Bence günümüzde aynı şehirde okumamı istemeleri çok saçmaydı. Kişilik bozukluğu da aile sebepli bir şeydir zaten yani her şey onlara çıkıyor. Bu arada çok kez doktora gittim ama tedavisi zor bir çeşidinden benimkisi. Tedavi olmak istemiyorum.Ben anlattiklarini bukadar nefret ettircek seyler oldugunu dusunmuyorum. Ayni sehirde okumani istemeleri normaldir, annen tutumluysa buna onun yapacak biseyi yok babanda calisiyormus yani, onun sucu ne hic anlamadim. Bukadar nefret etmen kisilik bozuklugundan olabilirmi? Tedavi oluyormusun?
Ben onların evladı olmak ister miydim bilmiyorum ama. Doğurmuşlarsa tabiki okutacaklar bu lafa da sinir oluyorum. Ben de başarısız bir çocuk olmadım hiç bir zaman okutmayıp napıcaklardı acaba?O beğenmediğin ailen maalesef ki senin gibi birini bu yaşa getirmiş ve okutmuş..
Bence bu yazdıkların çok fazlaca nankörlük oluyor
Ölseler üzülmem lafını hak edecekleri bişey göremedim yazdıklarında
Çoook kişi vardır ailesinde zaman zaman şiddet görmüş olan
Herkes sorunlu, ruh hastası olmuyo yani
Senin gibi evlat düşman başına.
Aç da biraz gazete falan oku insanlar neler yaşıyo bu ülkede.
Bi insan birine değer veriyosa iyi yanlarını görür
Vermiyosa da hep kötü şeyler bulur bi şekilde
Madem ikinci üyeliğin burda görüyosundur insanların ailelerinden ne çektiklerini
Senin dertlerine bak yok yurtdışına gidememiş yok yeni araba alınmamış bıdı bıdı
Millet meslek sahibi bile olamıyo bu ülkede be kolay kolay
Az ye de kendi paranı biriktir onla git yurtdışına
Oturduğun yerden eleştirmeyi bırak
Onların parasını pulunu da kabul etme git çalış kendine ev tut bi tane o zaman
Madem bu kadar nefret ediyosun cesaretin varsa böyle yap da görelim
Benim babam sadece beni okuttu ve hala da bunu söyler ben seni okuttum diye. Zaten aynı şehirde okudum. Kişisel masraflarım dışında başka bir yüküm olmadı ki onlaraOnlara kızgın olmanı çok iyi anlıyorum. Daha iyi bir okulda okuma imkanın varken engel olmuşlar. İnsan çocuğuna harcamayacak kime harcayacak ki parasını. Millet uğraşır çocuğum en iyi yerde okusun diye. Eski ev arkadaşımın babası memurdu o maaşı ile ayrı ayrı illerde 3 çocuk okuttu.
Ek iş yaptı, ev arkadaşım 6 yılda bitirdi okulunu, bir kere bile sorun etmedi adamcağız. Bazı kızgınlıklar, kırgınlıklar hiç geçmiyor
Ya durumumuz olmasa isteklerim lüks olabilir. Neden buradaki herkes yadırgıyor anlamıyorum. Ben de parasız zor geçinen aileye bunları yaptırmıyorum zaten. Başkalarına paraları varken hava atmayı severken bana sözünü tuttuğu şeyleri yapmıyorlar diyorum. Ayrıca benim çevrem bu yani. Çevremde herkes lüks yaşıyor. İnsan ister istemez karşılaştırıyor kendini.Yok araba almamislar yok üniye gondermemisler
Millet ne zorluklarla okuyor sen bunlari yapmadilar diye ailene yaşlaninca bakmayacaksin ha
O zaman begenmedigin ailenden ne farkin kalacak ki aileni suclu bulmadim
Eski anne babalar o kadar bilincli degildi çocuk psikolojisi falan sen bilmeyebilirsin ama o barbieyi alacak durumunuz yoktu belki
Baskicilar diyebilirsin ama araba almadilar herkes gibi yasayamadim falan komik yani
Şükretmelisin
Benim babam sadece beni okuttu ve hala da bunu söyler ben seni okuttum diye. Zaten aynı şehirde okudum. Kişisel masraflarım dışında başka bir yüküm olmadı ki onlara
Bakamıyorum malesef. Teşekkür ederim beni anladığınız için. Siz de anlatabilirsiniz ben de dinlerim sizi.Bende bunu söyleyenleri anlamıyorum, dünyaya getiren o, herhalde büyütecek, okutacak. Olsun canım, sen şükret okutmuş, neler yaşayan kızlar var. Küçücük yaşta evlendirilen. Okula bile gönderilmeyen. Çalış kendi şeylerini kendin al. Çok büyük haksızlık yapılmış sana, istediğin okula gidememişin. Benim de kırgınlıklarım var babama. Ama sonuçta babam... İyi tarafından bak herşeye.
Bilmiyorum ama yani onlar yüzünden yaşamak istemediğim bir hayat yaşıyorum. Ben bu şekilde yaşamak istemezdim. (Kişiliğimi de hesaba katıyorum burada).Sen bunu suan bir anlik sinirle yaziyorsun bence ... Cok standard aile sorunlari bunlar. Ölseler cok üzülürsün ve bu yazdiklarin icin cok utanirsin ...
Yeniden istediğim bölümü okumak için çok yaşlıyım artıkTamamiyle sen haklısın canım
Bende bir anneyim üç evladım var ve onlardan hiçbirşey esirgemiyorum evlada cimrilik olur mu ya
Madem paraları bu kadar tatlı o zaman çocuk sahibi olmayacaklardı
Burda olabilir normal yazanlar yapar mı bunu kendi evladına?
Gencecik bir insan yok yerden bunalıma girmiş neden
Kefenin cebi var mı
Konu sahibinin yerinde olsam çalışır paramı kazanır yeniden hemde istediğim yerde istediğim bölümü okurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?