ben de. Bi de modern geçinip geri kafanın dibi. Tek duam y da bedduam diyorum şöyle sağlam bi kadınla evlensin de bi muma döndürsün onu. O hizmetini beğenmediği kardeşini bi mumla arasın da görsün. Bana ve kuzenlerime diyo geçen nasıl kızsınız siz. Sizi alan geri getirir 3 güne falan. Dedim birincisi ben mal değilim beni alan olmayacak sevip evlenen olur anca. İkincisi benimle evlenecek kişi kendine hizmetçi arıyosa başka kapıya gitsin. Senin gibi yattığı yerden onu yap bunu yap diyen herifi mi çekcem sen yetmedin mi dedimBence de abi catur cutur yiyordur. Anasina babasina bakmayip bakan kardese uzme anami babami diyip sov yapan erkeklere ayar oluyorum.
Babanızın niye aldattı kısmı hariç haklısınız, eger çok yaşlı değil ve evide varsa evinde ayrı yaşayabilir yada abinizle dönüşümlü olarak bakabilirsiniz. Yaşlıları idare etmek gerçekten zor bazı şeyleri görüp, duymamak gerekir, Allah yardımcın olsun
Ben de öğretmenim şu an okul yok seminer de yok neden hala ordasiniz? Yaz kursu falan mı veriyorsunuz ? Annen sonuna kadar haksız. İnsan biraz mahcup davranır aksine sizi rahat ettirmeye çalışır. Ben abinize de çok kızdım. Çok bilmişlik yapacağına annesini yanına alsın madem. Vallahi eşim de bazen annesi için babam annemle boşanmakta haklı der. O yüzden sizi anlayabiliyorum
Ben de öğretmenim şu an okul yok seminer de yok neden hala ordasiniz? Yaz kursu falan mı veriyorsunuz ? Annen sonuna kadar haksız. İnsan biraz mahcup davranır aksine sizi rahat ettirmeye çalışır. Ben abinize de çok kızdım. Çok bilmişlik yapacağına annesini yanına alsın madem. Vallahi eşim de bazen annesi için babam annemle boşanmakta haklı der. O yüzden sizi anlayabiliyorum
Kesinlikle cok cok iyi demissin yalniz abin dedigin gibi bir kadinla sizi mumla aramaz. Adamlar o bahsettigin kadinlara ya tapiyor ya da perisan oluyor ve bir abi yerine turbo bir abiyle ugrasirsin cunku arkada hep bir bilirkisi yenge oluyor. Iki turlu de sana ve annene dezavantaj. O bir sekilde layigini bulur zaten sen kendi durumun icin cabala. Boyle isin cok cok zor. Krizde bile degil ama aile tarafindan somurulenlere yurtdisina gidin diyorum ben canim.ben de. Bi de modern geçinip geri kafanın dibi. Tek duam y da bedduam diyorum şöyle sağlam bi kadınla evlensin de bi muma döndürsün onu. O hizmetini beğenmediği kardeşini bi mumla arasın da görsün. Bana ve kuzenlerime diyo geçen nasıl kızsınız siz. Sizi alan geri getirir 3 güne falan. Dedim birincisi ben mal değilim beni alan olmayacak sevip evlenen olur anca. İkincisi benimle evlenecek kişi kendine hizmetçi arıyosa başka kapıya gitsin. Senin gibi yattığı yerden onu yap bunu yap diyen herifi mi çekcem sen yetmedin mi dedim
Kaçabilsek düşseler yakamızdanKaç canim kaç evlenirsen yuvani bile yikar abin anan. Hatta evlendirmezler bile seni tam sagmalik ineksin.
annenizi abinizin yanına gönderin erkek evladının yanına yakışır ,yarın öbürgün siz evlenseniz el oğlu annenizi napsın ,resti çekin toplan oğlunun yanına hadi bakalım diyin ,anneniz sizin sakinliğinizden faydalanmış ,
muhtemelen parasını yine abinize gönderiyordur
Ah keşke gerçi bunları hangi erkek çeker bu yaştan sonra yarım saat oturup konuşsa yopuklar gelenEvlendirin annenizi size saracağına ona sarsın
NAsıl gideyim canım işim gücüm burda ne zorluklarla okudum atandım ben nasıl bırakayım onca emeğimi hayallerımın mesleğiniKesinlikle cok cok iyi demissin yalniz abin dedigin gibi bir kadinla sizi mumla aramaz. Adamlar o bahsettigin kadinlara ya tapiyor ya da perisan oluyor ve bir abi yerine turbo bir abiyle ugrasirsin cunku arkada hep bir bilirkisi yenge oluyor. Iki turlu de sana ve annene dezavantaj. O bir sekilde layigini bulur zaten sen kendi durumun icin cabala. Boyle isin cok cok zor. Krizde bile degil ama aile tarafindan somurulenlere yurtdisina gidin diyorum ben canim.
Vertigoyu falan bahane ediyormuş seninki ama maalesef bu hastalığı tetikleyen genel olarak stress, üzüntü sinir bozukluğu. Psikoloji bir yere kadar dayanır bir kaldırma sınırı var, onun üzerine ufacık bir şey daha yaşayınca gelsin baş dönmeleri. Hastalığının sebebi belli yani... Ne yapıp edip yalnız kalman lazım senin yoksa seni diş macunu tüpü gibi sıkmaya devam edecek canım benim.
Aynen öyle ben de dedim güya hastayım diye benle geliyorsun sen daha çok hasta ediyorsun beni dedim. O da şeker hastası. En ufak bişe desem hemen şekerim de şekerim diyo. En sonumda bi gün tepem attı benim de menierim dedim. Senim yüzünden gene atak geçirecem yetti artık ne şekermiş. Götürme tatlıları hiç bişe olmaz sana benden sağlamsın dedim en sonunda
Vertigoyu falan bahane ediyormuş seninki ama maalesef bu hastalığı tetikleyen genel olarak stress, üzüntü sinir bozukluğu. Psikoloji bir yere kadar dayanır bir kaldırma sınırı var, onun üzerine ufacık bir şey daha yaşayınca gelsin baş dönmeleri. Hastalığının sebebi belli yani... Ne yapıp edip yalnız kalman lazım senin yoksa seni diş macunu tüpü gibi sıkmaya devam edecek canım benim.
İyi demişsin ama bu şekilde sürekli mayın gibi dolaşmak yerine kararını vermen lazım. Eğer ciddi anlamda yalnızlığı tercih ediyorsan kararını verip ona göre davranman lazım ki bence artık yolları ayırmanın zamanı çoktan gelmiş.
Aynen napıp edip yalnız kalmam lazım. Ama malum hastalığım da işte. Hastanelik oluyorum arada. El adamı da biyere kadar bakıyor. Annem memleketteyken atakla hastaneye yattım 1 hafta yttım arkadaşlar baktıkar. Bi tanesi samimi arkadaşım. Ondan bile yanlış anlama ben bakarım sorun değil ama annen gelsin seni yalnız bırakmasın burda evde yalnızken olsa nolcak yanlış bişe yaparım dikkatimden kaçar diye korkuyorum bazen falan dedi ki haklı da kimse hastalanınca bana bakmak zorunda değil elbette. Ha ben anneme de söylemek istemiyorum hastalanınca o ayrı. Bi atağımda komşuları başıma topladı kuran okutuyor hastaneye götürmek yerine psikolojim bozuldu ölüyorum sanki de dualıyolar
Ne sıklıkta atak geçiriyorsun?
Ooooo senin durumun çok ciddi, şu an yaşadığın yerde bir psikolog veya psikiyatr bulabilme şansın var mı? Kadın seni kanattıkça kanatmış, ruhunda açtığı yaraların farkında değil. Sana tavsiyem lütfen ama lütfen yalnız yaşa ve lütfen bir uzmandan yardım al. Sakın yanlış anlama beni, sen hastasın demek istemiyorum, bu ataklar bu kadar sık geliyorsa senin bile fark edemediğin derinlikte yararların var bunların iyileştirilmesi gerek aksi halde bu iş vertigo vs ile kalmaz, travma sonrası stress bozukluğundan tut panik atağa kadar türlü türlü dışa vurumları var. Gerçekten çok üzüldüm senin için. Ne biçim anneler var anlamak mümkün değil.Değişiyor. Bazen iki ayda bir bazen 3 haftada bir belli olmuyor
Elalem ne derse desin ,sen senden olma ,allah biliyor bosver tek cocugu sen degilsin ,abin tahamul etsinGidiyor bazen ama biraz kalıp geri geliyor abim hayatta tahammül etmez bırakır ortada ozaman anlar da kıymetimi ah işte vicdan var. Onu yapaak bütün sülale beni hn hayırsız evlat beller der anası o kadar temizlik yaparak okuttu kzıın yaptığına bak inanamazsınız millete melek komşular bile bayılıyor hastalar millete nasıl iyi görünüyor anlatamam
Aynen napıp edip yalnız kalmam lazım. Ama malum hastalığım da işte. Hastanelik oluyorum arada. El adamı da biyere kadar bakıyor. Annem memleketteyken atakla hastaneye yattım 1 hafta yttım arkadaşlar baktıkar. Bi tanesi samimi arkadaşım. Ondan bile yanlış anlama ben bakarım sorun değil ama annen gelsin seni yalnız bırakmasın burda evde yalnızken olsa nolcak yanlış bişe yaparım dikkatimden kaçar diye korkuyorum bazen falan dedi ki haklı da kimse hastalanınca bana bakmak zorunda değil elbette. Ha ben anneme de söylemek istemiyorum hastalanınca o ayrı. Bi atağımda komşuları başıma topladı kuran okutuyor hastaneye götürmek yerine psikolojim bozuldu ölüyorum sanki de dualıyolar