AİLEMİ SİLMEK İSTİYORUM:( (Ergen değilim 34 yaşında aklı başında biriyim)

Size cevap verdim ama gözkmüyor, öncelikle cevap veren herkes değerli ama sizin mesajınız gözlermide yaşarttı güldüdüde :) bve buradaki tespitiniz şahane "tercih edilmi,ş yalnızlık" çevrem var arkadaşlarım yalnız kalmam eskiden kalmazdım ama artık boş insana tahammülüm yok yalnızlık tercihim ekşi sözlük kitap film kişisel bakım mutluyum :) yalnızlık tabki ölümüne olmamalı ama yalnız kalmayalım diyede gereksizler olmasın samimi olmayan misal o ameliyattaki abim gibi biri olacağına yalnız olsaydım:) tahmin ettiğinizden daha fazlasını başardım 17 yaş hoop 34e geçim burada ki bu bile uzun gerçek hayat kolay olmadı bu geçiş Rabbim doğru yolu gösterdi..aslında değerli güçlü olduğumu biliyorum ama zeminim kötü zemin düzelmezse üzerine yanlış birşey inşa olur evet yanlış insanları tanımam ileridede böyle olacağını göstermiyor...siz ya yaşamışsınız ya okumuş:) tercih edilmiş yalnızlık

Bence de hiçbir hakkını bırakmamalısın onlara. Evlat ayrımı yapan insanlardan nefret ediyorum, ama ilahi adalet şaşmıyor ya da karma her neyse. Çevremde o kadar örneği var ki oğlum oğlum diyorlar. Sonra onların ellerine kalınca oğulları bakmıyor, onlardan ne yolsam derdine düşüyor.

Ceza ödül konusundaysa bence bundan ziyade ben daha mutlu nasıl olurum? Bunu düşün. Çünkü bu insanlarda zaten yaptıklarını anlayacak kapasite olsa en baştan yapmazlar. Sen anlatsan konuşsan bile kendilerini savunurlar. Benim de malesef böyle bir akrabam var, ne kadar haksız olursa olsun her zaman bir bahanesi var ve buna kendi de inanıyor. O yüzden onları cezalandırmaya çalışmak boşa çaba gibi geliyor.

Böyle bir aileye rağmen başardıkların az uz şeyler değil. Sen kendinden vazgeçmedikten sonra da eminim daha da iyi şeylerle karşılaşacaksın. Herkese inat kendine daha çok değer verip daha mutlu olursun umarım

bu o kadar doğru ki ben de yalnız kalmayı göze alıp hayatımdan bi çok sözde arkadaşımı çıkardım ve cok rahat ettim. Sürekli bi beklenti olusup sonucun hüsran olması daha kötü hissettiriyor ve kendini değersiz görmeye baslıyor insan. Artık tüm kontrolün bende oldugunu hissediyorum

Aslında aileme küçükken ban çalışırım kendim yaparım diyerek bu yolu ben açtım onlarında işine geldi , abim muhtemelen kıyaslama yapıyor ona herley altın tepside sunuldu benle hem gurur duyuyor imreniyor güçlüyüm ama bir taraftanda belki haksızlığı görüp yüzleşemediği için nefret ediyor, anne babamda sorunluyuz ama ameliyathanede asla bırakmazlardı evet görüştükçe bitmiyor bu başa dönmeler eskiler ne demiş gmözden uzak gönülden ırak tayin vs kılıfına uydurarak gitmek niyetim aslında halamlar eşi öğrendi ameliyat mevzuyla ileride sebebi bu bana, tazminat araştıracağım rezil etmeidşm ama herkes anladı imajı sarsıldı ve acı olan bu onun için daha önemli bundan zerre şüphem yok, şu an ortaya çıktı farkında abim ama kimse kral çıplak demedi benim hareketlerimden bariz belli anca gidersem açıkca yüzleşirim yada burayı okutacağım:9 şu an daha huzursuz 1 meesajına ancak 3-4 defada cevap veriyorum ama hala karısının baskısıyla böyle olduğunu düşunuyorum göreceli gidip arada görüşüp hakkımıda bırakmak istemiyorum, ama evladı olan anneler kızınız varsa asla bu et çalış dmeeyin:*17 yaştaydım 34e hızlı geçtim bu yazıda bu bile uzun dedi herkes:) sizce kolaymıydı o geçiş neler yaşadım ama o başka konu belki yaşça küçüklerime akıl veririm Rabbim VERDİĞİ HERŞEYE ŞÜKÜRLER OLSUN DÜŞÜNSENİZE BU İNSANLARA MUHTAÇ OLDUĞUMU):

Ben,m acınacak bir yalnızlığım yok tamamen terich verimli zaman geçiriyorum inanın en basiti ameliyatta yalnız olsaydım diyorum abim yerine, böyle dost kardeş sevgili yanınımd aolacağına yalnız olayım

O tazminat senin hakkın değil miydi? Hukuki yönü nedir bilmiyorum ama dava açıp ailenden paranı istemen mümkünse iste.

Konunuzu okuyamadım bana çok fazla uzun geldi, yorumlardan az çok anladım ama nasıl bir aileniz olduğunu. Başlığa ve “aile bu, nasıl sileyim” tarzındaki cümlelerinize bir cevap yazmak istiyorum. Benim hep söylediğim bir cümle vardır, “aile doğuştan gelen bir hak değil, kazanılması gereken bir ayrıcalıktır”. İnsanları sadece kan bağı aile yapmaz, duygusal bağ daha önemlidir. Aile de dahil, çevrenizdeki insanlara size verdikleri kadar değer verin her zaman. Kimseye hakkınızı yedirmeyin. Sizi sömüren insanları da hayatınızda tutmayın.

Çok uzun yazı ve çoook karışık, bazı yerleri tam anlayamadım, yazım yanlışından. Hayatınızda zaten yok gibiler, bi faydalarını görmemişsiniz bence tamamen çıkarın, zararlarını da görmeyin.

Evet ağlayarak yazmıştım, ama bim benni ameliyathanaede bıraktı gitti bununla ne anlatabilirdim ? Biraz geçmişe gitmeye çalıştım alt yapısı bu ailemin demek istedim ama tespitiniz gayet net, aileyi silmek dostu arkadşa silmek gibi değil aslında derdim kendimi anlatmak haksızlığa uğramalarım ama görmüyorlar görünmek için gitmek istiyorum ama anlarlarmı yada bunu düşünmeden dediğiniz gibi nasıl mutluysa onu yapmalıyım..ama aile farkınd aolarak yada olmayarak bir çocuğua herşeyi yaşatabilir...

Evi Almak için dava acabilirsin.evin alındığı tarih Kredi ile alındıysa kanıtlamaya çalışırlar.tarihler tapu her şey çıkar zaten.abinin durumu var evi sana vermeleri lazım yoksa şimdi değil ilerisi için diyorum.vermezlerse sana ver mahkemeye açılsın dava mal varlıkları açık arttırmaya çıkar Kendi ceplarindeki para ile Kendi evlerini Almak zorunda kalırlar.

Çok gecmiş olsun.çok şey yasamişsiniz.Yani haklisınız.Malesef hayatta böyle insanlarda var.İşiniz gücunuz var kendinize ayri bir hayat kurun mesafe iyi gelecektir size. ama tamamen silmeyin sonuçta ailedir birgün gelir ihtiyacinız olur.Ama daha fazla fedakarlık yapmayin.En azindan degerini bilene kadar.Takmayın önünuze baķin Psikolojinizi düşünün o bir elden giderse.goruyorsunuz yaninizda olacak kimsede yokDüzelmezsiniz allah korusun.

merhaba güçlü bir insansınız tebrik ederim her şeye rağmen hayatınızı yoluna koymuşsunuz o yüzden şimdi sınırlarınızı da belirleyin.. küçüklükten beri ezilmiş sömürülmüş fedakarlık yapmaya mecbur bırakılmışsınız bu sizi güçlü yapmış ama artık böyle olmak zorunda mı? siz de artık değişsin istiyorsunuz aileniz zaten yılın çoğunda yanınızda değil evi ayırmak istemiyorsanız bile abinizden arabanızı alın o abi bunu çoktan hak ediyor ve size hiç hak etmediğiniz şekilde davranıyor hayatınızdan çıksa ne kaybınız olacak ki?? anne ve babanıza da yaptıkları hataları uygun bir dille anlattınız mı yoksa anlamazlar diye anlatmamayı mı düşündünüz babanızdan emin değilim ama anneniz anlamaz mı acaba ??
son olarak psikolog Tülay kök ün videolarını izler misiniz sınırlar konusunda size yardımcı olacaktır..

Arabanızı satacağım diyerek geri alın. Yok bize sat derlerse piyasa fiyatı neyse o fiyata ‘peşin’ olarak satın. Kullanmayı biliyorsanız sizde kalsın yok bilmiyorsanız özel hoca tutup öğrenin pratik yapın (şehir dışında çok lazım olacaktır). Yok ben istemiyorum derseniz de parasını altın hesabına atın, kalsın. Hazırlıklarınızı yaptıktan sonra tayin isteyin gidin.

Son düzenleme:
Gerçekten üzüldüm yaşadıklarıniza. Size değer vermeyen insanları neden düşünüyorsun.

Ailem ne der, akrabalarım ne der! Diye diye ömrün bitiyor.

Ailen seni düşünmüyor ki, sen niye düşünüyorsun onları.

Birde kimseye 5 kuruş verme. Bacağının ederini zaten bir güzel yemisler!

Kendine gel. Pasif olma, yaşın 34 geç kalma. Artık kendine bir hayat kurmalisin.

Siz zaten bu kurtlar sofrasında tek başına ayakta kalabiliyorsanız, şehir değiştirdikten sonra da gayet rahat bir şekilde yaşayabilirsiniz. Ailenizin size yaşattıklarına çok üzüldüm. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Adı aile diye sadece adından ötürü değerli olamaz.
Değeri içindeki insanlar kazandırıyor bu kelimeye.
Olmasa da olur ailesi söz konusu ise olmasin daha iyi. Faydadan cok zararları var strese sokup üzüyorlar.

Sizin kimseye ihtiyaciniz yok maşallah..
Çok başarılı bir kadınsınız.
Sizi mutsuz eden ne varsa itin hayatınızdan.

Akrabalarınızın ne dediği ne düşündüğü hiç önemli değil (mesela benim). Ben insanların ne dediğini ne düşündüğünü 38 yaşımda kafaya takmamayı öğrendim. Size de tavsiye ederim. Önemli olan sizin ne düşündüğünüz ne istediğiniz. Siz o yalnızlığı yaşarken, genç yaşta engeliniz ile mücadele ederken, kendinizi sorgular insanlardan soyutlarken hangi akraba size nasılsınız dedi. Evlilik konusu ise, bir şeylerden birilerinden uzaklaşmak ve en önemlisi birilerine ceza vermek için yapılan bir şey değil ki bunu zaten biliyorsun. Yolun bahtın açık olsun.

Merhaba, öncelikle bu zamana kadar tek başınıza bu yerlere gelebilmeniz inkar edilmeyecek bir başarı hemde bizim gibi ataerkil bir toplumda. Her ayna karşına geçtiğinizde benim yerime de kendinizi tebrik edin. Aynı şehirde olup ev değiştirmek daha fazla sıkıntıya neden olabiliyor. En kısa zamanda şehir değişikliği yapma şansınızı kullanmanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Ve aileniz ile iletisiminizi minumum seviyeye çekerken kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Bu zamana kadar size yaklaşımlarını yüzlerine vurmak istiyorsanız o ayrı tabi. Ayrica insanın yüreğine rahatsızlık veren kim olursa olsun o kisiler ile iletisimi minimum seviyeye düşürme tarafindayim ister anne baba olsun ister evlat ister arkadaş olsun.

Hepsini okudum
Bence siz kendinize ait ev araba ne varsa talep edin, eger hakkınızı yiyorlarsa da illa ki ilahi adalet var. Bence cok guclusunuz
Ama kendi gücünüzün farkına varmaniz icin bir uzmandan psikolojik destek alın derim.
Sınırlarınızı çizin, kendi hayatınızı kurun. Memur olmussunuz ben de engelli statüsünde memurum, yalniz yasiyorum. Elbette hastaliklar/engeller zorluyor insani ama inanin yalniz yasamak benim özgüvenime inanilmaz katkı sagladi. Kimseye eyvallahım yok. Sizin de olmasin.
Aciktan üniversite de okuyabilirsiniz. Uzulmeyin hayat güzel ve siz bu hayatta guclu kalmayi bilmissiniz tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…