Evet verdim oldu mu onda veremesem bile 2020 de babam evde otururken ben kendime bir kuruş ayırmadan eve para verdim aylarca kimseye kambur olmadım + ablama kına yapıldı o zor durumda sözde ikimize de yapılamıcaktı ama o zorladı insanları yaptırdı bana kına bile yapılmadı ben soğukta karda it gibi çalıştım çeyizimi kendim ilmek ilmek aldım ablam 1 gün çalışmadı KPSS çalışmanın ardına sığındı evin kredi kartını patlattı resmen pahalı pahalı şeyler aldı ben o evin evladı değilmiyim? ayrıca babamlar eşime durumu biraz toplayalım kına yapmamanın yerine 10 bin vereceklerini de söylemişler bundan daha iyi durumumu mu var şuan ? Ki normalde böyle boş vaat veren insan da değiller ama anlamadım ki bu kına parası konusu daha hiç gündeme bile gelmedi en basitinden bunda bile hakkım yendi
E tüm maaşını vermeseydin, sadece kafanda hesap kitap yapıp eve uygun bir rakam biraksaydin. alemin enayisi sen misin?
Ben paramı biriktirdim altın döviz kenara koydum. Eve de istendikce verdim, bozulan beyaz eşyanin yenisini falan aldım,tedavi durumunda verdim. Sonuç olarak bir yıldır işsizim,birikmiş paramla beş ülke gezdim, keyif içinde yasıyorum .
Tüm paramı aileme versem onlardan harçlık almak için boyun büküyor olurdum.
Bu muhabbetler ne kadar çirkin ya. Baban niye damadına para versin? Kaldı ki hangi para kınanın yerine geçer ki? Kına kız için kıymetlidir . Erkeğin umru mu yani? Kına olmamış da baban kocana on bin verecekmis. Cok saçma:) sana verseymis en azından 'kinam olmadı ama kendime şunu şunu aldim' falan derdin.
Valla konu sahibi , kimsenin ağzına bakma. Kimsenin paraisyla da hesap yapma.
Benim annemin babası ev almış, İstanbul'un en merkezi yerlerinden birinde oturuyor ailem. Şimdi gökdelen vs yapılacak , çıkmamız gerekecek flaan filan. Ailemin de tabii bir sürü fikri var, nereye tasinsak, köye mi tasinsak,yeni evi kiraya mi versek,satsak mi vs vs. Benim de fikrimi almak istediler, asla bir öneride bulunmadım bile. Bulunmam çünkü benim ne haddime ya? Ellibes seen önce dedem çalışmış almış, babamlar yenilemiş apartman dikmiş. Ben? Bu eve doğmuşum yani. bir tane civisine katkım olmamış,bana ne? İster satıp birkaç ev alsinlar ister hepsini yesinler ülke ülke gezsinler. Bir gram söz hakkım olduğuna inanmıyorum. Allah gecinden versin, ailem ölmeden asla mal mülk hesabı yapamam.
Bababizin yerinde olsam hicbirinize bir şey bırakmaz, deniz kıyısında yazlık yaptırır, son yıllarımi keyif içinde yaşardım. Haketmiyrosunuz bence