AİLEMİ SİLMEK İSTİYORUM:( (Ergen değilim 34 yaşında aklı başında biriyim)

Araba benim kendim kullanıyorum , abimin kullanıyor dediğim araba babamın arabası babam sürmeyi bilmez emekli maaşı aldı sonra değiştirdilk zamanında bende kredi ödedim değişti vs arabalar sonradan abim üstüne aldı,, ama arababa kendimin şükür ond ahak iddia edemezler mal mülk evet avukat karısı öz karısı beni uyardı gitmem istiyorum midem bulanıyor nefes alamıyorum gitmek istemiyorum mutlu eder eklemklerine yağmı sürerim

Yazının uzun olmasından ziyade kopuk olması okumamı zorlastirdi.
Sanırım çok dolu olduğunuz için aklınıza ne geldiyse yazmışsınız.
Bu arada aileniz çok acımasız hem sizin geçirdiğiniz kazadan para alıp ev almış hem de sizi umursamamis
Abiniz ayrı bir alem zaten aile ona çalışmış
Ama sonunda memur olmuşsunuz ya çok sevindim o aile yüzünden hayatınız daha da ziyan olmamış
Görüşmemek daha mutlu edecekse görüşmeyin

ne kadar güçlüyüm desemde iki şeye takılıyorum, amacım onları cezalandırmak bakın maddi gücüm imkaım olmasa bunu hayal bile edemezdim bir mesajda yanlış anlaşılmış inançlı biri değilim cümlem inançlı değilim derken namaz kılmam oruç tutmam ama Allaha hep süşrederim teşekkür edeirm, benin gitmem onlara cezamı olur vicdan azabımı çekerler yoksa işlerinemi gelir meydanımı bırakırım bilmiyorum ama evet elalem ne deri düşünmememem gerek çok merak eden olursada anlatırım yasal olarak hakkım kalmaz gidersem ama abim arıyorn canım cicim kahvaltıya falan çağarıyor buna tahammül edemiyorum yegemim var içim gidiyor onu bile kullanıyor ama eminim karısındna fırça yedi karısı farkında herşeyin hiçbirşey olmamış gibi devam etmek istemiyorum ama ailem gelene dek bir karar vermem lazım

Sana şöyle söyleyeyim öyle sinsi ve yalancı bir abi sen evin içindeyken bile ruhun duymadan her şeyi üzerine alır. Her şey babanın ahlakına kalmış, yerinde olsam babamın üzerindeki her şeyden ümidi kesip çıkarım o evden en azından huzurum olur, yaeın bana mal düşerse de bunun keyfini sürerim. Şimdi sen tazminatınla alınan evi istemeye kalkışsan duyacağın laflardan geçiyorum abin kendisinden mal kaçırdığını iddia ederek seni suçlu duruma düşürür, o yaptı ben de istiyorum diyerek geri kalan malın tamamının üzerine yatar

Tiksinsen de yemgenin hatrına ilişkini kötüleştirmemeni ömeririm. Yarın mal paylaşımında bu kadının gücü az olmaz

Evet kopuk olay ameliyatla başlamadı o yüzdne baştan anlatmak istedim ama arada atladığım 4-5 yıl patronumun asılması yanlış dostuk ilişkiler hir girmeidm ona rağman uzun oldu , onlar ayrı konu benilki benden küçüklere akıl verebilirim biliyormusunuz direk memur olmadığıma mutluyum memurluk rahat kolay ben zor olan süreçlerden geçtim memurluk 32 yaşınd oldu her şartta falcılık gibi bir işte olsa ayakta kalırım onu görüdm falcılığıda küçümsemiyorum zor iş insaları hayatı tanıyorsunuz , görüşmek rol yapmak demek ve geçmiş haksızlıklar vs her an en ufak olay travma yaratıyor bende yaz dönemi ailem yok mutluyum ana şunu belirteyim o hastanede en kötüde olsa annem babam benı bırakmazdı kardeş başka demekki , ya ayrı ev ya ayrı şehir tayin birşeyler yapacağım, en acısıda abim şu an olsa gene aynını yapar eşinin kuzenlerimin durumu anlaması imajının zedelenmesi daha önemli onun için ..gideceğim ama cezamıolur ödül mü onlara bilemedim*

Kesinlikle katılıyorum

Dava açma durumunuz olabilir mi acaba? Avukat değilim. Ama bu konuda birşeyler yapılabiliyor olmalı. Arabanızı abinizden alın ve kendiniz kullanın. Sizi sömürüyorlar. İzin vermeyin. Bunu yapabilecek kadar güçlü görünüyorsunuz. Potansiyelinizi farkına varın. Bunlar aile değil. O yüzden kaybedince birşey kaybettirmezler. Aksine kazanırsınız.

Sonuc olarak gitmek size ödül artık onları hiç düşünmeyin bence
Abiniz çok bencil hem sizin üzerinizden her şeyin sahibi olmuş hem de sizi çeşitli bahanelerle eşinden uzak türüyor
Yaşadıklarınız tecrübe olmus tabii ama acı ve zor tecrübeler

Teşekkür ederim bu olumlu güzel mesajınız için benzer şeyler yazacaktım ilk sırada msjinizi okudum
Konu sahibi çok zor şeyler yaşamışsın anlatsan daha neler var kimbilir Allah yardımcınız olsun daha da kapılar açsın size inşallah çok güçlü bir kadınsınız

Canim sen bosver millet ne der diye onlari dusunmeyi, kac kurtar kendini. Cok üzüldüm, inan icim parçalandı. Sanada yazık canim ya, ne kadar daha sırtında taşıyacaksin, kıymet bilmeyen bu insanları. Kimse anne babasını seçemiyor, annen baban abin diye Allah bile bu hakki vermiyor onlara. Allahin onlara bir emanetisin sadece ve onlar sana iyi bakmakla mükellefler ki, onuda yapmamışlar.
Duzgun bir insana denk gelirsen ailenin veremedigi sevgiyi vericem diye, yaralarını kapatip unutturucam diye seni gozunden sakınır. Cokta mutlu eder. Kotu bir aile tecrübesi olan bir arkadaşım var o kadar mutlular ki, annesi 12 13 yasindayken kapının önüne atmıştı evden kovmustu. Allahim seni hep iyilerle karşılaştırır ins, cok mutlu olursun. Kurtul o insanlardan, hic kimse senden daha değerli değil.

ben sana hak verdım ki. Yaştan değil. Bana konu agrı geldı. yasadıklarını kaldırma yası dıye bısey yok ki.. Daha olgun olunca umursamaz mı oluyor ınsan.. Ya da ergen dıye duygusu olmayacak mı gorunmez gibi mi yasıycak yük gb hıssede hıssede. Ben 15 yasında bırı de yazsa aynı doz uzulurdum.. 45 yasındakıne de.. O yuzden konuyu bi insan evladı yazmıs mutlu olmayı sevılmeyı hakeden bır ınsan dıye okudum.Hayatına bak. O ne der bu nederler bana hep uzak.. Zaten ayak bagılar baksana. Sen zaten kendın kendıne yasayablırsın sen onlara degıl onlar sana yuk.

Farzedelim ki onlara ödül oldu, asil ödülü sen kazanıyorsun, onlardan kurtuluyorsun. Onlara para vermekten, onların ilgisizliklerinden, hakaretlerine ve kendini değersiz hissettirmelerinden. Asla onlara para verme, onlar için para kaynağı olmuşsun cunku.

Onuda düşündüm resmi bir araşitırma yapmadım ama şöyle tazminat dava sonuçlandı aynı meblağ ama ne kredi ne üzerine para ekleme direk ev alındı bunu ispatlayabilirim, ama 18 den küçüktüm ailem vasimdi , yani gidersme herlşey onlara kalır gştmemde bahane olur sadece bacağımın diyetini alabilirmiyim diyorum siyah bir poşette para geldi 2 gün sonra aynı meblağ ev aldık, araba yanlış oldu aracı kendim kullanıyorum abimin kullandığı araç babamın emekli maaşıyla aldığı benimde kredisini ödediğim aracı abime verdi ben ise kendim aldım ondada hak iddia edemezler ama abim o ameliyat günü sonrası hiçbirşey olmamış gibi ben sindiremiyorum bunu hasta bakıcı hemşire hepsinin bana acıyşını yalnız ölme korkusunu

Yaş konusuna takılmam bende " YAŞANMIŞLIK"aslolan onu yazma sebebim burayı yıllardır okurum annem kıyafetlerimi kurcalıyor evden ayrılsam mı falan yazan var yani baştan aman ergen demesnler diye yazdım aslolan yalanmışlık kesinlikle katılıyorum

Hissettikleriniz çok normal. Ben olsam ben de öyle korkardım. Ezilirdim kend içimde. Ev konusunda haklısınız. Yaşınız küçüktü ama belki hala yapılabilecek bie şeyler vardır. Bir avukatla görüşmeniz iyi olur.

Şunu da yapabilirsiniz. Bundan önceki verici elifsuyu gökyüzüne uğurlayıp bundan sonra tamamen aldığınız maddi manevi değer kadarını veren elifsuyu doğurabilirsiniz.

Bence en mantıklı şey kim ne der algısından kurtulman bırak senden aldıkları obalara kalsın hiç düşme peşine çok şükür araban var mesleğin var bence ailen gelene kadar bir apart vs bir ev tut taşın bu süreçte halalarına amcalarına vs da bu zamana kadar yaşadıklarını anlat(maksat için boşalsın herkeste gerçekleri senden yalansız en duysun ) taşındıktan sonra aileni ara tüm içinden geçenleri söyle hatta Ses kaydı at çünkü yüzüyğze sözünüzü keserler içinde her şeyi dök ve bir daha geriye bakmayın tayin isteyip gidin eminim karşınıza size değer verecek biri de mutlaka çıkacaktır ha bu süreçte ailen biraz düzelirse kimse kendini yalnız hissetmek istemez seviyeli ve mesafeli görüşürsünüz hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…