• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve eşim birbirine kırıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xsx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben abartmıyorumki, anneme ne diyebilirim onu yatıştırmak için? Eşimin cuma günü abisi yurtdışından geliyor bizde kalacaklar, o zamana kadar benle konusur mu bilemiyorum ama ben konuşmayı düşünüyorum çünkü bayramda ailemle aralarının böyle olmasını asla istemiyorum
Sizde onun abisine ayni davranin gidin odaya isim var diyip cikmayin. Hatta ailenizin yanina gidin kendisi agirlasin ailesini. Cok yuz vermissiniz hala verecek gibi duruyorsunuz. Siz boyle devam ettikce kendini hep hakli gorur boyle salakca davranmaya devam eder

Eşiniz şaka kaldıramıyor belli ki o zaman kendisinin de şaka yapmaması lazım.
Boş boş küsmüş. Yerinizde olsam asla umursamazdım aksine siz ona küsün böyle saçma bi gerginlik yarattığı için.
Ben de konuşmuyorum ama bu durum böyle gidemez, kafaya takmaktan yemek yiyemiyorum halim kalmadı artık. Düzgünce konuşmak istiyorum ama evet haksız, yüksek ihtimalle annen bana laf söyledi sen de savunmadın vs vs tarzı bişey der

Ortada sorun yok ki çözecek bir şey olsun. Kusura bakmayın ama ben olsam çikolata ve kadın pedi alır odasına götürürdüm özel günündesin herhalde derdim. Ruhu bu kadar hassassa eğer karşı tarafı da kırmayacak . Kendinizi yıpratmayın eşinizi iyi göstermek için. Bazı kavgalar zamanında çıkmalı ki tekrarı olmasın. Bayramsa eşiniz de bunun farkında o düşünsün.

Isterse oncesinde ağzıyla kuş tutsun sonrasinda tavri belli. Bu sebeple boyle küsmesi yatak ayırmasi falan zerre normal degil once bunun farkinda olun siz.
O gün yemeği aileme kendi elleriyle hazırladı, yani herşey normaldi ama o olaydan sonra bunlar oldu

Çocuk gibi küsen kişiye erkek gözüyle bakamam ben.Çüklü prenses onun adı.

Sakın geri adım atmayın gittiği yere kadar gitsin o nazlanıyorsa siz 5 katı nazlanın.Komik sandığı için sizi aşağılamış cevabını alınca da gururuna yedirememiş.Asla olgun bir davranış değil.

Her istediğini söyleyen istemediğini işitir çoğu kişi belkide güler geçerdi o lafa ama anneniz iyi demiş en azından sizi şaka kisvesi altında başkaları yanında eleştiremeyeceğini görmüş oldu eş kişisi.Anneye saygı duydum ağlamasın boşuna kadıncağız.

Iyyhh en tahammül edemediğim erkek tipi. Alıngan, küsen, tripli prenses erkek modu.
Annenizden ben bir hata görmedim, ondan önce siz davranıp "o zaman çaylar senden hadi bakalım kalk" diyebilirdiniz. Anne ic güdüsü ile kadın sizi korumak istemiş. Kaldı ki söylediği de bir şey yok ortada. Eşiniz şakayla bir karşılık verse konu gülüp söylenip kapanacaktı halbuki.
Barışmak için çaba göstermeyin, bırakın o sizin gönlünüzü alsın. Sizi zor durumda, arada bırakan o. Şuncacık şeyde trip atılıp küsülüp, yatak bile ayırılır mı ya, pess. Size sabır diliyorum.

Ben de konuşmuyorum ama bu durum böyle gidemez, kafaya takmaktan yemek yiyemiyorum halim kalmadı artık. Düzgünce konuşmak istiyorum ama evet haksız, yüksek ihtimalle annen bana laf söyledi sen de savunmadın vs vs tarzı bişey der
ne diyecektiniz ? evet anne eşim haklı güzel çay yapamıyorum mu ? o sizi kötülesin ama siz onu savunun istiyor.

Küslükten nefret ederim ama eşinizin derse ihtiyacı var. Siz konuşırsanız o cesareti kendinde tekrar bulacak. Eve düşman gelse yine de misafirdir bu şekilde odaya kapanamaz.
Çok alındıysa annenler gittikten sonra seninle konuşsaydı yani ne olursa olsun odaya kapanma gibi bir olay kabul edilemez. Kendinizi de yeseniz ilk adımı atmayın

Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
Esini eleştiren o ama anneden nazik bi tepki alınca çıldıranda o şaka gibi kendi halinde birakin

Küslükten nefret ederim ama eşinizin derse ihtiyacı var. Siz konuşırsanız o cesareti kendinde tekrar bulacak. Eve düşman gelse yine de misafirdir bu şekilde odaya kapanamaz.
Çok alındıysa annenler gittikten sonra seninle konuşsaydı yani ne olursa olsun odaya kapanma gibi bir olay kabul edilemez. Kendinizi de yeseniz ilk adımı atmayın
İşlerin daha kötü olmasından korkuyorum ve üzülüyorum

Yere atip kendini tepinsin birde bugun kizim yaptı alisveriste 15 aylik kendisi

Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı,

Eşiniz annenize sizinle ilgili şaka yaptıysa annenizin şakasına da küsmemeli, ben şaka yaparım ama bana şaka yapılmasın kafasındaysa kendisi de şaka yapmamalı.

Annen bana laf söyledi sen de savunmadın demez umarım zira annenizin şakasında bir şey yok, he kendisi şaka yapmadıysa şaka yapıyorum adı altında laf soktuysa başka, o zaman kişi kendinden bilir işi, ben laf soktum annesi de karşılığını verdi diye düşünüyordur bu durumda, anneniz evet kızım beceremez deseydi mutlu olacaktı demek ki, eşini beceriksiz gösterip bunun üzerinden mutlu olan biriyse varsın küssün, konuşmak için zorlamayın kendinizi.
Bayramda da ailenize ister gelsin ister gelmesin siz gidin bayramlaşın ailenizle, bayramda bana ihtiyacı var el mecbur beni altı okka yapacak diye düşünmesine izin vermeyin.

Istedigini soyleyen istemedigini işitir
Ne diye cay demlemeyi bilmiyor diyor ailenizin yaninda? Anneniz de kizini savunmus bir nevi yani nolmus ne var bunda? Ugurlamaya gelmemis bu cok buyuk ayip ben boyle birine su bile vermem hatta gel annemler gidiyor dedigimde yerinden kalkmayan insana haber bile vermeden annemlerle cikar giderim
Sacmasapan biri

Nasıl ya boyle bişey için yemekleri ayrı yiyip yatakları mi ayiriyosunuz gerçekten? Ben kendimi sinirli ve küskün zannederdim 😂 bugüne kadar hic mi tartismadiniz ya? Bu kadar kolay küsen adamla nasıl evlendiniz yani sevgiliyken/nisanliyken de küsüp barismamis olması lazım illaki?

İşlerin daha kötü olmasından korkuyorum ve üzülüyorum
Ne olabilir ki en fazla. Boşanmak mı isteyecek? Anlattığınız olay tıpkı anlattığınız gibiyse siz haklısınız. Aynı şeyi bende yaşadım bana görümcem kötü söz söyledi ona rağmen odaya kapanmadım ve misafirliği bitip evine gittikten sonra yaklaşık 1 yıl eşimde bende mesafemizi koyduk şimdi aramız iyi ve bidaha görümcem bunu yapmaya cesaret edemeyecek. Yani demek istediğm anneniz haksızsa bile -bence haksız değil- eşiniz onlar misafir diye odaya kapanmamalı onlar gittikten sonra szinle konuşmalıydı.

Kimse birbirine şaka yapmasin resmi davransın o zaman, şaka ya da değil başlatan eşin, küsen de eşin kendi kendine öyle küs dursun çocuk gibi, keyfi yetince barışır, ne kadar çekilmez bi cins 😏

Nasıl ya boyle bişey için yemekleri ayrı yiyip yatakları mi ayiriyosunuz gerçekten? Ben kendimi sinirli ve küskün zannederdim 😂 bugüne kadar hic mi tartismadiniz ya? Bu kadar kolay küsen adamla nasıl evlendiniz yani sevgiliyken/nisanliyken de küsüp barismamis olması lazım illaki?
Bugüne kadar tabiki kavgalarımız oldu, büyük kavgalar da ettik, ben bir defa pazar gecesi ne oldu söyler misin lütfen dedim konuşmak istemiyorum dedi sert bi şekilde ben de konuşmuyorum o günden beri ama saçma konu uzadıkça uzuyor

Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
Eşiniz beyin terk.

Back
X