Ailem yüzünden hayattan soğudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooooo senin durumun çok ciddi, şu an yaşadığın yerde bir psikolog veya psikiyatr bulabilme şansın var mı? Kadın seni kanattıkça kanatmış, ruhunda açtığı yaraların farkında değil. Sana tavsiyem lütfen ama lütfen yalnız yaşa ve lütfen bir uzmandan yardım al. Sakın yanlış anlama beni, sen hastasın demek istemiyorum, bu ataklar bu kadar sık geliyorsa senin bile fark edemediğin derinlikte yararların var bunların iyileştirilmesi gerek aksi halde bu iş vertigo vs ile kalmaz, travma sonrası stress bozukluğundan tut panik atağa kadar türlü türlü dışa vurumları var. Gerçekten çok üzüldüm senin için. Ne biçim anneler var anlamak mümkün değil.

Ataklaım psikolojik değil. İç kulaktaki bir pronle Le ilgili. Tedavisi yok. İç kulakta salyangozda sıvı artışı var. Nede bilinmeyen bir tür hastalık. Tuz kafein içki sigara yüksek ses ve stres tetikliyor. Baş dönmesi ataklarına sebep oluyor. Atak gelince ayağa kalkamıyorum. Tuvalete bile gidemiyorum kalktığım gibi düşüyorum

Atsan atılmaz satsan satılmaz ne olursa olsun ana işte , yanında durmasını istemiyorsan eğer memlekettr ev tutun abinle birlikte destek olun , bazen insanın huyu diyip kabullenmek zorunda kalıyoruz işte..

İstemiyorum elbette ben de onu teklif ediyorum ama saçma sapan konuşuyor elin kürtlerine mi bırakıyım orda seni diyor. Biri bişe dese hemen hastalığımı öne süriyor hastalanınca hastanede yatıyorum ayağa bile kalkamıyorum. Birinin bakması gerekiyor tabii. O memleketteyken arkadaşlarım baktı ama o da rahat edemiyor ben de ben yük oluyorum elin kızına diye düşünüyorum oyle bi durum da var

Hanımefendi öğretmen ve reşitsiniz ve hala annenizden ve abinizden emir mi alıyorsunuz?
Üstelik sizi üzen, üstünüzden geçinen bu insanlara rağmen.
Size inanamıyorum.
Siz çocuk yetiştirmekle görevlisiniz ama kendiniz daha bir birey değilsiniz.
Hayır demeyi, kendi kararlarınız ve hayatınız olduğunu neden hissettirmiyorsunuz?
Sizi bağlayan ne var? Yeterince ikinci sınıf insan muamelesi görmüşsünüz zaten bundan sonra
sizin gezip, tozup hayatı yaşama zamanınız neden annenizin dizinin dibinde oturuyorsunuz, hayır diyemiyorsunuz?
Valla biri benim hakkımda 'Burnu kalktı çalışınca' derse mutlu olurum daha da hırslanırım, daha da kendime odaklanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X