- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
Tamam eşin ayıp etmiş ama onlarda ne abartmış yani adam bu sıcakta istediler diye tatil günü uğraşmış.bundan sonra mesafeli görüşün kendinizi paralamayın.anne ve kardeşiniz tam yangına benzinle giden tipler heralde madem bir kalemde sileceklerdi o zaman kendileri alsalardı bir salıncak.
kız daha ne olsunAşırı zengin değiller ama çok şükür biri yazlık biri kışlık evleri var. 2 kiradan gelen yerleri var. Emeklileri var. Bir de 2 tane taksi hatları var
Aileniz çok ayıp etmiş. Benim eşim aileme karşı epey hata yaptı. Hep aileden uzakta yalnız büyümüş. O yüzden bazen anneye babaya nasıl davranması gerektiğini bilemiyordu. Ufak tefek şeylerdi ama sayısı fazlaydı. Hakaret kötü söz yoktu ama örneğin babam ondan bir şey istemiş uğraşmış uğraşmış yapamamış. Yapamadığı şeyler sinirini bozar. Bir anda oda elinden telefonu atmış uğraşamam ben bunla ya diyerek kalkıp gitmiş. Baktığınızda sizin mesele gibi babama yapmamış oluyor ama aslında tepki gösterdiği dolaylı olarak babam oluyor. Çok ayıptı yani yaptığı. Bunun gibi şeyler işte.
Babam çok sinirli biri olmasına rağmen anlık tepkiler vermedi çünkü konu büyürse kızım bu eve rahatlıkla giremez huzuru kaçar diye düşünüyordu. Annemde eşimin böyle olma sebebini bildiği için bağırmadan kavga etmeden başbaşa kaldığımızda oğlum keşke şöyle yapsan ayıp oldu diye anlata anlata öğretti valla. Benim çocuğumun hatası oluyor da bana karşı damadın hiç hata yapmaması nasıl mümkün olsun genç bunlar daha diye diye anlayışla öğrettiler. Şimdi çok şükür harika bir şekilde çözüldü sorunlar. Asla bir sıkıntı yaşamıyoruz. Büyüklerin biraz daha anlayışlı olması gerekiyor. Eşiniz anlık bir şey yapmış ve fazlasıyla telafi etmeye çalışmış. Israrcı olmayın zamana bırakın. Herkesin sinirleri yatışınca eşinizin yanında olarak anneniz ve kardeşinize anlatmaya çalışın.
Boşver adam özür dilemiş napsın daha yani?bende sıcakta çalışsam komşu gelip laf etse sinirlenirim o anda ağızdan çıkmış sanki babanıza yönelik ana avrat sövmüş adam.kendi işlerini kendileri yapsınlar bundan sonra babanız iyi adammış büyüklüğünü göstermiş.Evet eşim sakinlesti özür diledi konuştu yok tepkimizde haklıyız diyorlar hala. Daha bulurlar eşimi. Eşim herseylerine koşuyordu
Ben damat için aldım cevabımı ….. bencede kapılarına kul olsun, köle olsun. Anne işini biliyor dewamkeeeekız daha ne olsun
Benım esımın de elınden her ıs gelir,kosar da herseylerine.Ama bayram gunu desem annem salıncak ıstıyo ,hayatta ugrasmam der.Bı de 3 gun.Sızınkıler sımarmıs bence.Bı sure mesafe koyun.Zaten kendı ailem de olsa her hafta ne ısım var:)Herkesın ısı gucu var,ben gtmyorum her hafta gıtsem kesın sorun cıkar bızde de.Evet demediler ki hiç. Evlerini bıraktılar arifeden beri bizim için uğraşıyorlar. Olay komşu babam ve eşim arasında gelişti. Annem ve kız kardeşim ortalığı yıktı. Annem kayinvalide evinde küfür edemez diyor. Tamam da bir an sinirle çıktı Evet yanlıştı ama daha önce yapmadığı birseydi. Tolere etmediler hiç. Bu tartisma olmadan 1 gun once elime kiymik girdi benim annem gel alayım dedi cımbız çıkarttı elim nasıl açıyor ayy diyorum ama söylenmedim. Annem.tutturdu benim elime sabahtan akşama neler batıyor diyor. Sonra elimi sıktı canım acıdı anne niye şefkatle yaklaşıyorum diye kızdım anam demez olaydım git dedi eşime aldırdım kiymigi.
Ben bağıran kız kardeşe takıldım. Abla olarak sen sus ne haddine senin derdim. Anne ve kardeşe sağlam bir tavır alırım ben.. Babam özür kabul etmiş işte başkasına düşmez trip atmak.
Eşim hiç öyle değildir canım kendi ailesinin durumu benim ailemden çok çok daha iyiBen damat için aldım cevabımı ….. bencede kapılarına kul olsun, köle olsun. Anne işini biliyor dewamkeeee
Eşinizin mesleği ne ?
anne şamar oğlanı aramış iyi niyetini kullanıp sonra da sen böyle dedin diye kızıyla el birlik rezil etmiş,iyilikten maraz doğar gerçektenBen damat için aldım cevabımı ….. bencede kapılarına kul olsun, köle olsun. Anne işini biliyor dewamkeeee
Bence o zman ailesine dönsün böyle sığıntı gibi duruyor, İnan içim acıdıEşim hiç öyle değildir canım kendi ailesinin durumu benim ailemden çok çok daha iyi
Eşiniz saf değil yalnız.. Babanın fakirliği benim suçum değil ama kayınpederimin fakirliği benim suçum deyimini çözmüş insanBen kimseye birsey diyemedim.olay büyüsün istemedim ama biz eşimle hala daha bitirmeye çalışırken salıncağı annem geldi attı yine herseyi kocama kufredenin salincagini istemem diye tutturdu. Eşim diyor ki gözlerinde şuan babana küfreden biriyim. Ben kayinpederimi sevmesem bu yaz 2600 km yol gittik tatil yaptık neden götüreyim diyor haklı bir kez babam için kötü bir söz duymadım
Evet değer verirsen ve özellikle damatsan bir çıkar arıyor kvanne şamar oğlanı aramış iyi niyetini kullanıp sonra da sen böyle dedin diye kızıyla el birlik rezil etmiş,iyilikten maraz doğar gerçekten
kime fazla değer ver düşünüyorlar ki karşıdaki böyleyse daha fazlasını vermeli ,doyumsuzluk ,küçümsemek vs sonu da böyle bitiyor
Benım esımın de elınden her ıs gelir,kosar da herseylerine.Ama bayram gunu desem annem salıncak ıstıyo ,hayatta ugrasmam der.Bı de 3 gun.Sızınkıler sımarmıs bence.Bı sure mesafe koyun.Zaten kendı ailem de olsa her hafta ne ısım var:)Herkesın ısı gucu var,ben gtmyorum her hafta gıtsem kesın sorun cıkar bızde de.
Adamın baba daha zenginmiş ve adamda özel firmada mühendismiş, benim tanıdığım mühendisler harıl harıl işinde bu adamcağız gönül yapma derdindeEşiniz saf değil yalnız.. Babanın fakirliği benim suçum değil ama kayınpederimin fakirliği benim suçum deyimini çözmüş insan