Amacim kesinlikle tartisma yaratmak degil yanlis anlamayin ama bu ve benzeri yorumlari baska yerlerde de gordugum icin sormak istiyorum, talihli siz oldunuz.
Kolaya kaçarsa ne olacak? Yani doktorlari uygun gorduyse, ki konu sahibi neredeyse ikinci derece, morbid obez olacak ciddi obez yani, kolaya kacmasinin kime ne zarari var? Her zaman her seyi zor yoldan mi yapmak zorunda insanlar?
Insanlar sirf
estetik amaclarla defalarca ameliyatlara girip her taraflarina bir sey yaptirirken sorun olmuyor ama obez biri mide ameliyati olunca niye karari bu kadar elestiri konusu oluyor ben onu anlamiyorum.
Ustelik hem kolaya kaçıyorsunuz deyip hem ameliyat daha zor demissiniz mesela. Evet ameliyata girip midenin bir kismini aldirmak bence de kolay bir karar degil.
Size degil sozum yanlış anlamayın ama bu artik ileri obez olan ve hem sağlığı hem goruntusu icin ameliyat olmak isteyen kisilere yapilan kolayi seçiyorsun diyet yap "baskisi" nasil bu kadar kolay yapilabiliyor bilmiyorum. Kendi çabasıyla 30 kilo verenleri haric tutuyorum bundan.