Aileme miras yüzünden tavır almam doğru mu ?

Bende 22 yaşındayım bende 18 imden beri karda kışta çalıştım sağlık durumum olmasına rağmen eve destek verdim ki tek destek veren ben oldum
Çok çalışmışsınız gerçekten maşallah inşallah Erkekler şansım olsa kız doğardım diye boşuna demiyormuş.

Yedirmeseydiniz hakkınızı
Herkes evine ailesine para veriyor eli ekmek tutunca ama kendine de ayırıyor. Para kazanırken kendi köşenize birikim yapmayı akıl edemediyseniz şimdi hiç ağlamayın. Kimse malından mülkünden size ayırıp vermek zorunda değil.

Hanımlar verdim dedigi de 4 sene ha.
Yani hepsini değil yardım etmiş onu anlatıyor.
Ablasına kini de buradaki ayrıntıda gizli.
Düşünüyorum kızım çalışsa bize yardım etmiş olsa bunun da lafını edecek olsa kahrolurdum.

Yoksa konu sahibinin katiyen böyle bir fikri yoktu yanlış anlaşılmasın. Babası o fikri aklına soktu. Arsa satılınca burulmasının Sebebi de hatıraların olması.

Hayır bir de 18 yaşında girdiğin işten ne kazanacaksın da ailene vereceksin? Biz laf ettik diye bariz uydurdu yani. Sözümona babası da ev almış 6 ay çalışmamış,kime ne yahu,varmış inkanı yatmış evde koskoca adam hesap mı verecek 18 yaşındaki kızına?

Şehzadeymiş yani geleceğin padişahı Bu da ayrı bir övünme sebebi olmuş konu sahibine. Sanırsın krallıkları var bunların da erkek çocuk lazım
Salakmısınız cidden soruyorum bunu ? Ben bana o şekilde bir cevap yazan patavatsıza mecburen aynı şekilde cevap verdim , ki erkek çocuğu bir meziyet olarak görenlere en başta ben böyle tepki veriyorum işinize bakın arkadaşlar hadi hadi

Evlendiği halde maddi olarak aileden kopamayan insanları aklım mantığım almıyor. Madem bu kadar bağımlısın babanın parasına evlenme.

"Gelin kaynana toprağına çeker" lafı doğruysa; bu konuşmanın videosunu da çekin bence. Kayınvalidenizin cevabını duyup,tepkilerini de görmüş oluruz.

Eve 1000 liralık market alışverişi yapıp lafını edenler var, sanırsın herkesi o sırtlanmış. Bilemeyiz şimdi.

6 ay yazı ile altı ay.
Çok büyük öyle deme !
Karda kışta çalışmış bir de.
Bizim burada patronlar kışın çalıştırmaz asla bizi.
Hep yaz aylarında çalışıyoruz zati

Ben babama gidiyorum, İstanbulda ev neyine onun. Satsın yarısını bana versin kendi de gecekonduya geçsin. Arabası da var bi de utanmadan haftaya da onu sattırırım
İki tane gece kondu alsın kızım. Parasını isteme bırak o alsın
Birinde siz oturursunuz.
Akıllı ol !

Ne mi asgari ücretle bile bu ülkede en az 4 nüfus geçiniyor heralde seni aylık 50 bin zor paklıyor bu konuşmalara bakılırsa , hadi ordan eminim bir iş deneyimin bile yoktur okuduğun yazıda geçmiş zaman kipini bile ayırt edemiyorsun , 18 yaşında diye bahsedilen yer geçmiş zaman kipidir sen en iyisi bolca kitap oku hadi bakalım

Kız ALLAH aşkına bir git kuzum ya

Size neden 300 bin verilsin istiyorsunuz ki..küçük kardeşiniz evli değil diye bunu kendinize hak göremezsiniz..o da demez mi sizlerin kocası var bana kim destek olacak diye..diğer kardeşinizin durumu iyi diye yine kendinize yüklü bir para verilmesini hak göremezsiniz..Burada neler okuyoruz adamın durumu iyi ama karısını,çocuklarını bırakıyor..Durumunuz çok kötü ise babanız kendi insiyatifinde ufak destekte bulunabilir,ama o kadar yüklü para hepinizi birbirine düşürür..babanız hayattayken durumu varsa eşit oranda destek olabilir..babanız ölmeden vermem diyen bir baba ise 3 kardeş babanızı doğru yatırımlar yapması için yönlendirin..ama sakın para için kardeşkardeşe kırılmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…