Çok haklısın çoook. Ben ne desem boşşş. Neyse ki birbirimizi sağdan soldan silmedik değerlendiririm artık durumu allah yardımcım olsun :////İşine karışmak gibi olmasın ama sana bu kadar değer veren birini bu şekilde harcaman doğru gelmedi bana.pişman olabilirsin ilerde.bir Türkle evlenirsen bu kadar değer mi görüceğini düşünüyorsun?o kişi nereli bilemiyorum ama pişman olursun ilerde.
Bende zamanında birini Amerikalı diye geri çevirdim .hatta yüzüne söyledim böyle böyle diye.şimdi çok pişmanım.sonraki sevgililerim hep Türk tü..eee ne oldu ?çok mu kıymet bildiler.hayatımı mahvedip gittiler.şimdiböyle biri çıksa tereddütsüz kabul ederdim.Batılı erkek iyidir kızlar.gelişmiş bir ülkede yetiştiyse iyi bir eğitimi varsa kadınlara değer verir saygı duyar.küfür,asağılama,dayak vs asla olmaz olsa bile ciddi yaptırımlar var ülkelerinde.adamı doğduğuna pişman ederler.
Ee madem aileniz kabulnedip yumuşayacaklar..neyin peşindesiniz?evliliğini bizlere mi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz?eğer öyleyse benden yana sıkıntı yok evlenebilirsin
Ayy masaAllah ne kadr guzel konusuyorsun sen ya..
Sabrina hayranim simdi ben senin yerinde olsam banlanmistim..
Cok kibarsin..
InsAllah karsina senin kiymetini bilen biri cikar yani sevdugin insAllah kiymetini bilir..
Cok sakinsin..
Dilerim hersey gonlunce olur..
Ailende yumusar insAllah..
Bu isler biraz da nasip isi..
Eger bu cocuk nasibinde varsa Ailenin bile agzi tutulur bisey diyemezler..
Yok eger kaderinde yoksa bi sebepler olur bisey olur ayrilirsin..
Hakkinda hayirlisi olsun..
Gonlu guzel insan
Turklerde de iyi vardir, ayrimcilik yapmayalim. :) Ama cesitlilik iyidir, desteklerim sonuna kadar.Valla en iyisini yapıyorsun
Benim de sonum o olacak gibi
Cidden Arabi da Amerikalısi Rusu Avrupalısi da klasik türk erkeğinden on kat iyiler. Ya da ben Türk'ün iyisini seçme konusunda özürlüyüm :)
İnstagramda turkiyeninyabancidamatlari diye bir sayfa var, istersen oradaki kadınlara DM at, fikir alırsın...
Turklerde de iyi vardir, ayrimcilik yapmayalim. :) Ama cesitlilik iyidir, desteklerim sonuna kadar.
Dümdüz dal mevzuya bence ..bir arkadaş da yazmış ,ailede en çok kime nazın geçiyorsa önce ona anlat ..ailene söylerken arkanda bir desteğin olsun ..bide sevdiğine ikna olurlarsa karşı çıkmazlar gibi geliyor .ailen muhafazakarsa ,ben bir yıldır görüşüyorum bu adamla ,karşı çıkarsanız daha çok görüşürüm ,de :) bi an önce başını bağlarlar :)))Merhaba,
Benim derdim ailemle ve sevdigim adamla ilgili... Bir senedir bangladesli birisiyle cok güzel bir iliski yasiyorum ve evlenmek istiyoruz.
Yabanci damat konulari daha sevdigimle tanismadan cokca konusulan bir konuydu ailemde ve katiyyen karsi olduklarini hep söylerler. Nezaman bu konu acilsa evde tansiyonlar yükselir.
Simdi aileme nasil konuyu acarim nasil kabul ettiririm bilemiyorum... ayni durumda olanlardan yada bi akil verebilecek olanlardan yorumlar bekliyorum
Yorumunuzda katildigim noktalar var, ozellikle bold yere cok katiliyorum, ben de dogdugumdan beri bir sahil kentinde yasiyorum dolayisiyla yabanci erkeklerle evli pek cok Turk kadin gordum. Gordugum kadariyla ortak ozellikleri cok mutlu olmalariydi, ben de bu yuzden mi diye siklikla dusunmusumdur ama Turk erkekleriyle evli ve mutlu kadinlar da gordum, bunun biraz da iliskiden ne bekledigimizle alakali oldugunu dusunuyorum bu yuzden. Ama haklisiniz, cogu Turk erkegi oldukca ataerkil dusuncelere sahip, kadin kimliginin farkinda olan bir kadinin anlasamamasini normal karsilarim, zira ben de tahammul edemiyorum. :) Aile konusu oldukca sikintili evet, ozellikle de tipik bir Turk ailesinden bahsediyorsak. Ama arada ask varsa eninde sonunda kabulleneceklerini dusunuyorum ben. Her neyse, nereli olursa olsun umarim cok mutlu olacaginiz o kisiyi bulursunuz, iyi geceler dilerim.Valla hayatıma aldığım , 6 aydan uzun ilişki yaşadığım türk sayısıyla yabanci sayısı eşit.
İlk %50'lik dilimimi 3. Sayfa haberlerinde göreyim 'layığını buldu' der sevinirim (sadece biri için içim sızlar, ama kısa süre sonra geçer)
Ama ikinci %50'lik dilimim inşallah çooook mutlu olurlar, hayat enerjisi bol kadınlarla evlenip kendilerine benzeyen harika çocuklar yapar, bol bol da gezerler ... Herhangi bir konu için benden birşey rica etseler işten izin alır hallederim yani, o derece :)
Türk erkeğini alıp mutlu olana Allah daha çok mutluluk versin ama bana 'anasının aslan oğlu, göster amcalara ç.künü' diye diye yetişmiş, dıstan modern taklidi yapıp damarlarından ataerkillik akan erkeklerden gına geldi.
Benim gözlemlerine göre Türk erkeğinin tek güzel tarafı sevdiğini belli etmekten çekinmez ve ilgi alaka göstermeyi bilir, sevdiğine zaman ayırır, hayatına müdahale etmene izin verir (çünkü asalak gibi yetişmişlerdir,zaten sıra size gelmeden ailesi müdahale etmiştir tüm hayatına,o yüzden yadirgamaz bile) ve ağızları iyi laf yapar
Başka da iyi özelliğini bilmem , dediğim gibi belki de ben seçmeyi bilmiyorumdur :)
Aile konusu sıkıntı, ama ben zaten o kişinin Faris ahlemim (ruh eşim) olduğuna emin olmadan kimseyi elinden tutup ailemle tanıştırmam. Ama iş o noktaya geldiyse de kusura bakmasınlar ama müstakbel kocamı da kimseye ezdirmem
Yazdım yukarıda da ben yemek konusunda pimpirikliyim ve çok baharatlı ve acı yemeği sevmem. Tatlıları bile bana garip geliyordu, bizim alışık olduğumuz tatlar değiller, pirince vurmuştum o masada kendimi.
Erkek arkadaşınız nasıl bilemem o yüzden yorum yapamam ama benim o masada gördüğüm bir kaç şey bana göre değil. Elle yemek yediler mesela. Öte yandan Çok yakın Hintli arkadaşlarım var ama ve yaptıkları bir davranış( ağzında yemek varken konuşmak ve ağız şapırdatmak ) dikkatimi çekiyor, bir değil bir sürü kişide görünce kültürel olduğunu anlaıyorsun, bu beni mesela çileden çıkarıyor en sinir olduğum şeylerden biri ama laf edemiyorum ayıp olur diye ve arkadaslarımı da çok seviyorum:S
Ve evet o tarafın baharatı kokuyor, hem Alman hem Amerikalı ile yaşadım hepsi kullandığım baharatı beğendi ki, Türk yemeklerinde ağır baharat yok kullanılan da az kullanılıyor. Almanlar ve Amerikalılar daha çok bile baharat kullanıyorlar hatta, değişik değişik görmediğim acayip kokan seyler.
Temizlik konusunda bir şey diyemem kişisel temizlik başka şey çünkü, burada herkesin bahsettıgı ülkenin genel olarak temiz olması. Onda da sizin yapacak bir şeysiniz yok zaten Bangladeş kirli ise suçu erkek arkadaşınızda değil.
Ne diyelim yolunuz açık olsun, bir yastıkta kocayın:)))
Aradan yıllar geçmiş, cevabımı okurmusun bilmem ama yinede merakını gidereyim biraz :)Konu sahibi ne yaptı acaba merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?