AİLEMİ SİLMEK İSTİYORUM:( (Ergen değilim 34 yaşında aklı başında biriyim)

Evet bir nevi kar zarar hesabı hala onları düşünmem ironik ama hayat ilginç o hastane 5yaşımda ampüte ameliyat işimde oarada oldu burun ameliyatımda ve kırılma noktamda eylülde bir yol çizmiş olacağım inşallah bu arada burnum şahane oldu o günün en güzel hediyesi:9

benimde en kafama yattan en zahmetsizi yormayanı bu her seçiş bir vazgeçiştir vazgeçmem lazım bazı şeylerden, sınava girdm tercih bekliyorum en kotu 2-3 ay iş yeri misafirhanesinde kalcağım

sitede yeniyim birde gülücük işareti görünc bozuldum özelden ndme güldünüz yazdım kusura bakmayın yeniyim sitede:9

Şunu da düşün her ne kadar değer vermeseler de anladığım kadarıyla kalabalık bi ailede yaşıyorsun, tek başına yalnız hisseder misin? Bir anda hayatından çıkacaklar sonuçta. Tek yaşayabilir misin? Eğer bunu aşabileceğini düşünüyorsan, ben olsam tamamen kendi çıkarımı düşünürüm. Artılarını eksilerini yazarak ve bunların hangisi senin için daha önemli tartarak bi sonuca varabilirsin. Bu artı eksilere puan vermen de daha iyi görmeni sağlar. Şu an tam olarak bi konuyla anlayamayız sen daha iyi tartarsın. En iyi nasıl hissedeceksen öyle yap. Gerekirse abinin suratına bakma. Şunu da unutma senelerce çekersin çekersin yine payını vermeyebilirler. O yüzden artıları eksileri iyi düşün. Onları cezalandırayım diyip kendini olumsuz etkileyecek bişey yapma.

Sizin paranızı saklayıp sağlığınız için kullanacaklarına bide utanmadan ev almışlar kesinlikle ev satılsın hakkınızı alın kendinize bir gelecek kurun , herkese iyi niyetle maddi manevi destek olmuşsunuz size gelince kimse yok aile dediğin böyle olmaz ! Kesinlikle hakkınızı bırakmayın. Çok güçlü bi kadın olduğunuzu ta buradan hissettim çok güzel bi yaşamınız olur inş

benimde en kafama yattan en zahmetsizi yormayanı bu her seçiş bir vazgeçiştir vazgeçmem lazım bazı şeylerden, sınava girdm tercih bekliyorum en kotu 2-3 ay iş yeri misafirhanesinde kalcağım
yani bu saatten sonra kimden neyi isteyeceksiniz yaşadıklarınızın bedelini bir ev karşılayacak mı yada araba yada para o yüzden boşverin Hayatınızı birde öyle yIpratıp hırpalamayın ne güzel memur olmuşsun ayaklarınızın üstünde duruyorsun siz eksilerinize değil artılarınıza bakın artık en büyük ceza da vazgeçmektir vazgeçtiğiniz de anlayacaklardır

Tebrik ederim bu aileye rağmen çok şey başarmışsınız. Yengeye de bravo, insanmış gerçekten.

Bir avukattan destek alıp tazminatınızı ailenizden alıp alamayacağınızı öğrenin bence. Sonra da komple sırt çevirin bu aileye. Yaşlanıp elden ayaktan düşünce size gelecekler, sakın ha sakın bakmayın. Ya da ellerinden her ay aylıklarını alıp, bir bakıcı tutun o baksın. Hastaneye babanızı götürürseniz de yarı yolda bırakıp eve gelin, bütün o yolu kendisi gelsin vicdansız!!!

Herkes yaptığını çekmeli; ama kendi evladına böyle eziyet edenler bence dünyada cehennemi yaşamalı!!!!

+1

Bir kere bence bir avukat tutup zamanında ne kadar Tazminat alındığını resmi şekilde öğren. O belgeyi ailenin suratına çarp. Sonra da o eve 5 kuruş harcama kendin için biriktir sen neyin kafasını yaşıyorsun hayatını onlar için feda etmişsin ya. Para biriktir ev al kendine niye senin için üç kuruş değer vermeyen insanlara ev araba vs yardımı yaptın ki. Çok zayıf görmüşler seni hep ezmusler hep kullanmislar ayrıca abinin de yüzüne bakmazdim ben olsam. Aç susuz ayağım bu şekilde beni bıraktın diye ona söylesene bağır çağır icini dök.
Çok üzüldüm keşke aynı şehirde olsak en azından yanında bir dostun olduğunu bilirdin

zor oldu ama hepsini okudum. 1. si abinden arabayı al senin üzerinedir diye tahmin ediyorum arabayı, al ki zor zamanında yanında olmamak nasıl mış öğrensin.
2. o evin senin paranla alındığını ispat edersen ev de senin olur. sana tazminatın ödendiği tarhle evin tapu tarihi birbirine yakınsa çıkar ortaya.

Abimin daha öncesi yakalayıp yüzüne vurmadığım çok şey var misal yengeme mesaisi var demesi gibi vs, sanırım yüzüne vurmadığım için anlaşılmayacağını düşünüyordu ama olay bariz ortada anladığımın kızgınlığımında farkında yüzünede ben rezil oldum vs dedim gayet zeki biri ben susuyorum o günden beri eskisi gibi değilim mecburi iletişim dışında sıfır diyalog farkında özür dilemiyor kendince zamanla alırım gönlünü modunda ama o kadar basit değil biliyormusunuz beni düşürdüğü durumdan ziyade halama eşine karşı rezil olduğu için üzülüyordur bundan şüphem yok karısına dedim halamlara dedim imajı zedelendi ama ama onlar kuzene iş ayarlayacağı için bir karışmayalaım modundalar eşi üstü kapalı eleştirdi yalanını yüzüne vurdu ama kimse açıkca kral çıplak demedi:) ben konuşursam o konuşma siyahla biter herşeyi kusarım ama ailem gelince gelecekler bu eve gidersem falan şehir dışı ses kaydı yada son bir konuşma yapıp söylemeyi dşünüyorum ama eşşek gibi farkında, burada 17 yaştan 34 geçtim o bile uzun oldu o ergenlik dönemli yaşadıklarım daha ağar ama sebebi ailem Rabbim yüzüme güldüde düzgün bir hayata kavuştum.

Aslında ispatlayabilirim çünki dava asonuçlandı siyah bir poşette para geldi ne kredi ne para ekledik aynı meblağ ev alındı 1 hafta arayla ayağımın diyetini alıp gitmek niyetim burada sürekli travma yaşıyorum unutamıyorum en basiti bir ilişkim başladı resmen bana neden değer veriyorsun mamurum arabam vs var diyemi dedim ki haksızdım e alışmamışımki değere yani yeni bir başlangıç için önce fiziken uzaklaşmak lazım ama evi almadan gitmek istemiyorum resmi bir araştırma sürecine gireceğim..ilgiliniz için teşekkürler

Evet en basiti biizm akrabalarda bir kişi dul bir bayandı parası puluda vardı evlendi adam ayrılırken herşeyinin yarısını aldı misal hayatıma girse babama sözde beni korumak için böyle yapalım dese hemen kabul eder babam gelinimiz uyardı üstü kapalı bunun resmi tonla yolu vardır bunu düşünmesi bile dehşete düşürdü beni ve o geceden sonra söylemiş bunu aslında canımı yakltığı için korktu sanırım benden... 17 yaştan 34e geçtim o arada neler yaşadım bir kız çocuğuna asla bul et çalış öde demeyeceksin, sevgisiz kalınca ilk dostum diyene kandım ilk seviyorum diyene inandım..psikologlar çocukluğuna inelim derlerya dalga geçeriz baya doğru burayada psikoloğum objektif biryere yaz dediği için yazdım çünki biri karısı birisi annesi birisi kuzenimiz , ama hiç hiç kimseyi tanımıyorsunuz

Araba kendimin abim kullanmıyor babamın aldığı bir araba vardı kullanmayıda bilmez üzerine krediler çekildi değiştirildi araba abim kullanıyor babamın üstüne sonuçta abim üstünü tamamladı arabada onun oldu ben kendim kredi çektim peşinay koyup aldım otvsiz ama bedava değildi sonuçta onlarda bana diyebilirdi sana destek olalım o benim arabam abiminki evin arabasıydı:) maddi desteği memur olunca bıraktım bu seferde evde mobing başladı meğer eve geç geldiğim ve parasal destek olduğum için evde huzurum varmışçç ilginiz için teşekkürler tanımadığım biisiniz 1 dkde olsa düşünüp yazmanız ne güzel

Ah canım benim..çocukluk travmalarını sarmak kolay olmuyor değilmi..seni çok iyi anlıyorum.heryeri yara bere içinde ama ne olur beni farkedin ve benim kıymetimi bilin ve gerçekten sevin diye bağıran tatlı küçük bir kız çocuğu görüyorum.Sana şunu söylemek istiyorum sana en başta seni yaratan Allah ahsen-i takvim(yaratılanların en güzeli) suretinde yaratmış ve sana çok değer kıymet vermiş.sen kendine değer ver ve Yaradana yönel.bırak o bunu yapmış bu şunu yapmış.cok imtihanlar dan geçmişsin ve geçmişi sorguluyorsun haliyle ama öncelikle işe lütfen burun estetiği tamam olmuşsun ama işe birde kendini tanıma ile başla.ailen sen onlara ders versende birkaç üzülüp yine hayatlarına devam ederler.sen artık o küçük kız çocuğu değilsin yetişkin olmalısın artık.sana psikolog fatih civelekoglunu tavsiye ediyorum mutlaka ama mutlaka fatih beyin kapısını çalmakla başla kendine iyilik etmiş olursun

Bisi diim mi insanin tercih ettigi tek başınalik hic koymuyo. Asil koyan, boyle etrafinda sana destek olacak sandigin ama hicbi zaman olmayan insanlarin seni maruz biraktigi yalnızlık oluyor.

Biri hatasini anlasin istiosan onu ölümüne sensiz birak. Bunun için ölmene gerek yok, aksine sen yaşarken bunu ona hissettir ki asil o zaman pişman olsun demesin ki yaşasaydi şunları şunları yapardım. Yaşadığın halde elinden gelmesin hicbisey düzeltmek icin. Asil çaresizlik bu.

Sen bu arada engeli olmayan insanlarin bile yapamadigi cok şeyi basarmis bi insansin. Degersiz olmayi hic hak etmiyorsun ailen sana o değeri vermedi diye baskasi niye vermesin ki ne alaka. Sen yillarca yanlis insanlarla yakinlik kurmuşsun sadece. Vala bu saatten sonra süt vermeyen ineğe ot verme, kimseye de bi eyvallahin olmasin sen kral gibi yasarsin.

Bu evde abimin suratına bakmamak mümkün değil annemler gelince özellikle a10 gün vardır ispatlarım nnemlerde ayrı sorun ama 4 ay iadere ederim, ben yalnız kalma sorunu olan birine ihtiyacı olan biri değilim yani bu konuyu aştım çok rahat yaparım ama gidersem ceza vereceğim derken ödül mü olur ki? Birde gözden uzak gönülden uzak göz görmez kulak duymazsa daha rahat unuturum yeni bir hayat kurarım böyle olmuyor tam oldu diyorum hop başa, payı abim misal biri hayatıma girse Özgeyi kandırırlar üstüme verin dese hemen verir babam tapıyorlar resmen ama ev tazminat ve ev alınması meblağ aynı arada 1 hafta var ispatlarım o para diyettir benim çocuğum olsa eğitimine sağlığına harcarım eğitim yok , sağlık ssk ödediği halde ağlattı beni arabamı alsaydı oda yok o parayı o evi almadan gitmek istemem araştıracağım

Yorum aypan herkes değerli ama sizinkini çok beğendim:)gözlerimide yaşarttı son cümle tebessümde ettirdi ama birşeyi çok güzel tespit etmişsinişz "tercih edilen yalnızlık" inanın birsürü arkadaşım var hatta çevremde bakımlı işi var parası var dert yok tasa yok derler çoğu kişi içimiz bilmezler:) eskiden görüşürdüm ama artık gereksiz kimseye tahammül edemiyorum yalnızlık tercihim ve hiç koymuyor ekşi sözlük okuyorum spor yapıyorum kişisel bakım:) aslında değerliyim içsel böyle düşünmüyorum ama psikolojim sağlıklı değil zemini düzeltmeliyimli üstüne birşey oturtayım abimin yüzüne konuşamam ileride gidersem şehir dışı vs burayıo okutacağım..bu arada siz kıtap okumuş film izlmeiş yada yaşamış birisiniz bence

çok uzun bir kısımdan sonra okumayı kestim..ama kırmızı çizgi abinin senden daha çok önemsenmesi ve ona daha çok yatırım yapılması...bazı aileler erkek çocuğu ailede kalacak, gelin gelecek bize bakacak..kız çocuğu evlenecek el olacak diye düşünüyor..okusa ne olur okumasa ne olur bize ne faydası olacak diye cahilce düşüncelere sahip....maalesef

Lütfen evinizi ve arabanızı alın aileniz zaten aile olmamış size. Hepsini öldü sayın. Hakkınızıda alınca bize de bildirin burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…