- 10 Eylül 2022
- 1.442
- 981
- 53
- 32
Edep adap değil mi.. ne kültür ne millet nede inançla olmuyor tamamen karakter ile alakalı herşey..Ne yalan söyleyim, asla millet için yaşamadım. Eşimide kendi kriterlerime göre seçtim. Iyikide öyle yapmışım. 10 kere dünyaya gelsem 10 kere eşimle evlenirim.
He, eşimin karakterinde Türk genci çıksaydı karşıma onunla evlenirdim ama malasef çıkmadı.
Eşimden önce çıktığım, "kültürlü ve modern" türk müstakbel KVdem yüzüme "cöpsüz üzüm" demişti (annem ve babam erken vefat ettikleri için). Onun demesine takilmadim. O an minnoş oğlunun sessiz kalmasinda anladim bana verilen değeri.
Eşim her sene anne ve babamin mezarına gider benimle. Adam Karadenizin en ücra köyünde ayağında çarikla isirgan otu yonuyor. Aradaki fark işte kısaca bu
Anneciğin ve babacığın için çok üzüldüm birtanem.. ışıklarda uyusunlar ne mutlu onlara ki harika bir evlat yetiştirmişler senin gibi.. eminim harika insanlarmış yoksa böyle bir evladı herkes yetiştiremez.
Ay sarılmak istedim şuan sana zaten gebeşim kız çok üzüldüm oofff
![Loudly crying face :sob: 😭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62d.png)