Aileme miras yüzünden tavır almam doğru mu ?

çok akıllısın

Konu sahibiyle bi çaya çıksınlar derim… kalmadı böyle 100 yıl önceki iğrenç fikirleri yaşatmaya çalışan neferler

Erkek torun verince ne oluyor yav. Sen ne kadar cahilsin
Mesela benim eşim ailenin ilk erkek torunu, oğlum da ilk erkek torun ama bana bir faydası var mı yok. Hava bile atamıyorum ailenin tek geliniyim tek erkek çocuğu ben doğurdum diye.
Bak yine hüzünlendim. Çok safmış çookk

Sadece gülüyorum size :)))) seviyenize düştüm ona göre cevap verdim, ayna görevi gibi düşünün bir nevi

Anne babanız hayattayken ne mirası? Ortada miras yok ki.

Kendi kendinize geçinemeyecekseniz neden evlendiniz, neden koştur koştur çocuk yaptınız?
Nerede bir "ailem/eşimin ailesi yardım etmiyor" diyen var, mutlaka yanında ya da karnında bebek var. Hayret bir olay gerçekten.
Siz daha 2 kişilik eve para yetiremiyorsunuz, babanızın kızlarına, torunlarına yetmesini bekliyorsunuz. Adama vicdan azabı olmayı bırakıp başınızın çaresine bakmayı öğrenin. Tam "çocukları evlendirdim, param tamamen bana ait" deyip rahat edeceği dönemde adama yük olmayın.

Benim kayınbabam habire sallar. Hamileliğimi öğrendiğinde bana araba alacağını söylemişti. İçimden yav he he demiştim, huyunu biliyorum çünkü. Sonra torun erkek olursaya çevirdi. Oğlum oldu, tabii ki araba yok. Benim yerimde konu sahibi olsa kurulur adama, boş yere doldurur kendini.

Son düzenleme:
Git çalış gene tutan yok aç gözlüsünüz kaynananızın motoruna bile göz dikecek kadar aç gözlüsünüz

Hem fakir edebiyatı yapıyorsunuz hemde çöp bile atmıyorum diyorsun ne dediğin belli değil çelişiyorsun

Komik olan niye adamceyiz 500 bine iki araba alıp size 500 veriyore ?
Af buyur ?
18 yasındaki kardeşinin ve ablanın payı nerede ?
Ulan bir de 18-21 yaş aralıgı çalışmış şurada çalıştıgı 4 sene sanırsın kız çalışmaktan gebermiş
10 yıldır çalışıyorum böyle sızlanamadım ayol.

İkinciyi doğur bak neler alacam der

Bak şimdi şöyle anlatayım sana. Eşimin dedesinden gelecek bir mülkü var ama ne zaman geleceği belli değil. Eşim buraya endekslemiş kendini sürekli ağzında bu mülk. Bizim ilk evlilik zamanlarımızda oluyor bu. Dedim ki deden hayatta daha arada baban var bakalım adam oğluna verecek mi, ondan sana geçecek mi? Bu düşünce ile yaşanmaz. O gün konuyu kapattırdım ve hayatımızın odak noktası olmaktan çıktı bu konu. Etrafında konuyu konuşanları da susturdu. Benim olmayan malın hesabını yapmam dedi kapattı konuyu. Ondan sonra ikimizin de kafası rahatladı

Yani siz de anne babanıza diyeceksiniz" bana bunun lafını yapmayın benim dengemiz bozuyorsunuz. Verecekseniz verin vermeyecekseniz sürekli aldım verdim yapmayın." Bak konu kapandı bile

Ay evet ya sanki yıllarca çalışmışsa gençliği çürümüş ahaha

Ablası zengo bir kayınpederin oğluna gitmiş, ama eşi zengo değilmiş kayınpederi zengoymuş o önemli bir bilgi litfen kaçırmayın ablamız üzülüyor gözleri doluyor sonrs

Niye
Birileri
Sevisip
Hamile olan
Birilerine
Baksin?

Sart miydi gerdek gecesi hamile kalmak?

İkinciyi doğur bak neler alacam der
Biz evlenmeden önce aileme fıstıklıklarından birini düğün hediyesi olarak bize vereceğini söylemiş. Çok sonra öğrendim. Sorsan der ki tamam zaten orası sizin ama ben öldükten sonra aksjksjsk adamın huyu bu, onu da öyle kabul ettik.

O zaman ya zengin koca , ya çok iyi bit kariyer ya da iki ayda hemen cocuk sahibi olmayacaktiniz. Bunların hiç birini yapmayıp babanızın parasında söz hakkınız olmasını istiyorsunuz yanlis

Gel sarılalım kardeş

Öncelikle ortada bir miras ve miras paylaşım durumu yok. Ölenin mirası olur , yaşayanın değil. Allah gecinden versin, anne babanız sağlar. Edindikleri malları ile istediklerini yapma hakkına da sahipler.

Siz 21, kız kardeşiniz 18 yaşında.Ablanızın da çok büyük olduğunu sanmıyorum.Anne babanız da muhtemelen 45-50 yaş arasındalar.

Anne babanızdan beklenti ile yaşamak yerine; çalışıp kendi edindiğiniz ve edineceğiniz mallara odaklanın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…