Pes etmemesi en onemli olan kesinlikle, katiliyorum. Kararli dururlarsa aile de kabul etmek durumunda kalir.Hayatım evet bir kızın kabul ettirmesi biraz daha zor ama imkansız da değil. Benim de din farklılığı olan kişilerle birlikteliğim oldu. Kendileri anlaştıktan sonra ailelerine kabul ettirmek er geç olur, pes etmemesi daha önemli.
hahahah bu ne yaVon wo du hast diesen Mann gefunden, ich frage mich. Da es gibt viele Türken zu heiraten. Aber weiss du was. Die Eltern in der Türkei wollen nicht Ihre Sohn mit einer Frau wer wohnt in Deutschland heiraten. Weil sie denken die Frauen wer wohnen in Almanya sind şımarık :)
Ahaha bende leş gibi ter kokuyor dese inanırım yüzde 99 müslüman ülke de yazın 15 günde bir gusul abdesti alındığını düşünüyorumTürkiye'nin neresi içki kokuyor Allah aşkına, ilk defa duyuyorum böyle bir şey saçmalık.
Şimdi neden Almanca yazdınız anlamadım. Forumdakiler anlamasın diye mi yoksa bu durumu anlatacak Türkçeniz yok mu?Von wo du hast diesen Mann gefunden, ich frage mich. Da es gibt viele Türken zu heiraten. Aber weiss du was. Die Eltern in der Türkei wollen nicht Ihre Sohn mit einer Frau wer wohnt in Deutschland heiraten. Weil sie denken die Frauen wer wohnen in Almanya sind şımarık :)
Ahaha bende leş gibi ter kokuyor dese inanırım yüzde 99 müslüman ülke de yazın 15 günde bir gusul abdesti alındığını düşünüyorum
bir de %99 müslüman bir ülke ya da burası müslüman bir ülke denmesine sinir oluyorum. neden, başka dine mensup insanlar olamaz mı Türkiye'de, herkes müslüman olacak diye bir kural mı var? önemli olan hangi dinden, ırktan olursa olsun birlikte yaşamayı başarabilmek.Ahaha bende leş gibi ter kokuyor dese inanırım yüzde 99 müslüman ülke de yazın 15 günde bir gusul abdesti alındığını düşünüyorum
Bunu anlayanlar azınlıkta maalesef.bir de %99 müslüman bir ülke ya da burası müslüman bir ülke denmesine sinir oluyorum. neden, başka dine mensup insanlar olamaz mı Türkiye'de, herkes müslüman olacak diye bir kural mı var, önemli olan hangi dinden ırktan olursa olsun birlikte yaşamayı başarabilmek.
insanlar başkaları içki içiyor diye üzüleceğine buna üzülse daha isabet olur sanki.Bunu anlayanlar azınlıkta maalesef.
Ben de biliyorum baska dinden inanmayan bir sürü insan olduğunu benim orada bahsettiğim baska insanlarin hayatlarina saldıran bas bas en müslüman benim diye cok bağıranlarin imanın şartı temizliği es geçmesibir de %99 müslüman bir ülke ya da burası müslüman bir ülke denmesine sinir oluyorum. neden başka dinden olan insanlar olamaz mı Türkiye'de herkes müslüman olacak diye bir kural mı var, önemli olan hangi dinden ırktan olursa olsun birlikte yaşamayı başarabilmek.
bir de %99 müslüman bir ülke ya da burası müslüman bir ülke denmesine sinir oluyorum. neden, başka dine mensup insanlar olamaz mı Türkiye'de, herkes müslüman olacak diye bir kural mı var? önemli olan hangi dinden, ırktan olursa olsun birlikte yaşamayı başarabilmek.
Von wo du hast diesen Mann gefunden, ich frage mich. Da es gibt viele Türken zu heiraten. Aber weiss du was. Die Eltern in der Türkei wollen nicht Ihre Sohn mit einer Frau wer wohnt in Deutschland heiraten. Weil sie denken die Frauen wer wohnen in Almanya sind şımarık :)
Geçenlerde Türk bir paganın videosuna denk geldim. Kadın kimliğinde İslam yazdığını söyledi.Direkt din kısmına İslam yazılıyor, %99 ondan. Ateist, deist vs. olup da kimlikte değiştirmeyen çok.
Merhaba,
Benim derdim ailemle ve sevdigim adamla ilgili... Bir senedir bangladesli birisiyle cok güzel bir iliski yasiyorum ve evlenmek istiyoruz.
Yabanci damat konulari daha sevdigimle tanismadan cokca konusulan bir konuydu ailemde ve katiyyen karsi olduklarini hep söylerler. Nezaman bu konu acilsa evde tansiyonlar yükselir.
Simdi aileme nasil konuyu acarim nasil kabul ettiririm bilemiyorum... ayni durumda olanlardan yada bi akil verebilecek olanlardan yorumlar bekliyorum
almanca mı konuşmalıydık ya bu konuda?:) denkst du auch so? gerci hast du schon gesperrt... :)
bu düpedüz hoşgörüsüzlük. ülkenin çoğunluğu müslüman diye düşünüp her şeyi söyleme, yapma haklarını kendilerinde görüyorlar. halbuki 'zorlaştırmayınız kolaylaştırınız' diye ayet bile var ama maalesef her şeyi işlerine geldiği gibi yorumluyorlar.Direkt din kısmına İslam yazılıyor, %99 ondan. Ateist, deist vs. olup da kimlikte değiştirmeyen çok.
Başka dillerde de konuşabiliriz. Herkes Türkçe hariç konuştuğu başka dilde yazsınalmanca mı konuşmalıydık ya bu konuda?
Müslüman ise bence sorun yok olmamalı diye düşünüyorum kızım olsan sana karşı çıkmazdım Rabbim inşallah hakkında ne hayırlısını düşünüyorsunuz onu versinteyzelerim ve kuzenlerim iliskimi biliyorlar ve destekliyorlarda ama annem ve babam bu konuda cok kati, teyzelerimin yapacagi pek birsey yok... sevdigim adam zaten müslüman, yani din problemi ortada yok, tek problem türk olmamasi. gercekten artik ne yapacagimi sasirdim
sadece o değil ki es geçtikleri bir sürü şey var. ben artık insanlar üzerinden dini değerlendirmeyi bıraktım eğer öyle yaparsam azılı ateistlerdendim şimdiye. her şeyi kafalarına göre yorumluyorlar. adam oruçluyum deyip kızın tekine saldırıyor, var mı böyle bir şey? oruçluysan bana mı oruçlusun hanzo, tutma o zaman. azalarak değil acilen bitsin böyle tipler.Ben de biliyorum baska dinden inanmayan bir sürü insan olduğunu benim orada bahsettiğim baska insanlarin hayatlarina saldıran bas bas en müslüman benim diye cok bağıranlarin imanın şartı temizliği es geçmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?