- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence evlenince daha para veremeyecek ya ondan dır canım.
kızın başına gelenlere üzüldüm ipekben şahsen hiç üzülmedim. kendi etmiş kendi bulmuş.
annesi teyzesiyle altınları almış gizlice, tek kuruş yardım etmediği gibi maaş kartını vermemiş. bu da izlemiş.
yani ne denir ki buna neyine üzüldün hakket sen?
Ama canım baksana herşeyi erkek tarafı yapmış.Niye sorun çıkarsın ki?Zannetmiyorum çünkü o zaman evlenmesine karşı çıkardı.
Bir bahane bulurdu..
Evlenilen aileden beklentisi varsa o ayrı tabi..
kafam almıyor cute. paraya ihtiyacı olabilir ama kızının hakkı olan ve aleni takılan altınları gizli nasıl alabilir teyzesiyle iş birliği yaparak. sonra kvalidenin cadılık yapıp bu durumu kullanmama ihtimali %1 di, kız da bu %1 lik dilime girmiş şans eseri.kızın başına gelenlere üzüldüm ipek
sesini çıkarmamış olabilir
benim kuzenlerimde çok acayip sessizdir annesi iyidir ama kaya gibi kadın gecen sene kzıı düğünü günü bile aglattıgında
aha adedım benım aılem bır melek
Olacak bir şey değil. Bir anne kızına nasıl kıyar ki. İhtiyacı dahi olsa eli nasıl varır ki almaya?
Hadi eli vardı senin mahçup olma durumunu hiç mi düşünmez.
Ama hatanın okkalı kısmı sende ister kız, ister kızma ama acitasyon yapma.
"anne ben evleniyorum nişanlıma mahçup oluyorum bak adamlar neler yaptı sana yap demiyorum ama maaşımla kendim yapayım" bile diyememişsin.
Ama canım baksana herşeyi erkek tarafı yapmış.Niye sorun çıkarsın ki?
dilim tutularak okuyorum yani.Canım annemi tanımıyorsun yok diyor beklesinler diyor ağlıyor sen bizi düşünmüyorsun diyor daha neler neler bu arada karı koca emekliler kirada evleri var ayrıca çalışıyorlardı ikiside şimdi ikiside çalışmıyor ama kardeşimi yıllık 9000 tl ye özel lisede okutuyor ben annemle baş edemedim ses çıkarsam hemen bağırdı çağırdı vurdu örneğin kendine su arıtma cihazı alacaktı para yok diyorsun arıtma cihazı nerden çıktı alamazsın dedim kkardeşim kocası ve kaynanası varken kocaman nişanlı ben dayak yedim annemden ne yapsaydım tek yol kaçmaktı yapamadım gelinlik giymek istedim
evet kaçım kurtulmuşsun..Canım annemi tanımıyorsun yok diyor beklesinler diyor ağlıyor sen bizi düşünmüyorsun diyor daha neler neler bu arada karı koca emekliler kirada evleri var ayrıca çalışıyorlardı ikiside şimdi ikiside çalışmıyor ama kardeşimi yıllık 9000 tl ye özel lisede okutuyor ben annemle baş edemedim ses çıkarsam hemen bağırdı çağırdı vurdu örneğin kendine su arıtma cihazı alacaktı para yok diyorsun arıtma cihazı nerden çıktı alamazsın dedim kkardeşim kocası ve kaynanası varken kocaman nişanlı ben dayak yedim annemden ne yapsaydım tek yol kaçmaktı yapamadım gelinlik giymek istedim
OK? orası muamma.Konu sahibesi aydınlat bizi kıııız demekten başka çare yok.O zaman evlenmesine karşı çıkması gerekirdi dediğimde para vermeyi kesmiştir gibi bişey dediniz ya..
Para beklentisi varsa evlenmesine karşı çıkması gerekirdi diyorum ben de..
işte kk klasiklerini mutlaka yeri ve zamanında kullanacağız. Aynen orta okulda bir kelimeyi cümle içinde doğru kullanmak gibi...Anne annedir diyenler beni benden alıyor. Her anne bir değil artık bir kabul etsek
dilim tutularak okuyorum yani.
Şu şartlar altında o ana senin hakkını resmen gasp etmiş. Evde şamaroğlanına dönmüşsün.
Şimdi ne bekliyorsun onlardan ve hayattan? Sen de alışmışsın çocukluktan beri de o yüzden sana garip gelmiyor. Ama dışarıdan bakınca dudak uçuklatacak şeyler.
Küsme elbette ama sınırlarını çiz, evine karıştırma. Ama sende o potansiyeli göremedim. Son derece zayıfsın bu konuda.