- 14 Ağustos 2024
- 957
- 1.665
-
- Konu Sahibi gunebakancicegi
5 yaş büyük olduğuna emin misin?Yaşın çok genç ben senden 5 yaş büyük olmama rağmen
O da kendince önlem almış bence. Ilk basta bu fikre olumlu bakarken sonra konu sahibine göre biri kulagina kar kacirmis evlendikten sonra hakim olursun demiş. Hakim olur benimle evlenmekten vazgecerse diye. Her iki taraf için de mantık evliliği meselesi söz konusu yani.size şart koşun hakimlik sınavına geçmeden yada büro açmadan evlenmem zaten seviyorsa bekler sevmiyorsa kendi ayrılır
Yaşımı benden iyi mi biliyorsun? Kullanıcı adımdaki 87den dolayı 37 yaşında diyonuz be keşke 2001 yapsaydım tüh5 yaş büyük olduğuna emin misin?
Tombala çekiyor sanki. Olursa ne ala olmazsa yoluma giderim. Denemeye değer. Caniiim ülkemde hukuk da bile torpili doğal gören böyle zihniyetler oldukça daha çook adalet yok mu diye bağırırız.Yaş farkı öyle aman aman değil ya,Ayrıca aşk evliliği yapılmaz zaten, asıl aşk evliliği kısa sürüyor..Ailenin de onay vermeyeceğini düşünmüyorum,bence olur kariyerime de yardımcı olur hakim,savcı olurum dersen bunun için bile denemeye değer
Güya hak adalet okuyorlar bunlarda utanma mı olur.Şöyle bir şeyi nasıl yazabiliyorsunzu yahu rahatça?? Namusuyla çalışıp didinip sınava giren hakim adayları eşşek mi kardeşim?? Bacaklarını aç kap hakimliği nasıl yazabiliyorsunuz, böyle bir yozlaşmaya ve alçaklığa nasıl razı gelebiliyrosunuz?? gerçekten çok yazık ahlaksızlık toplumun her yerine yayılmış. Yeni Türkiyenin düsturu belli, torpili bulursan , zengin aileyi bulursan kaçırmayacaksın yamanacaksın hakimliği savcılığı müdürlüğü kapıcaksın!!! Bunca mülakatta elenen hakkı yenen genç varken siz Allahtan da mı korkmazsınız, kullardan da mı utanmazsınız??
O günlük olarak kullandığı sosyal medya hesabında sadece aşk maceralarını yazmış, edebiyat falan parçalamış. Anasının fikirlerini de ya adamın ağzından ya da yine adamın telefonunu karıştırıp öğrenmiş. Anasına laf taşımıyor da maaile kızın hakkında bu kadar şeyi hem de bekaretine kadar nerden biliyorlar? Bu kız adamın anasının boy boy çocuk istediğini insta sayfasından mı görüyor?Ben pozitif bakanlardanim.
Aslinda adamin parasi değilde bu kızımızin kendi öz ailesi sorun.
Kiz daha hukuk okuduğunu bile babasina söyleyememiş.
Adamin yaşı haricinde bir arizasi şuanda yok.
Konusahibi geçmişini vs adamin günlüğünü okuduğu için öğrenmiş. Adamin anasina laf taşıdığıda yok.
KV nin klasik tantanasi yüzünden güzel giden bir ilişki niye çöpe atılsın? Adam karadenizli diyemi?
Bende karadenizliyim ve benim sülalemde anaci adam yok. Hepsi karilarinin lafindan cikmayan adamlar
Bence kesinlikle evlen. Başka bişey yazmayacagım.Yani aşk evliliği olmadığını yukarıda kendim de belirttim bu gizlediğim bir şey değil. Evet gücü, makamı, bana olan ilgisi aşkı beni cezbediyor ve anlaşıyoruz da bir şekilde. Ama kv adayı beni tedirgin etti biraz ve annem bu ilişkiye çok sert tepki verecek. Bunları göze almak ileride pişmanlık yaratır mı yoksa kafama takmamalı mıyım ya da ayrılmak en doğrusu mu okur bunu danışmak için konuyu açtım...
Bu adamın exleri bela olur zaten daha neyin kafasındaO günlük olarak kullandığı sosyal medya hesabında sadece aşk maceralarını yazmış, edebiyat falan parçalamış. Anasının fikirlerini de ya adamın ağzından ya da yine adamın telefonunu karıştırıp öğrenmiş. Anasına laf taşımıyor da maaile kızın hakkında bu kadar şeyi hem de bekaretine kadar nerden biliyorlar?
Allah aşkına sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldıran savcı, KYK yurdundaki sevgilisi ile kavga edip polis gönderen savcı, rüşvet alan uyuşturucu ticareti yapan hakim dolu ülkede. Size mı bırakır çocuğu. Boşanır biraz para alırım diyorsanız değmez değmez. Aklını başına topla. Tartışırken bile korkuyormuşsunuz. Sağlıklı bir ilişki değilÖyle bi anlattınız ki bir anda içime kara bulutlar doluştu ve korktumkötü biri değil kaldı ki ben de hukukçuyum. Çocuğumu elimden almak gibi bir durum sanmıyorum olsa olsa ayrılık olur belki
Onun aklı ahlaki değerden çok parada mevkide adam hakim olmasa bakmaz bile bir tane değer yargılarıyla ilgili birşey demedi misal vicdanlıdır merhametlidir,dürüst insandır diye.ki adam beş para etmez biri kokuşmuş bir zihniyete sahip.Allah aşkına sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldıran savcı, KYK yurdundaki sevgilisi ile kavga edip polis gönderen savcı, rüşvet alan uyuşturucu ticareti yapan hakim dolu ülkede. Size mı bırakır çocuğu. Boşanır biraz para alırım diyorsanız değmez değmez. Aklını başına topla. Tartışırken bile korkuyormuşsunuz. Sağlıklı bir ilişki değil
O yaşta biri gidip üniversite öğrencisine bakıyorsa zaten ahlaklı değildirOnun aklı ahlaki değerden çok parada mevkide adam hakim olmasa bakmaz bile bir tane değer yargılarıyla ilgili birşey demedi misal vicdanlıdır merhametlidir,dürüst insandır diye.ki adam beş para etmez biri kokuşmuş bir zihniyete sahip.
Hakikaten bu iki kişi nasıl karşı karşıya gelmişler?O yaşta biri gidip üniversite öğrencisine bakıyorsa zaten ahlaklı değildir
KesinlikleO yaşta biri gidip üniversite öğrencisine bakıyorsa zaten ahlaklı değildir
Sosyal medyadır nerden bulacak kız ünide adam adliyede nasıl bulacak.Hakikaten bu iki kişi nasıl karşı karşıya gelmişler?
Aslında denk kazanıyorlardı. İkisi de 35 üstü insanlardı. Ama avukat hakim evliliğinde aynı şehirde görevlendirme olmayacaktı. Eşi başka yere atanacaktı. Ya arkadaşım evde oturacaktı yada eşi avukat olacaktı.Demek ki arkadasiniz eşine göre iyi kazanıyor. Yoksa genç bir avukat için garanti bir maaşın eve girmesi ciddi bir şey. O kadar çok hukuk fakültesi var ki avukatlar hele ki genç avukatlar eskisi gibi kazanmıyor. Ben birinden duydum bir hakimle bir avukat evleniyorlar ama sadece resmi nikah. Yaza düğün düşünülüyor. Kız o sırada sinavi kazanıyor resmi nikahlı eşi olan hakim de buna yardımcı oluyor mülakatı geçiyor. Kız sonra düğün olmadan boşanmış ve açıkça demiş ben seninle mulakattan geçmek için evlendim diye. Maalesef seviye bu durumda.
Doğal görmüyoruz olan bu diyoruz..Bu kız evlenmezse,evleneceği herhangi bir kıza yapacak..Doğal değil tabi ki ama yapıyorlar hemde neredeyse herkes,Hiç mi çevrenizde referansla iş yapan yok valla ne torpiller dönüyor kimse önünü almıyorsa bulabilen yapsın o zaman,kimse kullanmasaydi adaletli olurdu herkesin kullandığı durumda herkes nasıl kendini düşünüyorsa konu sahibi de düşünecek,halı hazırda erkek arkadaşıymış zaten..Tombala çekiyor sanki. Olursa ne ala olmazsa yoluma giderim. Denemeye değer. Caniiim ülkemde hukuk da bile torpili doğal gören böyle zihniyetler oldukça daha çook adalet yok mu diye bağırırız.