Ailede aynı kafada olduğunuz ve sizi destekleyecek bir aile büyüğünüz varsa konuyu önce ona açın.
Bangladesli oglani nasil buldun cok merak ettim. Yani ailen hakli ama soyle yapabilirsin bence. Sizin benim icin kaygilandiginizi biliyorum ama ben onu taniyorum, aramizda herhangi bir kultur farki olacagini sanmiyorum gibi onlarin kalbine dokunacak seyler soyleyebilirsin
İstememe sebepleri nedir tam olarak? Yani karşılar da neden karşılar, o dediklerine göre bir karşı tez üretmek daha kolay olur.
Tek sebepleri türk olmamasi... Anneme birkere yabanci bi erkekle evlenme olsaligini actim annem "Bidaha konusma bu konuyu, baban duyarsa kalp krizi gecirir" demisti
Aslinda irkciligin dinimizde yeri yoktur, annem babamda bunun gayet farkindalar ama irkci degiliz diye illa yabanciya kiz vermek zorunda degiliz kafasindalar.. Benim duygularimin pekte bi önemi yok gibi onlarin gözünde
Ailen tepki verebilir baska ulke baska kultur diye siyahimi bu arada eniste:)
Onun ailesi ne diyor bu fikre
Evet ama yaptıkları şey ırkçılık demesek bile önyargılı olmak. Bence direkt aç konuyu, bir arkadaşım var sizinle tanışmak istiyor önyargılı olmayın bir görüşün diyerek görüşmeye ikna et. Yüz yüze görüşmek her şeyi değiştirebilir. Dil olarak ortak konuştukları dil yok mu? Almanyada yaşıyormuşsunuz annen baban iyi kötü Almanca konuşuyordur herhalde, sevgilin de kendini anlatabilecek kadar biliyordur sanırım. Olmadı el işaretleriyle anlaşırlar ne yapacak baban oturup sevgilinle "Ne olacak bu Banglades'in hali" diye mi konuşacak sanki? :)
Onun almancasi hic yok, bi konusma olacaksa ben tercüme ederim ama konusma raddesine bile getirmek istemez babamkonuyu hemen kapatmanin pesine düser... ailemden uzakta yasamamda tabi problem, iliskimi ögrendikten sonra iyice beni buradan uzaklastirmaya, kendi yanlarina almaya calisirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?