Ailem ve eşim

Yok daha gitmem zaten uzunca bir süre. Kendileri çağırmadan. Çağırırlarsa da eşim tamam derse gideriz. Böyle şeyler söylenmez ama o salıncak için 2 bine yakın masraf yaptık esim ile sırf istiyorlar diye. Annem kıracam yapılan masrafa da başlarım dedi.

Annemler çağırıyor eşim de geliriz diyor. Bende mecbur gidiyordum.ama evet fazla içli dislilardi benden bile iyiydi sohbetleri
Bak benim eşim abimi ailemi çok sever her gün gidelim desem bıkmaz çünkü birbirinin muhabbetini seviyorlar güzel vakit geçiriyorlar ama bem asla o kadar gitmem ve eşime de bu fırsatı vermem , ayda yılda bir görüşürüz ve bu görüşmeler çok kıymetli olur , burada suç sizde ..

Aynen gitti tüm izinlerimiz saçma sapan koşturmaca ile. Ve bize faydası olmayacaktı onlar için yaptık hepsini
Çekirdek ailenize odaklanın. Gidiş gelişi kesin. Eşiniz ailenizin uşağı değil. Belki eksikliğini hissettiklerinde özür dilerler..

Mesafe önemli. Sanki annenize kardeşinizde çatmaya yer arıyormuş gibi hissettim.
Evet bizde öyle düşündük ama gerçekten böyle bir sinyal hiç vermediler. Kız kardeşim erkek kardeşim 2 pandemi yazı 5 yıldızlı otele tatile götürdük herseylerini biz karşılayalım dedi eşim. Yani sohbetleri çok çok iyiydi normalde.

Aşırı zengin değiller ama çok şükür biri yazlık biri kışlık evleri var. 2 kiradan gelen yerleri var. Emeklileri var. Bir de 2 tane taksi hatları var

Yok yok çetele tutmak için sormadım. Etrafımda da var böyle eşiniz gibi insanlar sürekli eş ailesine giden. Onların da hepsinin maddi durumu iyi ailelerin. Denk geliyor galiba.

Çekirdek ailenize odaklanın. Gidiş gelişi kesin. Eşiniz ailenizin uşağı değil. Belki eksikliğini hissettiklerinde özür dilerler..

Umarım. Kız kardeşim çok iyidir normalde ama inattır. Annem deseniz dedim ya 34 senelik hayatımda bir kez bile benden özür dilediğini bilmem hep kendi haklidir

Eşinizde pek iyi niyetli fazla cömert. Geride dursun biraz...

Bayram gunu adam 3 gun kvdeye salıncak kuruyır.
Bı esseklık etmıs kufur etmemelydı ınsanlık halı olmus ,ozur dılemıs nasıl kopurtmus aılenız olayı?
KIz kardese noluyor?Neden yangına körukle gıdıyor?

Umarım. Kız kardeşim çok iyidir normalde ama inattır. Annem deseniz dedim ya 34 senelik hayatımda bir kez bile benden özür dilediğini bilmem hep kendi haklidir
Kendi kaybeder.. Eşinizi ne anlamadım kendi anası babası kardeşleri yok mu?

Annenizde nankörlük ediyor. Kayinpederimden örnek veriyim. Bazen sinirlenince o da ortaya küfür eder. Nadir ama oluyor. Kimsenin sahsina degil ortaya. Bunu bizde kimse de üstüne alinmaz. Insanlik hali yani. Bence esinizle fazla verici olmussunuz.

bu kadar iç içe olursanız olacağı budur yani ne olmasını bekliyordunuz ki?
kadınlar kendi aralarında bu kadar abartmasıı da yani bilemedim
biraz özleşin

Benim eşim saf. Hala daha diyor ki aksam kapılarını çiçekle mi süslesek. Gerçekten hersey çok iyiydi. Yani yemin ederim inanılmaz iyi anlaşıyorlardi
Babanın madddi durumu nasıl? Erkek kardeşin var mi?

Tamam eşin ayıp etmiş ama onlarda ne abartmış yani adam bu sıcakta istediler diye tatil günü uğraşmış.bundan sonra mesafeli görüşün kendinizi paralamayın.anne ve kardeşiniz tam yangına benzinle giden tipler heralde madem bir kalemde sileceklerdi o zaman kendileri alsalardı bir salıncak.

Evet demediler ki hiç. Evlerini bıraktılar arifeden beri bizim için uğraşıyorlar. Olay komşu babam ve eşim arasında gelişti. Annem ve kız kardeşim ortalığı yıktı. Annem kayinvalide evinde küfür edemez diyor. Tamam da bir an sinirle çıktı Evet yanlıştı ama daha önce yapmadığı birseydi. Tolere etmediler hiç. Bu tartisma olmadan 1 gun once elime kiymik girdi benim annem gel alayım dedi cımbız çıkarttı elim nasıl açıyor ayy diyorum ama söylenmedim. Annem.tutturdu benim elime sabahtan akşama neler batıyor diyor. Sonra elimi sıktı canım acıdı anne niye şefkatle yaklaşıyorum diye kızdım anam demez olaydım git dedi eşime aldırdım kiymigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…