Aileme miras yüzünden tavır almam doğru mu ?

Otobüsle gidince incileriniz mi dökülüyor?Herkesin altında araba mı var?Madem gezmeyi çok seviyorsunuz,niye koştura koştura çocuk yaptınız?Küçücük çocukla,özel helikopteriniz olsa bile rahat rahat gezemezsiniz.Daha babanız hayattayken miras derdine düşmeniz de aşırı saçma.

Ne alaka yahu ?
Adam istediğini alır bir de haklı gibi üste çıkmışsınız.
Madem durumunuz iyi değildi ne halt yemeye 8 aylık evliyken hamile kalıyorsunuz ?
Çalışsaydınız siz de madem.
Üstelik kardeşinizin durumu sizi ne ilgilendiriyor onu da anlamadım.
Keseleriniz ayrı , isterse über zengin olsunlar onun alacagı paranın hesabını bile yapıp üstüne bir de haklı gibi trip atmışsınız utanmadan.
Oha artık.
Gezme aşıgı insan isen eğer söyle eşine gezdirsin.
Bir de 1.150.000 bin verip aldıgım aracı da niye daha dogru düzgün trafige girmemiş kızıma vereyimde kullansın, af buyur ?
Hasbinallah ya :)

Çalışmayıp da durumu kötü olanların hamile kalma sevdası
Arkadaşım ben çalışıyordum ve benim yaşım henüz erken iş hayatına erken atıldım ben çalıştım firmadan evlilik tazminatı alabilmek adına ayrıldım, ve şuan için çalışmak gibi niyetim de yok böyle gayet mutluyum dinleniyorum en azından zamanında çalıştığımın acısı diyelim.. KPSS sonuçlarını bekliyorum ve ayrıca arabası olmayanın durumu kötü mü oluyor? Çok şükür evimden eşyamdan razıyım site içerisinde oturuyorum çöp dahi atmıyorum kapımızdan gelip alıyorlar görgüzce konuşmaya mecbur bıraktınız ama tavsiyem arabası olmayan aç gezmiyor bilin istedim

Bu miras degil ki. Baba hala hayatta. Para kendi oarasi araba kendi arabasi. Vermek zorunda mi. Madem zorlaniyosunuz niye cocuk yaptiniz diye sorarlar adama. Gercekten bu yaptiguniz babaniza karsi ayip

Siz kendiniz diyorsunuz gezemiyoruz çok severdim gezmeyi ağlıyorum diye. Durumunuz iyiyse gezin? Ablanızın arabasına gelirine neden göz koydunuz madem?

Bende kv kp konusunda senden az değilim canım maalesef bende tek erkek evlatla evliyim bende Allah nasip ederse Tek erkek torun vericem ama eşimin 2. Evliliği olmama rağmen bütçelerini sarsıyor diye düğün salonu tutamayız dediler açık alanında ben istemedim, şimdi de annesi altındaki 30 binlik gereksiz motoru satıp oğluna destek olmuyor bile çok lazımmış gibi arabaları da var oysa ki :) benimde onlardan bişey gördüğüm yok boşuna kinaye yapma yani

Miras gibi düşünmedim ben aslında konu saihibinin babasının arsasını. Çünkü satarken bu para üçünüzün demiş kızlarına. Sonradan araba alıp, parayı çoğaltıp 5 sene sonra vericem demiş. Tabi ki kendi keyfi sonuç olarak ama ben bir babanın , madem satarken bu para sizin dedi, o zaman ihtiyacı olan çocuğuna hakkını şimdi vermesi taraftarıyım.

Erkek torun verince ne oluyor yav. Sen ne kadar cahilsin

Gezemiyorsunuz diye gözleriniz doluyor ama çok mutlusunuz. Gezdikten sonra çocuk yapma şansı varken...

Ayyy içim daraldı,iki lafinizdan biri para!Bir de torun verdiğiniz için size minnettar olmalarını mi bekliyor sunuz?

Aha motora da göz dikti

Bakın miras nedir ? Öldükten sonra kalan malvarlığı. Sizin babanız daha hayatta belki de vefatindan sonra bişey kalmicak.yani şuan halihazırda olan malları miras değil anlıyor musunuz? Belki de alıp yiyip gezecekler sizedeiras kalmicak. özetle hakkınız olmayan parada tavır da almayin

Siz kendiniz diyorsunuz gezemiyoruz çok severdim gezmeyi ağlıyorum diye. Durumunuz iyiyse gezin? Ablanızın arabasına gelirine neden göz koydunuz madem?
Bakın toplu taşıma içile gidilebilen yerler kısıtlı bunu düşündünüz mü bilmiyorum gezmekten kastım benim avm dolaşmak sinemaya gitmek değil araç olmadan olmuyor + ablamın arabası yok alacaklar onu deme sebebim babam parayı 5 sene bekletmek istiyor dedim dimi ? Ablama dokunan bişey olmaz o bekler çünkü ihtiyacı yok ama benim şuan ihtiyacım var ve vereceği pay zaten suan ki parayla 5 sene sonra aynı değerde olacak anlatmak istediğim o kalkıp da öz ablamı kıskanacak değilim ki onların da tek şansı kayınpederi eşinden gelen bişey değil yani.

Esiniz, siz ve bebeginiz artık ayri bir ailesiniz. Sizi denize goturme sorumlulugu esinize ait ya da siz esinizi denize gotureceksiniz ikisinden birisi. Babanizin kari-koca ikinizi gezdirme sorumlulugu yok. Surekli para muhabbeti yaptiginiz icin babaniz ozel hastaneye gitme demis olabilir. Kayinvalidenin motoru, babanizin arabasinin hesabını yapamazsiniz. Esiniz calismiyor mu?

Doğurmasaydın o zaman

Erkek torun verince ne oluyor yav. Sen ne kadar cahilsin
Bir tanıdığımız var, kızının çocuğu oldu. Adam o kadar ilgilenmiyor ki torunu ile her seferinde şaşırıyordum. En sonunda annem adama "x abi torunun o senin, bak dede dede diye dolaşıyor" dedi. Adamın cevabı: Bizde oğlumun çocuğu önemlidir kızımınki değil. Kızım benim soyadımdan çıktı onun çocuğu beni ilgilendirmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…