Aileme bu ilişkiyi nasıl açıklayabilirim? Mantık evliliği mutlu bir evlilik olur mu sizce?

Bir senedir birlikte olduğu kişiye karşı kafa karışıklığı geçmeyen tam tersine evlilik lafını duyunca daha da kafası karışmış birine kestirip atma iyice tanı demek daha fazla bağlan demektir.

Evlen baban yasindaki adamla görürüm 10 sene sonra

Fakire aşık oluyoruz demıyorum. Ama bu insanlar uzun zamandır gorusuyo. Demekkı bır cekım var. Zaten arada sevgı istek arzu sıfırsa evlenmesın. Aynı böyle bı arkadaşım var adamdan hoşlanıodu sevıodu dünyaya bır kere gelsem yıne bu adamla evlenmek ısterdım dıyor. Yani ben belırttım zaten arada sevgı yoksa çekim yoksa sırf para ıcın asla evlenılmez.

Hanımefendi ben böyle bişey yazmadım iyi misiniz yazdığınızı mı bilmiyorsunuz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz

Öff aman kaçtır aynı şey oluyor, hatta hep oluyor. Herkes güzel güzel gerçekleri göstermeye çalışıyor. Sonra o da ne? Konu sahibinden atarlı bir mesaj. Hep aynı şeyleri yaşamaktan gına geldi.

Konu sahibinin mantığına göre herkes arsız, hırsız olmalı. Kimse hakkıyla bir yerlere gelemiyor, herkes torpille yüksek mevkilere geliyor.

Tamam torpil çok fazla ama millet hak yiyor diye bizde mi yiyelim?

Doğruları okumak kimsenin işine gelmiyor. Madem işlerine gelmiyor, kararlarını çoktan vermişler. Konu açmasınlar. Ya ben burada kendimi konu sahibinin yerine koyup sinirlenip üzülüyorum. Ama sonra bak noluyor?

Çok teşekkür ederim. Nezaketi koruyup yorum yapabilmek bu kadar basit işte ya. Olumlu olumsuz olsun hiç önemli değil ama üslup o kadar önemli ki. Kendini güzin abla sananların yanında bu nahif yorumunuz için çok teşekkür ederim

Sizinle aynı düşüncede biriyle sağlam olurda değilse hiç öyle olmuyor.
Aynen öyle onu belırttım egerkı ruhları dunyaları farklıysa olmuyor. Aynı yaşta olsalarda olmuyor. Geçen kadında akademısyen erkekte akademısyen aynı yaşta lar ama olmadı. O kadar uyumsuzlardıkı. Olmadı. Uyum onemlı. Bence uyum sevgıyıde aşkıda saygıyıda getırıyor. Sırf para ile sadet olmaz.

Ya biliyor hepsini zaten. Bile bile giriyor yola. Bile bile girene hayırlı olsun denir.

Kendini neden bir seçim yapmak zorunda bırakıyorsun? Sen bu zamana kadar biraz aile desteği belki sıfır aile desteği ve kendi kendine yeterek zaten kendini okutmuşsun büyütmüşsün hiç kimseye ihtiyaç duymadığın çok açık. Kimsenin parasına malına mülküne hatta sevgisine muhtaç değilsin zeki bir kızsın sevgilin gibi zilyoner olamayabilirsin ama ileride kendine güzel bir hayat kurabilecek kadar donanımlısın kendini hafife alma. Kendi yapmadığın her şeyin lafını yersin bu hayatta sana verdiklerinin lafını yapmayacak tek insanlar istiyorlarsa dünyanın en kötü insanları olsun annen babandır onlar da dışarıdaki fırsatçılardan daha kötü olamazlar buna emin olabilirsin. 36 yaşında iş güç sahibi zengin bir insan ne gibi bir zihniyetle 22 yaşında bir kızla sevgili olabiliyor ben bunu hiç hoş karşılayamadım ya altında başka bir şey arıyorum. Senin sebeplerin çok masum olabilir ama aynı şeyi kendisi için söyleyemem. Özetle aklını başına al mantık böyle bir şey değildir mantıklı seçimler yaptığında seni buna pişman edecek çoğu etkeni sıfırlamış olman gerekir ama sen adamın ailesinin tutucu olduğundan annesinin laflarından falan bahsediyorsun mantık bunun neresinde? Lütfen kendine güzelliğine gençliğine kıyma ve kendine kendin gibi çalışkan çalıştığıyla emeğiyle dişiyle tırnağıyla hayat kuran kendi dengin bir genç delikanlı bul ve hayatınızı birlikte kurun en güzeli budur denklik budur bunu asla unutma

Siz ne anlatıyorsunuz ? Bende mi sorun var anlayamadım ki. Kendimden 15 yaş büyük biriyle sırf para ve mevki için evlenmek istiyorum doğru mu yapıyorum diye konu açmışsınız hata yaptığınızı söyleyenlere sistem çürük ben napim diyerek cevap veriyorsunuz. O zaman şu an yeni mezun tüm mühendis mimar avukat eli yüzü düzgün ne kadar kız varsa hepsi 40 larında erkeklerle göz açtırmamak üzere parasal evlilik yapsın. Üzgünüm ama gerçekten babanız gibi gördüğünüz biriyle evlenme Fikri bir yerde midenizi bulandırmalı bence. Tabi yine 'reşit' biri olarak sizin kararınız.

Dalga geçtiğimiz 3 harfli marketler bile
Market sektöründe çalışanlarla niye dalga geçiyorsunuz ? Ne varmış 3 harfli marketlerde ? Neyin kafası ve kibri bu ?

Bugün belli sektörleri vuracak bir krizde, perakende ve gıda sektöründe işe alım devam ediyorsa; gelir elde etmek için sektörde çalışmayacak olan var mı ?

En azından bu mesajınızla, konunuzun farklı amaçlarla açıldığını belli etmişsiniz.

Adamdan önce kv yaptırmaz. Çünkü adam, anasının ağzına bakıyor belli.

Ha haydi hakimlik yaptırdı diyelim. " Seni biz hakim yaptık, şu işlerimizi bir gör" derler. Hani konu sahibi torpilden falan bahsediyor ya. Milletin pis işini yapmak zorunda kalacağını düşünemiyor demek ki.

Bir de ayrılma olursa o hakimlik 1 günde elinden alınır. Neden? Çünkü torpille o makama geldi.

Torpille işi olmayan kişinin başta işi çok zor olabilir, belki yıllarca işsiz kalır. Ama illa ki bir çıkar yol bulur. Ve kendi emeğiyle geldiği noktadan kimse onu alamaz. Alsa da bu durum kısa sürer.

Ayrıca hayatınızda ilk defa sevgilinizin oluyor ve siz gidip gerçekten kırkında koca herife mi bakıyorsunuz? Yerinizde olsam olaya daha mantıklı bakmaya çalışırdım kendi psikolojinizi düşünmelisiniz en önce.

Konu sahibi evlenirsem boşanacağımı biliyorum diyor uyum bunu neresinde merak ettim doğrusu?

Sazı eline alıp, hızlı hızlı yazarken yaşanan kurgu hatası onlar.

Siz olumsuz yorum yapabiliyorsunuz ki hakkınız. Karşı taraf itiraz edince niye kötü oluyor? Herkes düşüncesini beyan etsin diye yok mu bu forum. Herkes prenses, masum ben çok kötüyüm peki Bu arada referans dediğiniz şey herkes düzgünce geçerken birilerinin işini kolaylaştırmak için kullandığı bir yöntem değil. En azından bizim meslekte değil. Bunu bizzat adamlar kendisi bekliyor zaten sebepleri de "devlet o kadar önemli makamlara tanımadığı kişiyi getiremezmiş bilmek istermiş. Referansın önerisiyle biliyor sanırım

Kurum avukatlığı için çalışın bence en güzeli o. Kendi emeğinizle kimseye ihtiyaç duymadan bir hukukçunun olabileceği en mantıklı meslek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…