Ailem ve eşim birbirine kırıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xsx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Resmen bahane arıyormuş küsmek için, bulmuş.
Siz de onun ailesine aynı şeyi yapın, bakın neler oluyor.
Ailemi seve seve sayacak kocam, bunun başka yolu yok. Aileme laf söyleyemez, saygısızlık yapamaz. Yoksa ben de onun ailesine aynısını hatta beterini yaparım.
Ağaç kovuğunda yetişmedim, ondan önce ailem vardı. Kocamla var olmadım ki ben.

Kocaniza nasil davranacaginiz net aslinda, bu hareketi burnundan getireceksiniz, prenses erkek sendromuna yakalanmis derhal cebren çıkartılmasi gerekiyor.

Nolmus yani minnos kalbi mi kirilmis kizima laf ettirmem deyince?
O şaka adı altında eşini bozup herkesin gülmesini bekliyordu, annesi savununca küçük düştüğünü sandı erkeklik gururu incindi haspamın
Islak odunla dövmelik :sinirli:

O şaka adı altında eşini bozup herkesin gülmesini bekliyordu, annesi savununca küçük düştüğünü sandı erkeklik gururu incindi haspamın
Islak odunla dövmelik :sinirli:
Allah muhafaza bu kizcagizin annesi kizima laf ettirmem derken bir ihtiyaç icin ayaga kalkmis olsaydi herhalde uzerime yurudu beni dovecek yetişin komsular adam öldürüyorlar diye sokaklara atardi kendini.

Ne kadar bos bir mesele, ne kadar boş bir adam, konu sahibine oldukca uzuldum, cekecek cilesi var belliki.

eminim ilk alinganligi degildir. böyle basit seylere küsmek yüksek bir özgüven eksikligi gerektirir. bence bunca zaman ota bka küsen ezik karakterli biriydi ama siz uzatmadan gönlünü aldiginiz icin farketmediniz bile. aileniz tepki verince daha yeni yuzlestiniz

Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
şaka yapmış, şakaya şakayla karşılık almış çocuk gibi küsmek ne demek, ee oldu paşam kendi her lafı söylesin şaka ya da değil orasını bilemem, cevap verilince küssün kendini odalara kapatsın ayyyy evlerden ırak, yaptığı çoook ayıp ve terbiyesizlik. Yaptığına yapacağına pişman edin, yoksa alışkanlık edinir premses kocanız.

Allah muhafaza bu kizcagizin annesi kizima laf ettirmem derken bir ihtiyaç icin ayaga kalkmis olsaydi herhalde uzerime yurudu beni dovecek yetişin komsular adam öldürüyorlar diye sokaklara atardi kendini.

Ne kadar bos bir mesele, ne kadar boş bir adam, konu sahibine oldukca uzuldum, cekecek cilesi var belliki.
Tam bir Karen

Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
Eşiniz regl herhalde asırı saçma konu. Annenize de ayrı kuruldum, ağlayacak ne var yani. Her olaya ağlayana ayar oluyorum. Eşiniz ağır ergen galiba. Olayı konuşup abartmayın bari. Bayram gidersiniz olur biter

Eşiniz regl herhalde asırı saçma konu. Annenize de ayrı kuruldum, ağlayacak ne var yani. Her olaya ağlayana ayar oluyorum. Eşiniz ağır ergen galiba. Olayı konuşup abartmayın bari. Bayram gidersiniz olur biter
Ben abartmıyorum ama her iki taraf böyle yapınca nasıl davranıcam ne yapmam gerek bilmiyorum

Annede kurulacak birsey yok Turna, kadin muhtemelen ettigim 2 kelime icin kizimin yuvasini dagittim diye dusunuyor, baksana adam yataklari falan ayırmış, yani tamam anneye bu durum soylenmemis ama damatlarinin tavrindan (odaya kapanma) belli zaten isin sonucu.

Bu ilk olayda alacağınız tavir cok onemli burnundan getirin bence bi daha sizi bu sekilde durumlara sokmasin. Her ailede olabilecek gereksiz de olsa sakalasmalar anne baba gelmis eve ne bu saygisizlik? Esimin annesi bizdeyken esimle tartistik ama ben hic annesine yansitmadim evimize misafir anne yani ne bu saygisizlik sinir bozucu cidden .

Eşiniz her şeye böyle kusuyorsa yandınız.bu ne böyle alt tarafı bı şakaya karsilik verilmiş çok uzatmış.kuserse kussun

Annenize kurulmayın. Annenizde sorun yok. Kadın gayet yerinde bir tepki vermiş. Eşiniz boş bulunmuş bir de karşılık alınca çocuk gibi küsmüş. Hem de çok saygısız bir şekilde. Erkeklere ailelerinin yanında sende bunu yapamıyorsun ama neyse diyinde görün kendileri ve aileleri nasıl tepkiler verirler. Anneniz hem şakaya şakayla karşılık vermiş hem kızını savunacağını göstermiş.

Back
X