Aileme bu ilişkiyi nasıl açıklayabilirim? Mantık evliliği mutlu bir evlilik olur mu sizce?

Ne varmış üyelerin yorumlarında?
'Evlenirsem boşanacağımı bilmiyorum' diyen biri için gayet yerinde yorumlar yapılmış.
Adam hakim olmasaydı büyük ihtimalle sizde 'onu tanıyın' diye bir tavsiye vermeyeceksiniz.

Uzun sürmeyeceğini düşündüğünüz bi evliliği yapmaktaki amacınızın sadece adamın parası olduğunu düşünüyorum.

Daha 22 yaşındasınız, hayatınızı yaşayın.

Valla aşk yok seni seven bı adam var. Aşklar 2 günde bıtıyor. Ben 34 yaşındayım asla kaçırma. Adamın kötü ozellıgı bıle yok

O fevri dediğiniz yorumların hepsi doğru ve yerinde yapılmış yorumlar.

Herseyı okudum ama en baştan 22 yaşımdayım' kısmını okuduktan sonra okumama gerek yoktu bile hıc bıseyı
22 yaşındasın

22 yani
Sence ne demek evlilik ne alaka evlilik nıye evlılık

isteyen taşlasın ve linçlesin ama evlilikte illa aşk ve sevgi olacak ama özellikle senin gibi daha zor ekonomik koşullardan gelen kadınlar için evlilik bir statü atlama da kurumu, ben bunun örneğini çok gördüm. ben baya modern bi aileden okumuş etmiş pariste en iyi şirketlerde çalışan bi kadın olarak diyorum bunu. cok yakın arkadaşım kendinden büyük bir adamla evlendi hem sevdi illa ki hem de mantıken yapıldı evlilk (adam baya nüfuzlu ve zengin) şuan bir eli yağda bir eli balda yaşıyorlar. kız hala çalışıyor, zaten muhafazakar insanlar değiller. hayatında birşey değişmedi. para var olunca herkes güzel bakımlı birbirine saygılı. birçok aşk evliliği yapan arkadaşım evlilikte soruna başladı bile. yaşar 25-35 arası. aşk ve sevgi bir noktaya kadar inan ki. ama hiç sevmediğn insanla evlen demiyorum, sen de zaten bağımsız çalışan kadın olacaksın.
ama sen cok küçüksün, o yuzden bilemedim, 25-26 olsan biraz daha önünü görebilirdin belki, ve yaş farkınız normalin sanki bir tık üzerinde. ve hiç sevmiyorum diyorsan şimdiden olmaz zaten. ama sevgi varsa iyi arkadaşlık yapıyorsanız evlillik böyle bir şey zaten.

Bence çok sivri yorumlar yapılmış. Bu evliliğin oluru var bence. Konu sahibesi avukatlık yapsa aileden gelen bir çevre yok. Maddiyat yok. Bırakın iş yapmayı ofis bile açmak için aylarca bir yerde çalışması gerek. Hadi ofis açtı diyelim ofisi çevirecek dosya dava nerden gelecek babası hukuk okuduğunu bile bilmiyormuş. Hakim savcılığa zaten girmiyorum. Dönen referans hiçbir yerde yok.
Diyeceğim o ki ne yazık ki güzel bir bölüm okuyunca her şey yolunda gitmiyor.

E diğer taraftan adamın ailesi düşünüldüğü gibi geri kafalı olsa bu yaşına kadar bekar kalamazdı. İlla ki annesi kafasına göre birini bulurdu. Zaten tayin durumundan dolayı kv ile aynı şehirde bile yaşamayacak.

Ben olsam nişanlılık sürecini uzun tutup iyice gözden geçirerek evlenirdim.

Bu arada hiç şiir okumamissan , hiç roman okumuyorsan bir film izlemiyorsan . Ruhunun bir taraflarında hiç aşkı arayan biri yoksa . Hayatta seni tek mutlu eden maddesel şeylerse evet mutlu olursun . Bilemiyorum dünya üzerinde böyle birsey var mı ?

Aynı yaştayız benim düşüncem bu kv den çok çekersin. Bide yaş farkı çok fazla. 4 sene sonra sen daha 26 yaşında o 40 yaşında olacak. Hem zaten sevmiyorum demişsin. Bunu sende kabul ettiysen bence olmaz. Evet para güç çoğu şeyi çözuyor. Eğer evlenirsen ailenin durumunu anne babanin kopuklugunu senin toy olduğunu firsat bilip kuklasi gibi yapacak. Bide bu maddi gücü oldukça. Bide annesine düşkün bir adam.

Ayrıca neden seçildiğini hiç düşündün mü yorumlara bakamadım ama 22 yaşında gözü açılmamış ,bakire , hukukta okumuş bir kız olduğun için seçmiş seni . Gücü olan bir kadın büyük ihtimal anasını kabul etmemiş . Bu mantık evliliğinde mantik göremedim

Bunu zaten seçim sonrası belediyelerin önündeki kocaman borç bilgisi afişi gibi astık önüne konu sahibinin.

Sevgilisi ve sevgilisinin ailesi konu sahibini vezir de eder rezil de eder. Tüm anlatılanlar bana rezillik ihtimali daha yüksek geldi.

Bir de sevgilisi ailesiyle maşallah her bir şeyi konuşuyor, haydi konuşsun da konu sahibine iletmesin bari.

Ana oğul bakirelik muhabbeti bile yapmışlar. Ve bunu konu sahibi biliyor. Sadece bu bile birçok şeyi anlatıyor ama bununla kalsa iyi. Konu sahibinin diğer yorumlarında çok başka detaylar var .

Bunu zaten seçim sonrası belediyelerin astığı kocaman borç bilgisi afişi gibi astık önüne konu sahibinin.
Öyle mi kk tecrübesi burası bizi kotu etkiledi . Ben yorumlara bakamadım . Gerci şöyle bir düşündüm aslında konu sahibi de adamı gücü ve parası için istiyor bakarsan iyi bir pazarlık var ortada.

13 yaş küçük kız kovalayan, 34 yaşında 21lik kıza yürüyen adamın sevgi ilgi alakasından da emin olmayın.
Evlenince de gençlere ilgisi devam edecektir.
Çevremde örnekler var. Aşk evlılıgınden daha mutlular.çok aşkla evlenen aynı yada yakın yada, arada 5 6 yaş fark olan maddı durumu olmayan işi öle güzel olmayan herkes boşandı. Bazı şeyler daha sağlam oluyor. Ve konu sahıbı uzun suredır sevgılı. Yani bırbırlerınde buldukları bır şeyler var. Yanlış anlasılmak ıstemıyorum ama bazen bolesı daha sağlam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…