Aileme yabanci damat nasil kabul ettiririm :(((

Pes etmemesi en onemli olan kesinlikle, katiliyorum. Kararli dururlarsa aile de kabul etmek durumunda kalir.

hahahah bu ne ya

Şimdi neden Almanca yazdınız anlamadım. Forumdakiler anlamasın diye mi yoksa bu durumu anlatacak Türkçeniz yok mu?

Ahaha bende leş gibi ter kokuyor dese inanırım yüzde 99 müslüman ülke de yazın 15 günde bir gusul abdesti alındığını düşünüyorum
bir de %99 müslüman bir ülke ya da burası müslüman bir ülke denmesine sinir oluyorum. neden, başka dine mensup insanlar olamaz mı Türkiye'de, herkes müslüman olacak diye bir kural mı var? önemli olan hangi dinden, ırktan olursa olsun birlikte yaşamayı başarabilmek.

Bunu anlayanlar azınlıkta maalesef.

Ben de biliyorum baska dinden inanmayan bir sürü insan olduğunu benim orada bahsettiğim baska insanlarin hayatlarina saldıran bas bas en müslüman benim diye cok bağıranlarin imanın şartı temizliği es geçmesi

Direkt din kısmına İslam yazılıyor, %99 ondan. Ateist, deist vs. olup da kimlikte değiştirmeyen çok.

:) denkst du auch so? gerci hast du schon gesperrt... :)

Biz yabancı damat değilde yabancı gelin aldık. Kuzenimin annesi yani teyzem ortalığı ayağa kaldırdı. Hayatta almam dedi. Halbuki kız Cezayirli, müslüman ve aşırı güzel. Kuzenimle birbirlerine deli gibi aşıklardı. Akrabalar seviyolarsa, istiyorlarsa evlensin dedi. Teyzem iki dünya bir araya gelse mümkün değil dedi. Sonuç olarak teyzemin haberi olmadan gizlice hem resmi hem dini nikahla evlendiler.
Asla affetmem konuşmam dedi.

Şu an üç çocukları var ve Allah nazardan saklasın mutlular. Teyzemde torunlarına bayılıyor ve hiçbi sorunları kalmadı. Nasipten öte köye yol yok derler. Gerçekten öyle.
Fransa da oturuyorlar. Kendi aralarında fransızca anlaşsalar da yaz tatili için Türkiye'ye geldiklerinde Türkçe öğrenmeye çalışıyor. Bizi anlıyor. Pat çat da Türkçe konuşuyo. Durumun özeti bu.

Not: Bunu sende gerekirse gizlice evlen falan diye yazmadım. Anne baba rızası çok önemlidir. Ancak hayatta engelleyemediğimiz, önüne geçemediğimiz durumlar vardır.
Felaket gibi görünen bir durumun ardında belki de gül bahçesi vardır.

Direkt din kısmına İslam yazılıyor, %99 ondan. Ateist, deist vs. olup da kimlikte değiştirmeyen çok.
bu düpedüz hoşgörüsüzlük. ülkenin çoğunluğu müslüman diye düşünüp her şeyi söyleme, yapma haklarını kendilerinde görüyorlar. halbuki 'zorlaştırmayınız kolaylaştırınız' diye ayet bile var ama maalesef her şeyi işlerine geldiği gibi yorumluyorlar.

Müslüman ise bence sorun yok olmamalı diye düşünüyorum kızım olsan sana karşı çıkmazdım Rabbim inşallah hakkında ne hayırlısını düşünüyorsunuz onu versin

Ben de biliyorum baska dinden inanmayan bir sürü insan olduğunu benim orada bahsettiğim baska insanlarin hayatlarina saldıran bas bas en müslüman benim diye cok bağıranlarin imanın şartı temizliği es geçmesi
sadece o değil ki es geçtikleri bir sürü şey var. ben artık insanlar üzerinden dini değerlendirmeyi bıraktım eğer öyle yaparsam azılı ateistlerdendim şimdiye. her şeyi kafalarına göre yorumluyorlar. adam oruçluyum deyip kızın tekine saldırıyor, var mı böyle bir şey? oruçluysan bana mı oruçlusun hanzo, tutma o zaman. azalarak değil acilen bitsin böyle tipler.

Ben değil de yakın bir arkadaşım evlilik yaptı bu şekilde ancak ailesi katı bir aile değildi biraz emrivakiyle her şey hızlı ve kolayca oldu yabancı damadın ailesi de zengindi belki ondan ses etmedi arkadaşımın ailesi bilemiyorum şimdi.

Tüm tepkileri göze alarak her yolu deneyeceksiniz defalarca konuşacaksınız. Biraz daha ılımlı bir akrabanız varsa onunla birlikte konuşun ailenizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…