Aileme yabanci damat nasil kabul ettiririm :(((

Müslümansa işin daha kolay Türk değil diye istemiyorlarsa sadece o da biraz ailenin hatası

Direkt din kısmına İslam yazılıyor, %99 ondan. Ateist, deist vs. olup da kimlikte değiştirmeyen çok.

Yeni kimlik kartlarıyla birlikte bu sorun kısmen çözüldü demek mümkün. Yeni kimlik kartı almak için gittiğinizde dini inancı çipin içine yazıyorlar, karta değil. Ve başvuru sırasında memur size soruyor, sormak zorunda. Çipteki din hanesi boş mu kalsın yoksa yazalım mı diye. Yazılmasını istemiyorsanız boş bırakabiliyorsunuz yani başka inançları yazıyorlar mı bilmiyorum ama en azından istemiyorsanız boş kalıyor.

Aaa harika. Teşekkürler bilgi için. :)

Kultur farki hafife alinacak bir sey degil diye dusunuyorum. Evlilikte ciddi problemlere yol acabiliyor. Duruma gore tabii. Ben olsam 10 kere dusunurum bu isi.

Bu işin içinden yıpranmadan çıkamazsın malesef. Aileni ikna etmeden evvel değer verdikleri büyükleri yanına çek mutlaka. Onlar destek olsunlar.

Bangledeşliler müslüman mı oluyor?bilmiyorum ,
Ailen kabul edicek artık bu devirde böyle tutuculuk yapmıcaklar.
Senin hayatın bu istediğinle evlenirsin ..

Cherrycim Hanslarda ölmüyor Türk kızına zaten ..
Bu kafadan bir çıksa aileler.çocuklarını mutsuz ediyorlar.herles istediğiyle evlensin işte..

kültür farkı ve ailelerin anlaşması çok önemli bence evliliğin yürümesi için.
sadece sevmek aşk yetmiyor, bir yere kadar...
benim kanaatime göre evlenmeyi düşünen iki insanın aynı ana dili konuşmaması ve sevgisini yabancı bir dilde ifade etmesi çok yetersiz kalır gibi hissediyorum, bu benim fikrim tabii...
siz daha iyi bilirsiniz, çok iyi düşünüp karar verin derim, evlilik çok ciddi bir karar...

Anadilin farklı olması çoğu insan için çok ciddi bir mesele, dediğiniz gibi
İyice düşünmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…