim belki ama bir daha beni kullanmalarına izin vermezdim en azından.

Bundan sonra ailene paranı kaptırma kendine yatırım yap gerekirse ev al , yaşlılıkta para çok önemli, takma dişlere para lazım oluyor

Allah o aileyi size muhtaç etsin. Ne biçim insanlar. Size sarılmak istedim ama bu kadar pasif olmayın. Verici olmayın lütfen
Aynen katiliyorum
Bu kadar umursamaz insanlar bence takmayacaktir
Bundan sonrasi icin cabalamalisin

Bunlari (aileni) deli etmek istiyorsan sadece Ben Ben Ben de yeter. Eve buyuk bir sey mi aliniyor hic yardim etme, alisveris fatura dahil. Dogum gunu mu var hediye alma. Bol bol tatil yap gez toz. Kimseyi zerre takma parani biriktir Ev tut. Bayramdan bayrama gel yi ic sofrayi bile kaldirma. Sadece kendin icin yasa her imkanlarindan faydalan. Bir sey derlerse piskin piskin gul.

Bu nedir ya. Paranızı kazanıyorsunuz sizin kimseye ihtiyacınız yok gene de helal olsun çok sabırlısınız galiba ben olsam memur olduğum gün ayrılmıştım o evden

Genelleme yapmak istemem ama bazı ailelerin erkek evlatları çok kıymetli oluyor. Tüm yükü kıza çektiyorlar ama varsa yoksa oğulları. İşte o erkek evlatta ne kardeşe ne eve hiç faydası olmuyor. O kız evlatta kendini sevdirmek için hayatını adıyor.
Sizinki de o hesap olmuş. Aynı durum bizde de var. Ama sorsan o anne babaya evlat ayrımı yapmadıklarını söylerler

Kesinlikle sonuna kadar katiliyorum.Malesefki o anne o evladın umrunda bile olmuyor Acı bir.durum aslında anne icin.

Çok üzüldüm durumuna belki abini yanlış anlıyor olabilirsin kirilgan birisine benziyorsun belkide sinirle söylemiş olabilir bence ailen sana büyük haksizlik yapıyor sen para vermeyi kes ailene maddi manevi dava acabilirsin o tazminat senin hakkın

Siz daha değerlisiniz bunu unutmayın ve kendinize yatırım yapın...

Falcılık yapmanızda en büyük suç ailenizin.
Yazık değil mi nasıl bu kadar merhametsiz olurlar..
Ne diyeyim ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşALLAH..
Ailenize ise diyecek hiç bir şey bulamıyorum yazık çok yazık!

Bir gün fırsatınız olursa ailenize "bakmayacaktınız madem ne diye çocuk sahibi oluyorsunuz" diye sorun..
Aynı yaştayız ve çok zor şeyler yaşamışsınız. Bende size kocaman sarılmak istedim.

söylediğin gibi çok uzun olmuş ama olsun,amaç içini dökmekzor bir hayatın olmuş ama çok şükür güçlenmişsin.her acı bizi güçlendiriyor ne yazıkki.ailemizi ne yazıkli seçemiyoruz ve ailemizde yaşadığımız kötü tecrübeler bize kötü tercihler kötü arkadaşlıklar ve hatta kötü eşler seçmemize sebep oluyor.şuna inanıyorum ki yaşanılan kötü günler kadar iyi günlerde yaşıyacağız,yeterki bunalıma girme isyan etme pes etme.çalışkansın kendi ayakların üzerinde duruyorsunhiç moralini bozma,allah yardımcın olsun ve iyi insanlara denk gelsin yaşantında

üzülmeyin herkesin ayrı bir sınavı var, bu yazdıkların çok korkunç şeyler . kendi yolunuzu çizin sizi üzen insanlardan uzak durun.

Siz dozerin altında kalırken aileniz neredeydi? Trafik kazası mı oldu ? Yoksa siz sokakta oynarken mi oldu? 5 yasında cocuk sokakta tek basına oynarsa hersey olabilir ve sorumlusu kendi ailesidir bence. O para da tamamen sizin hakkınız aslında. O bacağın hesabı o para. Ben olsam bu konuyu avukatla görüşürüm. Evin sadece size miras kalmasını şimdiden garantileyin mutlaka. O evde abinizin bir hakkı yok bence. Babanız da sizin sayenizde bir ev almıs sonra yan gelip yatmış galiba başka evi olmadığına göre. Abiziniz zaten arabayı almış daha babası ölmeden ev ise tamamen sizin hakkınız. Anne ve babanız zaten o evi size bırakmayı düşünüyor da olabilir. Ailenizle bi konuşun bence. Sonra da avukatla.

Bu ne biçim aile ya ? Hepsi çıkarcı size yaşamı kolaylaştırmaları gerekirken kullanmışlar.Keske sizde sesinizi cikarsaydiniz bu zamana kadar ve gücünüz yeterse 1+1 eve çıkın kurtulun onlardan.

İ
ilahi adalet, karma yerini bulur çok haklısın hemde çok ama ne güzel işin var kötü zamanlar geçirmişsin ailenin sana hisetirdikleri çok zor inşallah bundan sonrası için Hayatın çok daha iyi olur iyi düşün iyi olsun geçmişi bırak yaşın çok genç daha ailen uzak ol senin için bence daha iyi olur şehir değişikliği Bence en güzeli

Allah o aileyi size muhtaç etsin. Ne biçim insanlar. Size sarılmak istedim ama bu kadar pasif olmayın. Verici olmayın lütfen

Ay etmesin arkadasim, konu sahibi belli ki ailesini seven onemseyen biri, ne olsa kosar yardimlarina. Etmesin.

Konu sahibi, Allah gonlune gore yeni yeni kapilar acsin onune. Eger anlattiklariniz gercekten tek tarafli degilse (cunku arada bazi yanlislariniz oldugundan bahsetmissiniz ama detay vermemissiniz, her olayin cift tarafi vardir) bir an once ailenizden kurtulup tek basiniza dimdik duracaginiz musmutlu bir hayat dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…