Ben pek takı islerinden anlamam fakat ,annenin yaptıgı sadece senin hakkını yemek , hem hangi hakla senin maas kartına el koyabildiler ,canım birazda senden kaynaklanıyor,ailende olsa kendini asla ezdirmemen gerekiyordu valla annende düsman basına , bence hiç üzülme takma artık kafana bundan sonra sen de araya koyarsın bir mesafe olur biter , bu iyi niyetini mümkunse at bir kenara bunu sana ailen yapıyorsa ,baskası neler yapmaz adama .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailem yaşarken yetim kaldım.
- Konu Sahibi umran80
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?valla bunları demesini sen normal karşılıyorsun ama hiç bir yerde duymadım etmedim ben bunu. O evde yiyip içtiysen yıllık hesaplayıp direk başlık parası isteseymiş erkek tarafından daha az mahçup olurmuşsun bence. En azından başlık parası diye adı olurmuş.
Normal karşılamıyorum tabi ki böyle düşündüğünü bilmiyordum annem kızımın para biriktirmesine gerek yok ben onun herşeyini yapıcam diyordu hatta bizim kredi bitsin sen ev alınca sana yardım edicem diyordu sen çalıştığın için kardeşlerinden fazla hakka sahipsin diyordu falan filan işte kandırmış beni sonuçta
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
canım annen sonuçta kötü günde koşarsın ama bence sınırlarını çiz. iki dirhem huzurun varsa bozulmasın.Normal karşılamıyorum tabi ki böyle düşündüğünü bilmiyordum annem kızımın para biriktirmesine gerek yok ben onun herşeyini yapıcam diyordu hatta bizim kredi bitsin sen ev alınca sana yardım edicem diyordu sen çalıştığın için kardeşlerinden fazla hakka sahipsin diyordu falan filan işte kandırmış beni sonuçta
- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
- 448
ayy... okurken yani....
annen aramasın sende arama artık. boş ver, o senin ailen değil sülalen. ailen eşin ve bebeğin.... içime sinmez dersen o ararsa konuşursun, bayramda da iyi bayramlar der ararsın... mesafeli ol... yaşadıkların normal değil....
kardeşine özel okula gönderip seni neden bu kadar ezdiler, resmen hayret ettim
annen aramasın sende arama artık. boş ver, o senin ailen değil sülalen. ailen eşin ve bebeğin.... içime sinmez dersen o ararsa konuşursun, bayramda da iyi bayramlar der ararsın... mesafeli ol... yaşadıkların normal değil....
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
anne dişli bir kadın,hırslı böyle anneyle başa çıkmak zor olmuştur bence..Ben pek takı islerinden anlamam fakat ,annenin yaptıgı sadece senin hakkını yemek , hem hangi hakla senin maas kartına el koyabildiler ,canım birazda senden kaynaklanıyor,ailende olsa kendini asla ezdirmemen gerekiyordu valla annende düsman basına , bence hiç üzülme takma artık kafana bundan sonra sen de araya koyarsın bir mesafe olur biter , bu iyi niyetini mümkunse at bir kenara bunu sana ailen yapıyorsa ,baskası neler yapmaz adama .
ayy... okurken yani....
şuanda bayram seyran hiç aramıyorum görüşmüyorum sorun bende mi diye açtım konuyu çünki herkes sen suçlusun aileni atamazsın diyor
- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.627
- 448
Babama nişanlıyken dedim ki baba halı alamıyoruz herşeyi aldık halı alıcak paramız yok kızım naylon halı alın kiracısınız zaten dedi sonra kaynatam aldı halımı okadar üzüldüm ki
Şu an maddi-manevi durumun nasıl eşinle? Daha iyisin dimi evliliğinde? Eşin ve kvler durumun farkında mı, nasıl davranıyorlar sana?
- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.627
- 448
şuanda bayram seyran hiç aramıyorum görüşmüyorum sorun bende mi diye açtım konuyu çünki herkes sen suçlusun aileni atamazsın diyor
Hayır suçlu değilsin.
- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
- 448
sen neden suçlusun... borç olduğu halde evlendiğin için mi?
üvey anne olsa bu kadar yapardı heralde..
Allah sabır versin..
nacizane tavsiyem eşinizin ailesine sıkıca sarılın..
elbet hatalarını anlayacaklar..ama siz üstelerseniz olmaz bu..anne baba bile olsa sallayın.kimse sizden değerli değil..hele şimdi anne olmuşsunuz..siz yavrunuza iyi bakın boşverin.
Allah sabır versin..
nacizane tavsiyem eşinizin ailesine sıkıca sarılın..
elbet hatalarını anlayacaklar..ama siz üstelerseniz olmaz bu..anne baba bile olsa sallayın.kimse sizden değerli değil..hele şimdi anne olmuşsunuz..siz yavrunuza iyi bakın boşverin.
- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Nasıl reddetmiş.Kanunen mi?annesi reddetmiş kızını..üstelikte aldığı evin borcunu kızına yükleyemez..
Bak orda bir cümle kullandım."Annen yüzde yüz haklıdır demiyorum,ama annenin yanlışlarının olması onu reddetmeni gerektirmez diye".Bunlar bir anneyi reddetmek için geçerli sebebpler değil.Her ailede kavga olur.Her ailede kuşak çatışması olur.Anne babalar cahil olabilir bizleri anlayamıyor olabilir.Paraya düşkün olabilir.Bu onun seni doğurduğu,büyüttüğü ve ANNEN olduğu gerçeğini değiştirmez.İnsanın hayatta türlü türlü imtihanı vardır.Allah çaresiz dert vermesin.
Şu an maddi-manevi durumun nasıl eşinle? Daha iyisin dimi evliliğinde? Eşin ve kvler durumun farkında mı, nasıl davranıyorlar sana?
Şuan da maddi olarak iyi değilim okuyorum 3, sınıftayım malum İstanbul şartları ve yarı bursluyum evim kira bebeğim bakıcıda hal böyle olunca baya zor durumdayım herşeyden kısıyorum ama bebeğimden kısmıyorum bi yiyecek pahalıysa bebeğime kadar alıp pişiriyorum mesela köfte balık kıyafet alamıyorum ama oğluma alıyorum allah şükür 2 sene sonra mezun olucam her öğrenci sıkıntı çekerek okuyor evlide olsam öğrenciyim:)) manevi olarak iyiyim allaha şükür kayınvalidem annemi sevmiyor elinden geldiğince hala bana destek oluyor maddi manevi
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
kız bir şey demiyorki zaten beş günlük lohusayken kaçıp gitmiş kadın..ne yapsın eline ayağına kapanacak hali yok..unutmayınki allah karşısında kendi kocası ve çocuğuyla olan huzurunuda korumaya çalımalı dış etkenlere karşı..zarar vermek isteyen kim olursa olsun..Nasıl reddetmiş.Kanunen mi?
Bak orda bir cümle kullandım."Annen yüzde yüz haklıdır demiyorum,ama annenin yanlışlarının olması onu reddetmeni gerektirmez diye".Bunlar bir anneyi reddetmek için geçerli sebebpler değil.Her ailede kavga olur.Her ailede kuşak çatışması olur.Anne babalar cahil olabilir bizleri anlayamıyor olabilir.Paraya düşkün olabilir.Bu onun seni doğurduğu,büyüttüğü ve ANNEN olduğu gerçeğini değiştirmez.İnsanın hayatta türlü türlü imtihanı vardır.Allah çaresiz dert vermesin.
Nasıl reddetmiş.Kanunen mi?
Ben ailemi atmadım biliyormusun annem babam çok utanacak benden özür dileyecekler çünkü onlara bakacak olan yine ben olacağım bana bunları yaptılar diye yaşlandıklarında terk edemem
- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.627
- 448
Şuan da maddi olarak iyi değilim okuyorum 3, sınıftayım malum İstanbul şartları ve yarı bursluyum evim kira bebeğim bakıcıda hal böyle olunca baya zor durumdayım herşeyden kısıyorum ama bebeğimden kısmıyorum bi yiyecek pahalıysa bebeğime kadar alıp pişiriyorum mesela köfte balık kıyafet alamıyorum ama oğluma alıyorum allah şükür 2 sene sonra mezun olucam her öğrenci sıkıntı çekerek okuyor evlide olsam öğrenciyim:)) manevi olarak iyiyim allaha şükür kayınvalidem annemi sevmiyor elinden geldiğince hala bana destek oluyor maddi manevi
Sende kayınvalidenden yana şanslısın canım. Oda görüyordur halinizi, destek olması çok güzel. Sen sabret 2 yıl kalmış bak, ne güzel eşinde destekliyor seni. Bitir okulu, kazan kendi paranı, kimseye minnet etme.
Sana tavsiyen eşinle ve ailesi ile asla annenler hakkında konuşma. Sevmezse sevmesin boşver, kadında haklı bir yerde. Annen hatalı ama kv bişe dese zoruna gider.
Annenle de eğer seni çok üzüyorsa görüşme. Ben seni hiç hatalı görmedim. Annen baştan sona yanlış bir insan, kusura bakma doğurmakla anne olunmaz. Asıl anne, sensin. Gerçek annelik senin yaptığın.
Bir şey bekleme onlardan, sakın maddi olarakta yardımcı olmaya falan kalkma. Muhtemelen devamını bekleyeceklerdir. Çocuğun ve kendi ailen var artık. Görüşeceksen bile hal hatır sor, bayramdan bayrama görüş.
Görüşmeyeceksen de %1milyon haklısın sen. Kimse seni suçlayamaz.
- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.627
- 448
Nasıl reddetmiş.Kanunen mi?
Reddetme diye bir şey yok.
Ayrıca bu kuşak çatışması falan değil. Anne-baba diye her şeye göz yumamayız. Konu sahibini yeterince üzmüşler, o da geri çekilmiş. Sonuna kadar haklı. Ben olsam yüzüne bakmam.
- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Annenizin pskolojik sorunları var bence ve sizinkini de bozuyor. Aç değilsiniz açıkta değilsiniz iyi bir eş iyi bir kvalideniz varsa illa annenizle görüşmek için inat etmeyin bence. Bayram geldi, bebeğinizle gider bi saat görüp kalkarsınız, içinizde bir şey varsa dersiniz ben olsam bayramdan bayrama görüşür, kendi yuvamda mutlu olmaya, bebeğimi sağlıklı mutlu yetiştirmeye eşimi mutlu etmeye bakardım. Artık sen kendi yuvanı aileni kurmuşsun. Allah sana güzel bir tane nasip etmiş, sende boşuna kendini de ailenide mutsuz etme. İnsanın ailesi, elbette kolay olmaz görüşmemek etmemek ama aile aile gibi olmadıktan sonra, seni bedbaht ettikten sonra hiç önemi yok bence...
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
kızını çalıştırıp tüm parasını almasının bizim dinimizde yeri yok..Nasıl reddetmiş.Kanunen mi?