Aileme bu ilişkiyi nasıl açıklayabilirim? Mantık evliliği mutlu bir evlilik olur mu sizce?

size şart koşun hakimlik sınavına geçmeden yada büro açmadan evlenmem zaten seviyorsa bekler sevmiyorsa kendi ayrılır
O da kendince önlem almış bence. Ilk basta bu fikre olumlu bakarken sonra konu sahibine göre biri kulagina kar kacirmis evlendikten sonra hakim olursun demiş. Hakim olur benimle evlenmekten vazgecerse diye. Her iki taraf için de mantık evliliği meselesi söz konusu yani.

Yahu ben mi acaibim toplum mu acaip, elemanlar aile değil resmen çete olmuşlar bundan benden başka rahatsız olan yok mu? KV denen cahil kendini bilmez eee yaparız hakim işte yaa diyor hukuk mezunu genç bir kız da bunu öylece dinliyor. Hayırdır sne kimsin, yargıyı neyinle seçiyorsun derdim saçını başını da yolar eline verirdim o kadının. Oğlunu da öyle hakim yapmış belli, kıza da çok yorulma gel katıl bize damızlık bir çocuk yap yalandan hakim de yaparız işte işe gelir gidersin demiş şundan rahatsız olan tek üye nasıl benim? Nasıl sadece benim yahuu??

Böyle bir kepazeliğe ses çıkarmıyorsanız yarın öbür gün hakkınız çiğnendiğinde, önünüze torpille adam geçirdiklerinde de, mahkemeye başvurup hakkınızı alamadığınızda da hakkınız haram falan edemezsiniz. Leş gibi bir toplum olmuşuz böyle bir vicdansılızğa ve haramyemeye hiçbir tepki göstermeyen herkese vatandaş olarak hakkımı haram ediyorum. Bu da bu konudaki son mesajımdır alıntılamayın.

Tombala çekiyor sanki. Olursa ne ala olmazsa yoluma giderim. Denemeye değer. Caniiim ülkemde hukuk da bile torpili doğal gören böyle zihniyetler oldukça daha çook adalet yok mu diye bağırırız.

Güya hak adalet okuyorlar bunlarda utanma mı olur.

O günlük olarak kullandığı sosyal medya hesabında sadece aşk maceralarını yazmış, edebiyat falan parçalamış. Anasının fikirlerini de ya adamın ağzından ya da yine adamın telefonunu karıştırıp öğrenmiş. Anasına laf taşımıyor da maaile kızın hakkında bu kadar şeyi hem de bekaretine kadar nerden biliyorlar? Bu kız adamın anasının boy boy çocuk istediğini insta sayfasından mı görüyor?

Onun ailesi tabiki bisey demez, oğlu bulmuş çıtır kızı kaçırmasın düşüncesinde.
Açıkçası ailenizin ne dediğinide çok umursamayın.
Yaş farkıda var ama evlilik için erken. Henüz küçüksünüz, tek başınıza gezip tozup paranızın keyfini çıkarmadınız. Daha hayatta hiç birsey yaşamadınız. Diyelim ki evlilik için 3 5 yıl beklediniz adam gelecek 40 41 yaşına. Herseyi yaşamış şimdi çocuk yapacağı birisini istiyor o yüzden beklemek istemez.
Ben böyle bir ilişki içine girmezdim. Evlenip çocuk olunca enn fazla 3 5 yıl sonra boşanacaksınız.

Son düzenleme:
Bence kesinlikle evlen. Başka bişey yazmayacagım.

Bu adamın exleri bela olur zaten daha neyin kafasındaama basamak işte yükselecek her şey mübah

Öyle bi anlattınız ki bir anda içime kara bulutlar doluştu ve korktum kötü biri değil kaldı ki ben de hukukçuyum. Çocuğumu elimden almak gibi bir durum sanmıyorum olsa olsa ayrılık olur belki
Allah aşkına sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldıran savcı, KYK yurdundaki sevgilisi ile kavga edip polis gönderen savcı, rüşvet alan uyuşturucu ticareti yapan hakim dolu ülkede. Size mı bırakır çocuğu. Boşanır biraz para alırım diyorsanız değmez değmez. Aklını başına topla. Tartışırken bile korkuyormuşsunuz. Sağlıklı bir ilişki değil

ooh 40 sene gezmis tozmus, mesleginin de cazibesiyle yataga girmedigi gönül iliskisi yapmamis kimse kalmamis. e bu saatten sonra dengini bulsa - bu devirde mazisi olmayan 30larinda kadin yok. bulmus uni talebesi bakire, onla evlenecek.
karadenizli erkeklerde meşhurdur bu. geneli gezer gezer sonra anasini arar sorar "ana yok mu bana kiz" diye. saf köylü bakireyle evlenir - hayatını yasamaya devam eder (karadenizliyim)
aynisi gurbetcilerde de coktur. cocuk daldan dala atlar ama avrupa görmüş, elletmis kadin istemezler. hic huyunu suyunu bilmedikleri ama bekarerine kefil olduklari gencten bjr kizi alirlar turkiyedeki koylerinden
o kadar klasik ki
sadece icinde yasadigin icin goremiyorsun.
ayrica
adam hakkinda cok buyuk red flaglar var
senin hayatindaki erkeklere kadar annesine hesap vermesi
annesinin kendi olmayan diplomasina bakmadan cahil cahil senin kariyerin hakkinda yorum yapmasi
es adayinin sansurlemeden sana her seyi anlatmasi...
ne kaybederim diyorsun belki ama ezile ezile o evde, kucumsene küçümsene kendine olan oz saygini kaybedebilirsin.
5 sene zenginlik icinde yasayip kotu bir sekilde ayrilinca karadeniz damari tutan hakim kocan sana zirnik koklatmadan bosayabilir isi usulune uygun yapip. cocuguna minimum nafakayi vejrr o da anca bakimina gider. sifira sifir arti bir de cocukla o evdem ayrilirsin.
cok küçüksün cok zayifsin
sanmıyorum bu oyundan karli cikabilecegini

Onun aklı ahlaki değerden çok parada mevkide adam hakim olmasa bakmaz bile bir tane değer yargılarıyla ilgili birşey demedi misal vicdanlıdır merhametlidir,dürüst insandır diye.ki adam beş para etmez biri kokuşmuş bir zihniyete sahip.

O yaşta biri gidip üniversite öğrencisine bakıyorsa zaten ahlaklı değildir

Aslında denk kazanıyorlardı. İkisi de 35 üstü insanlardı. Ama avukat hakim evliliğinde aynı şehirde görevlendirme olmayacaktı. Eşi başka yere atanacaktı. Ya arkadaşım evde oturacaktı yada eşi avukat olacaktı.
Bence sizin gibi genç tecrübesiz bir kadın isteme sebebi de bu. Hakimlik sınavı olmazsa evde tutacak sizi. Başka şehire gidip avukatlık yapamazsınız bu eş adayıyla.
Belki de bu nedenle avukatlık tecrübesi hiç olmayan bir hukukçu seçti.
Böylece sizi eve bağlayacak.
Dediğim gibi iyi düşünün. On sene hakim karısı olacağım diye ömür boyu işsiz kalma ihtimalini de değerlendirin

Tombala çekiyor sanki. Olursa ne ala olmazsa yoluma giderim. Denemeye değer. Caniiim ülkemde hukuk da bile torpili doğal gören böyle zihniyetler oldukça daha çook adalet yok mu diye bağırırız.
Doğal görmüyoruz olan bu diyoruz..Bu kız evlenmezse,evleneceği herhangi bir kıza yapacak..Doğal değil tabi ki ama yapıyorlar hemde neredeyse herkes,Hiç mi çevrenizde referansla iş yapan yok valla ne torpiller dönüyor kimse önünü almıyorsa bulabilen yapsın o zaman,kimse kullanmasaydi adaletli olurdu herkesin kullandığı durumda herkes nasıl kendini düşünüyorsa konu sahibi de düşünecek,halı hazırda erkek arkadaşıymış zaten..

Cok uzun okumadim. Surekli gencim
en genc benim
dogurganlik vs vs vs sacma sapan seyler

Gözün makam mevkide
Onda öyle Bi de anne varken
Ancak mutsuz olursun.
Ama şunu bilesin ey insanoglu
Dünyanın hakimi olsun isterse, mutsuzsan
Bi anlamı olmuyor.
Bi müddet sonra ne makam, ne para pul
Görür gözün.

Ne demiş manga; neye yarar yaşamak altin Bi kafeste !
Seninki o hesap olur.

Seni mahfederler analı ogullu
36 yaşına gelip hiç evlenmemiş olan Bi "erkegi" her kadın taşıyamaz. Zorluğu zaten hem anasından
Hem danssindan belli değil mi yahu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…