AİLEMİ SİLMEK İSTİYORUM:( (Ergen değilim 34 yaşında aklı başında biriyim)

Merhaba; siz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz ve bence alacaksınız. Bu arada sizin desteginizle okuyup dolaylı yoldan da hakkınızı gasp eden abiniz hukukçu oldu ve adalet mi dağıtıyor? Komik! İnsanların bu hayatta kan bağı olmayan aileleri de olur. Kim bilir... Belki de denk gelecek size de. Ümidinizi kaybetmeyin... Sevgiler...

Sen çok güçlüsün belli ki. Senin kıymetini anlamadan ölmiyecekler bundan eminim. Çok taviz vermişsin ailen için. Kendini düşün. Önceliğin her zaman kendin olmalısın. Her şeyin üstesinden gelebilecek birisin bu çok büyük bi nimet. Abin hayatı boyunca neyi kendi başarmış. Baba parasıyla okumak başarı sayılamaz senin genç yaştan itibaren aldığın sorumlulukların yanında. Ofisine bilgisayar alman bile senin yüce gönüllülüğün. Sen abine abla olmuşsun resmen.

Öncelikle gerçekten takdire şayan bir gücünüz var. Ayakta kalmayı başarmışsınız bunca sene. Ben ailenizi de dinlemek gerektiğini düşünüyorum yanlış anlamayın size inanıyorum ama acaba onlar neden böyle bir tutum içinde oldu. Ne olursa olsun engeli olan çocuğumun okuması icin daha çok ugrasirdim herhalde. Cunku digeri pazarda limon satar geçimini sağlar ama engeli olan kızımın benden öldükten sonra muhtaç olmaması gerekir diye düşünmeleri gerekir. Benim naçizane tavsiyem bir psikologdan yardım alın gerekirse aile bireylerinizle beraber gidin. Bir de sürekli maddi destek saglamissiniz. Bence engelli aracınızı abimizden alın. orayi anlamadim abiniz mi ödedi parasini öyleyse satsın daha fazla hakkınızı kullanmasın. Bu haktan kendiniz yararlanın neticede size hizmet etmeyen bir araçtan yatatlaniyor sizin üzerinizden bence devleti dolandirmaktir. Engelli hakkınızdan yararlandirmayin gidin kendinize alın 5 yıl sonra değerinde satın. Birikim yapın. Yatsin garajda kendinize ait maliniz olsun. Yarın anne babanız öldüğünde abiniz size sahip çıkmaz dolayisiyla en kısa sürede engelli araç hakkınızı kendiniz kullanarak birikim yapın. Aile silmek kolay bir olay değil tamamen bağ kesmeyin hayatta yalnız kalmak zor. Dediğim gibi bir psikolojik destek alırsanız daha doğru yönlendirir bizim goremediklerimizi gösterir daha sonra ne yapmak istediginize karar verin. Şu an bu kadar ağır travmaların üstüne bir karar almayin derim. Bir de sizi hayatta tutan maneviyat olmus manevi şeylere biraz daha yönelir kitaplar okursanız huzur bulabilirsiniz bir nebze. Herkese de kötü olarak bakmayın aşka sevgiye açık olun.... sevmek sevilmek güzel....ilerde kendi ailenizi kurmanızı cok isterim... Sevgiler.

Bir kadın olarak başka kadınların bağımsızlık hikayelerini okudugumda çok mutlu oluyorum. Eli ayağı tutan kadınlar var kocalarından dayak yiyorlar ama yine de "napicam allahin sınavı ' diyip elleri armut topluyor. Siz çok saygıdeğer bir kadindiniz tüm olayları sonuna kadar okumadım ama o aile sizi mutsuz ediyorsa istediğiniz seviyede durabilirsiniz. Ayrı bir evde mi yasiyosunuz bilmiyorum ama kendi evinize çıkın rahatiniza bakın illa şehir degistirip kurulu düzeninizi bozmasaniz da olur. Bu arada utanilicak bir vaziyette değilsiniz ki sizden niye utansinlar karakterleri bozuk sadece. Sporcular bile var sizin gibi fiziksel engeli olup çok da guzel evlilikler yapan. Mutluluklar

ne kadar beddua varsa saydım ailene herhalde okurken... muhtaç kalsınlar umarım.
bu arada hiç takma ailesini sevmediğini gayet seviyorlar, benim de aile sıkıntılı üstelik 15 yaşımdan 20 yaşıma dek süren bir sevgili istismarı ile büyüdüm ve benim de bir engelim var. şu an hayatım çok güzel, evlendim ve oldukça mutluyum ^^ yalnız insanlara hala hiç güvenmiyor, sevildiğime kolay kolay inanmıyorum. Tek sorunum o. Diyeceğim o ki bu böyle gitmiyor üzülme.

Madem konu hortlamış yazayım. Umarım ailenizi silmissinizdir. Ve umarım evi üzerinize almışsınızdır. Eğer yapmadıysanız hemen bir avukatla görüşün ev üzerinize alın çünkü o ev sizin hakkınız.

Eger kendi ayaklarinizin üstünde duracak bir varliginiz varsa niye duruyorsun ki yanlarinda bir anne baba yaparmi böyle ya yazıkkkk cok yazıkkk sizin gibi bir kizin elini ayagini öpmesi lazim siz suan cok özelsiniz boşverin onlar kaybeder

O k İnanılmaz karmaşık ve yazım hatalı yazmışsın! Okudum sonuna kadar ama çorba oldu. Siz haklarınızı istemeyi söylemeyi bilin. Vermiyorlar da Allah a havale edin. Kendinize yeni bir hayat kurun. Aileyi silmek olmaz ama Allah a dayanıp Allah tan yardım isteyin.

Senin tazminatınla senin adına ev arsa almaları gerekirdi.Tek başına ne yapacaksın ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…