- 28 Kasım 2010
- 41.525
- 137.366
-
- Konu Sahibi bulutlarveben
Çok eğlencelisiniz gerçekten kdkdkdk Allah da sizi güldürsünNe mi asgari ücretle bile bu ülkede en az 4 nüfus geçiniyor heralde seni aylık 50 bin zor paklıyor bu konuşmalara bakılırsa , hadi ordan eminim bir iş deneyimin bile yoktur okuduğun yazıda geçmiş zaman kipini bile ayırt edemiyorsun , 18 yaşında diye bahsedilen yer geçmiş zaman kipidir sen en iyisi bolca kitap oku hadi bakalım
kızına bağlı ya... liseden beri çalışıyorum bennnnÇok çalışmışsınız gerçekten maşallah inşallahErkekler şansım olsa kız doğardım diye boşuna demiyormuş.
E tüm maaşını vermeseydin, sadece kafanda hesap kitap yapıp eve uygun bir rakam biraksaydin. alemin enayisi sen misin?Evet verdim oldu mu onda veremesem bile 2020 de babam evde otururken ben kendime bir kuruş ayırmadan eve para verdim aylarca kimseye kambur olmadım + ablama kına yapıldı o zor durumda sözde ikimize de yapılamıcaktı ama o zorladı insanları yaptırdı bana kına bile yapılmadı ben soğukta karda it gibi çalıştım çeyizimi kendim ilmek ilmek aldım ablam 1 gün çalışmadı KPSS çalışmanın ardına sığındı evin kredi kartını patlattı resmen pahalı pahalı şeyler aldı ben o evin evladı değilmiyim? ayrıca babamlar eşime durumu biraz toplayalım kına yapmamanın yerine 10 bin vereceklerini de söylemişler bundan daha iyi durumumu mu var şuan ? Ki normalde böyle boş vaat veren insan da değiller ama anlamadım ki bu kına parası konusu daha hiç gündeme bile gelmedi en basitinden bunda bile hakkım yendi
Sus la zır cahil !Çok eğlencelisiniz gerçekten kdkdkdk Allah da sizi güldürsün
Peki karda kışta derken kaç kaç çalışıyorsun Mesela arkadaşım ? Ben mesela pandemi dönemi öğlen gidip gece 11 de bulunduğum şehirin en tekin yerinden evime gittim geldim ayrıca benim sağlık sorunum var bahane etmedim , ayrıca kar kış derken ciddi anlamda kar kıştı çünkü hava ile direk temas eden bir yerdi cadde araba önü ben onun harici zaten astım hastasıyım o bahsettiğim 6 ay ise dikkat ettiysen maaşıma kuruş dokunmadan demişim onun harici belli bir kısmı verildi konudan bağımsız çok saçma yerlere geldi bu konu rica ediyorum uzatma6 ay yazı ile altı ay.
Çok büyük öyle deme !
Karda kışta çalışmış bir de.
Bizim burada patronlar kışın çalıştırmaz asla bizi.
Hep yaz aylarında çalışıyoruz zati
Evet verdim oldu mu onda veremesem bile 2020 de babam evde otururken ben kendime bir kuruş ayırmadan eve para verdim aylarca kimseye kambur olmadım + ablama kına yapıldı o zor durumda sözde ikimize de yapılamıcaktı ama o zorladı insanları yaptırdı bana kına bile yapılmadı ben soğukta karda it gibi çalıştım çeyizimi kendim ilmek ilmek aldım ablam 1 gün çalışmadı KPSS çalışmanın ardına sığındı evin kredi kartını patlattı resmen pahalı pahalı şeyler aldı ben o evin evladı değilmiyim? ayrıca babamlar eşime durumu biraz toplayalım kına yapmamanın yerine 10 bin vereceklerini de söylemişler bundan daha iyi durumumu mu var şuan ? Ki normalde böyle boş vaat veren insan da değiller ama anlamadım ki bu kına parası konusu daha hiç gündeme bile gelmedi en basitinden bunda bile hakkım yendi
Siz babanızın sözlerini yanlış anlamışsınız bence, sizin için derken adam bugünden bahsetmiyordur geleceğiniz için yatırım yapıyordur.Arkadaşlar siz gözünüzle okuduğunuza eminmisiniz? Ben size
evet konu bire bir aynı aynen öyle aldığı gün whatsapptan araba resimini atıp da yok bu sizin hakkınız araba aldık ortak bilmem ne biz diğer insanlarla karşılaşmayın evlendiniz diye kendinizi dışlanmış hissetmeyin bilmem ne demesi zaten benim dengemi sarstı ki bende eşiniz gibi ona endeksliydim ve aynen anneme bunu söyledim bende telefonda sonra aramadılar işte bugünde sırf 1.5 haftadır görüşmüyoruz laf olsun diye kendine çağırıyor gitmeyince de bozuldu çünkü ben giderdim kin tutan bi insan değilim biliyor ama bu konu benim dengemi sarstı
Tatlım bizim işyeri saat 16:00 giriş.Peki karda kışta derken kaç kaç çalışıyorsun Mesela arkadaşım ? Ben mesela pandemi dönemi öğlen gidip gece 11 de bulunduğum şehirin en tekin yerinden evime gittim geldim ayrıca benim sağlık sorunum var bahane etmedim , ayrıca kar kış derken ciddi anlamda kar kıştı çünkü hava ile direk temas eden bir yerdi cadde araba önü ben onun harici zaten astım hastasıyım o bahsettiğim 6 ay ise dikkat ettiysen maaşıma kuruş dokunmadan demişim onun harici belli bir kısmı verildi konudan bağımsız çok saçma yerlere geldi bu konu rica ediyorum uzatma
Okusaydın zamanında ? Adam gibi bir bölüm kazandaydın da daha insani şartlarda çalışsaydın ?Peki karda kışta derken kaç kaç çalışıyorsun Mesela arkadaşım ? Ben mesela pandemi dönemi öğlen gidip gece 11 de bulunduğum şehirin en tekin yerinden evime gittim geldim ayrıca benim sağlık sorunum var bahane etmedim , ayrıca kar kış derken ciddi anlamda kar kıştı çünkü hava ile direk temas eden bir yerdi cadde araba önü ben onun harici zaten astım hastasıyım o bahsettiğim 6 ay ise dikkat ettiysen maaşıma kuruş dokunmadan demişim onun harici belli bir kısmı verildi konudan bağımsız çok saçma yerlere geldi bu konu rica ediyorum uzatma
Bende de sana bir kitap tavsiyesiNe mi asgari ücretle bile bu ülkede en az 4 nüfus geçiniyor heralde seni aylık 50 bin zor paklıyor bu konuşmalara bakılırsa , hadi ordan eminim bir iş deneyimin bile yoktur okuduğun yazıda geçmiş zaman kipini bile ayırt edemiyorsun , 18 yaşında diye bahsedilen yer geçmiş zaman kipidir sen en iyisi bolca kitap oku hadi bakalım
Küçüğüm, karşındaki kadın 20 yıla yakındır çalışma hayatında, senin 3 yılda havlu attığın yerleri 1000 defa hatim etti, herkesi kendin gibi sanmasan ne güzel olur.Ne mi asgari ücretle bile bu ülkede en az 4 nüfus geçiniyor heralde seni aylık 50 bin zor paklıyor bu konuşmalara bakılırsa , hadi ordan eminim bir iş deneyimin bile yoktur okuduğun yazıda geçmiş zaman kipini bile ayırt edemiyorsun , 18 yaşında diye bahsedilen yer geçmiş zaman kipidir sen en iyisi bolca kitap oku hadi bakalım
Sana bundan sonra geçmiş zaman kipi diyeceğim.Çok eğlencelisiniz gerçekten kdkdkdk Allah da sizi güldürsün
Ev kızıyım ben
Ya git demagoji yapma herkes çalışıyor ve bazı uyanık avanaklar milletin emeğine göz dikiyor o da sen sinPeki karda kışta derken kaç kaç çalışıyorsun Mesela arkadaşım ? Ben mesela pandemi dönemi öğlen gidip gece 11 de bulunduğum şehirin en tekin yerinden evime gittim geldim ayrıca benim sağlık sorunum var bahane etmedim , ayrıca kar kış derken ciddi anlamda kar kıştı çünkü hava ile direk temas eden bir yerdi cadde araba önü ben onun harici zaten astım hastasıyım o bahsettiğim 6 ay ise dikkat ettiysen maaşıma kuruş dokunmadan demişim onun harici belli bir kısmı verildi konudan bağımsız çok saçma yerlere geldi bu konu rica ediyorum uzatma