Ailem ve eşim birbirine kırıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xsx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben abartmıyorum ama her iki taraf böyle yapınca nasıl davranıcam ne yapmam gerek bilmiyorum
Haklının yanında haklı, haksızın yanında haksız olacaksınız. Kim başlattı, eşiniz değil mi? Anneniz ne güzel yapıştırmış cevabını. Küsen küssün, madem odadan çıkmıyor yastıklara kapanıp ağlıyor bırakın kendi haline. O konuşmak isteyinceye kadar siz de konuşmayın, gelince de önce sen şunun hesabını bir ver diyin. Sakın alttan alayım büyüklük bende kalsın hatasını yapmayın. Ağzından çıkanı kulağı duyacak. Hem suçlu hem güçlü, kapıdan geçirmeye bile çıkmıyor. Misafiri duyunca ölü taklidi yapan sivilceli ergenler gibi odaya saklanmış. Siz yapsanız evi başınıza yıkarlar.

Bugün ailenizin önünde, yarın eş dost arkadaş ortamında yapar bu zevzekliği.

Bayıl istersen feriha demelik bir olay olmuş. Zaten orada yaptığı şaka çok yersiz. İnsan eşini şaka bile olsa hep övmeli, yüceltmeli ailelerin yanında. Annen kötü bir şey dememiş ama yorum yapmasına gerek yokmuş. Tam tersi olsa siz eşinize şakasına bir laf atsanız hemen kv araya girip “oğluma bir şey deme” dese gıcık olurduk “ne kıymetli oğluşu varmış karısının lafına bile karışıyor” derdik. O sebeple iyi niyetli bile olsa yorum yapmasa olurmuş ama kötü bir şey dememiş zaten. Ha kadın yorum yaptı diye koskoca adamın gidip odalara kapanması, giderlerken uğurlamaması falan çok çocukça ve düşüncesizce. Siz birbirinizi çekersiniz ama aileleriniz böyle kaprisleri çekmek zorunda değil. Bas baya saygısızlık yaptığı. Davranışının yanlış olduğunu anlayacak kadar duygusal zekasının geliştiğini sanmıyorum…

Eşiniz şaka yaptı mı yapmadı mı?

Bence önemli olan bu.
Gerçekten çay demlenmiyor demli olmuyor ama ses tonu öyle kavga eder gibi değildi yine de böyle şaka yapması ailemin karşısında beni farklı gösteriyo gibi

Benim küçük kardeşim 9-10 yaşlarındayken her şeye küserdi
Gözünün üstünde kaşın var desek küser evin önündeki ağaca maymun gibi tünerdi😬😬

Annem de eline sevdiği bişeyi alıp ikna etmek için uğraşırdı🤦‍♀️

Bu yaz yine bir laftan küstü gitti ağacı da kurudu diye kesmişler
23 yaşında artık annem diyor bırak gelir birazdan şükür artık ağaca tünemiyor 🤦‍♀️

Kocaniza nasil davranacaginiz net aslinda, bu hareketi burnundan getireceksiniz, prenses erkek sendromuna yakalanmis derhal cebren çıkartılmasi gerekiyor.

Nolmus yani minnos kalbi mi kirilmis kizima laf ettirmem deyince?
İki gündür konuşmuyoruz, hem bu durum hem ailemin kırgınlığı beni üzüyor yoruyor. İki gündğr bu konudan yemek yiyemiyorum çalışamıyorun

Eşiniz regl herhalde asırı saçma konu. Annenize de ayrı kuruldum, ağlayacak ne var yani. Her olaya ağlayana ayar oluyorum. Eşiniz ağır ergen galiba. Olayı konuşup abartmayın bari. Bayram gidersiniz olur biter
Ben abartmıyorumki, anneme ne diyebilirim onu yatıştırmak için? Eşimin cuma günü abisi yurtdışından geliyor bizde kalacaklar, o zamana kadar benle konusur mu bilemiyorum ama ben konuşmayı düşünüyorum çünkü bayramda ailemle aralarının böyle olmasını asla istemiyorum

Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
Size kolaylıklar diliyorum insanlarda ne dertler var. Eşiniz ve anneniz birbirinin aynısı. Ortada sorun olacak konu bile yok. Yerinizde olsam eşime şunu derdim aileme nasıl davranırsan ailene aynısı gibi davranırım ne eksik ne fazla. Uçan kuştan nem kapacaksan ben de aynı senin yaptığın gibi annenin açığını ararım ben de onu ağlatırım diyin. Annenize de fazla alınganlık yaparak beni üzüyorsun kimseye bir şey olduğu yok diyin.

Size kolaylıklar diliyorum insanlarda ne dertler var. Eşiniz ve anneniz birbirinin aynısı. Ortada sorun olacak konu bile yok. Yerinizde olsam eşime şunu derdim aileme nasıl davranırsan ailene aynısı gibi davranırım ne eksik ne fazla. Uçan kuştan nem kapacaksan ben de aynı senin yaptığın gibi annenin açığını ararım ben de onu ağlatırım diyin. Annenize de fazla alınganlık yaparak beni üzüyorsun kimseye bir şey olduğu yok diyin.
Eşimin ailesi bana saygılı asla bu şekilde davranamam, ama bir şekilde bu durumu çözmem gerekiyor

Ben abartmıyorumki, anneme ne diyebilirim onu yatıştırmak için? Eşimin cuma günü abisi yurtdışından geliyor bizde kalacaklar, o zamana kadar benle konusur mu bilemiyorum ama ben konuşmayı düşünüyorum çünkü bayramda ailemle aralarının böyle olmasını asla istemiyorum
O sizin ailenizi ugurlamak icin kapiya bile cikmayacak ama abisi gelip sizin evinizde kalacak elinize firsat geciyor ayni seyi sizde yapin

Ayy premsese bak küsmüş. Ortada söylenen birsey yok karşılıklı ne var bunda. Siz niye böyle oldu diye dusuneceginize kocanızı premseslik yaparken terbiyeli olmasi konusunda uyarın bence. Çıtkırıldım hallerinden kurtulacağını sanmam o yüzden en azından terbiyeyi öğrensin. Bu sebeple bile yatak ayıran kocayla ömür geçer mi o da sizin bileceğiniz iş

Beraber yemek yemiyoruz ayrı odalardayız iki gündür
Yemeginide sakin hazirlamayin o zaman. Bu kadar sacma bir kusme gormedim ben. Hic bir isini yapmayin camasirlarini felan da yikamayin.

kesinlikle katılıyorum
kısasa kısas
ailesi sana bir sey yapmamis olabilir ama senin ailen de ona yapmadi. ne sacma ergen ergen seyler ya
bu adamdan çekeceğin var.
ayni suratsizligi abisi geldiğinde de sen göster

Ayy premsese bak küsmüş. Ortada söylenen birsey yok karşılıklı ne var bunda. Siz niye böyle oldu diye dusuneceginize kocanızı premseslik yaparken terbiyeli olmasi konusunda uyarın bence. Çıtkırıldım hallerinden kurtulacağını sanmam o yüzden en azından terbiyeyi öğrensin. Bu sebeple bile yatak ayıran kocayla ömür geçer mi o da sizin bileceğiniz iş
O gün yemeği aileme kendi elleriyle hazırladı, yani herşey normaldi ama o olaydan sonra bunlar oldu

Eşiniz şaka kaldıramıyor belli ki o zaman kendisinin de şaka yapmaması lazım.
Boş boş küsmüş. Yerinizde olsam asla umursamazdım aksine siz ona küsün böyle saçma bi gerginlik yarattığı için.

Back
X