- 23 Ağustos 2012
- 49.951
- 1
- 231.919
- 798
Zenci degil esmerler sadece..Bangladeş zenci oluyo demi
Canim miss cherry..Ben işin sosyal yönünden bakmak isterim.
Almanlar çok ırkçı, biraz koyu renkli birini gördüklerinde insan gibi davranmıyorlar. Beyaz olduğuna durduk yere şükredesi geliyor insanın (utanç duyarak). Ben doktoradayken başka bir PhD çocuk vardı İrandan, biraz koyu renkli diye kiralık ev bulamadı.
Almanların kafa gerçekten leş, 2 cümlelerinden biri mülteci zenci arap.
Türkiyeye ya da Bangladeşe yerleşecekseniz olur, yoksa çok çok sıkıntı çekersiniz.
Bangladesh de Hindistan da pis ülkeler yukarda birisi yazmış yedikleri içtikleri her şeye baharat koyuyorlar onlar da çok kokuyor. Ciltlerine saçlarına sürdükleri yağlar da kokuyor. Tüm ülke kokuyor yani havada asılı bir koku var. Bir de hijyen standartları çok düşük, öyle bir yerde ben yaşayamazdım.
İyi düşün yani konu sahibesi, evlilik sadece seviyorum öpüyorum laylaylom değil.
Canim miss cherry..
Hintliler evet cok agir baharat kullaniyorlar ama inanin bangledesliler guler yuzlu sicak insanlar..ona bakarsan canim benim turkiyenin her yeri de les gibi icki kokuyor ona ne demeli????
Ben kimsenin yedigini ictigini yargilamiyorum miss sadece her yerde icki satiliyor her yer icki sisesi onu diyom..Ne münasebet, Türkiye neden içki koksun ? İnsanlarımız sabah akşam içen tipler değiller ki, tatil akşamı balkonda atılan 2 tek rakı tüm memleketi nasıl kokutsun?
Yeni banlandım konuşmayayım diyorum ama muhafazakar kesimin endazesi iyice şaştı. Varsa yoksa ötekinin içkisi, şortu, tatili, orucu....öteki berikiye kafa yoracağınıza oy verdiğiniz din bezirganlarının marifetlerine kafa yorun derim , çevreye saygı yok, zeytinlikler katlediliyor, tarihi eserlere saygı yok, kadına saygı yok, molla tipliler yollarda çocukları çevirip vaaz veriyor, adalet zaten yok. Saygılar.
Astoria, bilirsin bizde kadinla erkege ayni tepkiyi vermezler bu yuzden ben konu sahibinin isinin biraz daha zor oldugunu dusunuyorum. Bizde kiz vermek denilen bir kavram oldugundan kimse kolay kolay kizinin yabanci bir erkekle beraber olmasini istemez. Benim erkek kardesimin sevgilisi yari Rus, annemle babam ilk ogrendiklerinde bagirip cagirdilar ama kolay kabullendiler. Ayni seyi kendim icin dusunemiyorum, bana karsi tavirlari cok farkli olurdu eminim ben yari ya da safkan bir Rus erkege asik olsaydim. Dinlemezdim o ayri tabi.Babaannem babama annemi gelin olarak getirirse hakkını helal etmeyeceğini falan söylemiş düşün durumun halini. :) Babam anneme evlenme teklifi ettikten sonra babaanneme direkt getirmiş tanıştırmaya. Babaannem mesafeli davranmış, istememiş. Ama şimdi inan annemi çok seviyor. Evet zor olur ama sen pes etme, ne kadar sevdiğinden bahset, onun seni ne kadar sevdiğinden bahset. En yumuşak yüzlü kimse ilk onu tavla annen ya da baban. Yüz yüze görseler şimdiki kadar ahkam kesemezler zaten.
Guneyde gunah yuvasiCanim miss cherry..
Hintliler evet cok agir baharat kullaniyorlar ama inanin bangledesliler guler yuzlu sicak insanlar..ona bakarsan canim benim turkiyenin her yeri de les gibi icki kokuyor ona ne demeli????
Elin yabancı memleketine git, ye , iç sonra da kız vermeye gelince Türk olsun! Neden? O zaman Türk damat bulma olasılığının çok yüksek olduğu Türkiye'den Almanya'ya hiç gitmeyeceklerdi. Haksız mıyım?
Ailenize aynen böyle söyleyin.
Ben kimsenin yedigini ictigini yargilamiyorum miss sadece her yerde icki satiliyor her yer icki sisesi onu diyom..
Herkesin kendi zevki ..
Ama yinede cok fazla olmasi insani uzuyor iste..
Neyse ins ikimizde banlanmayalim..
15 yasindaki cocuklarin bile icki icmesi insani rahatsiz ediyor iste ..
Kiz daha iyi kavga gurultu olmaz konusamayinca :)Ben Almanyada yasiyorum, oda bangladeshten buraya üniversite okumak icin gelmis.. En yakin arkadasimin kaldigi yurtta yasiyor, orda tanistik... dini acidan fark yok ama yinede kültür farki olacak biliyorum, zorda olacak ama zoru görünce vazgecmek sevmek degildirki.... Dil problemide cok ön planda. ben onunla ingilizcede anlasiyorum ama ne o benim ailemmle türkce konusabilecek nede ben onun ailesiyle ve arkadaslariyla bangladeshce((
Canim miss cherry..
Konu sahibi; dik durun, kararli oldugunuzu gorsunler. Bu sizin hayatiniz, ailenize hayatinizla ilgili alacaginiz kararlari kendinizin alacagini ve bu kararlarin getirdigi sonuclari kendi basiniza tasiyacaginizi gostermelisiniz. Hayatin bir kisminda Turk kadinlarinin bunu ailelerine gostermesinin sart oldugunu dusunuyorum, yoksa aileler aldiginiz kararlara karisiyor ve begenmiyorlar. Belli bir yasa geldiginiz zaman kendi kararlarinizi verebilmelisiniz, ailenizin yapacagi en fazla fikir vermek olmali. Yoksa bu boyle devam etmez, bugun evleneceginiz erkege karisirlar yarin calistiginiz ise, obur gun cocugunuzu yetistirme seklinize; bir bakmissiniz ki sizden geriye bir sey kalmamis, ya da siz aslinda hic var olmamissiniz.
Astoria, bilirsin bizde kadinla erkege ayni tepkiyi vermezler bu yuzden ben konu sahibinin isinin biraz daha zor oldugunu dusunuyorum. Bizde kiz vermek denilen bir kavram oldugundan kimse kolay kolay kizinin yabanci bir erkekle beraber olmasini istemez. Benim erkek kardesimin sevgilisi yari Rus, annemle babam ilk ogrendiklerinde bagirip cagirdilar ama kolay kabullendiler. Ayni seyi kendim icin dusunemiyorum, bana karsi tavirlari cok farkli olurdu eminim ben yari ya da safkan bir Rus erkege asik olsaydim. Dinlemezdim o ayri tabi.
Neresi içki kokuyor? Ben Trakya'da doğdum büyüdüm. Babam Egeli ve İstanbul'da elit denilebilecek bir ilçeye taşındım. Hiçte öyle içki kokusu falan duymadım. Konuyu nereden nereye geldi.Canim miss cherry..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?