Ailem ve eşim birbirine kırıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xsx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E iletişimle çözeceksiniz.
Kocaya gideceksin diyeceksin hayırdır ne oldu sıkıntın ne ? Problem ne ? Önce bi ondan duy bakalım problem neymiş
Allah kimseye böyle bir dert arada kalmışlık vermesin, ben eriyip gidicem kafaya takmaktan

Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
Ortada sorun yok , eşin ailenle seni kıskanmış ve terbiyesiz bir adam ...

Ortada sorun yok , eşin ailenle seni kıskanmış ve terbiyesiz bir adam ...
Bu durumu çevremde anlatacağım biri de yok öyle kendimi yiyip bitiriyorum. Dayısının eşi var bazen böyle konularda dertleşiriz arada da olsa ama yine de konuyu yaymak istemiyorum

Kafasına çok takab kuran biri boşanalım madem durum böyleyse de der beklerim ama ben böyle saçma bi konudan her iki tarafın da farklı düşünüp olayın bu noktaya gelmesini istemiyorum ama tabi onun da yaptığı hatayı görmesini istiyorun
Psikolojik bir rahatsızlığı mı var eşinizin? Şizofreni falan?

bak eşiniz saçmalamış sizde mesafe koyarak uzatmışsınız mevzuyu neden konuşmak yerıne yatak ayırıyorsunuz kı
Ben konuşmaya çalıştım ama mesafeyi o koydu, ben yatak ayırmadım yanına gidip yattığımda kendisi dün kalktı tv izlemeye ve salonda uyumuş

Allah aşkına siz ailecek dram mı seviyorsunuz ben hiç anlamadım
Ne arada kalması
Eşiniz 5 yaş gibi küsüyor
Anneniz ağlıyor

Bırakın küssün abisi gelecekmiş tıpış tıpış barışmaya gelecek
Aynısı yapın hoşgeldiniz diye söyleyin hoşbulduk dediği gibi odaya gidip küsün
Sorarsa alındım çok zoruma gitti dersiniz
Çünkü eşiniz yaptığı aynen bu kadar saçma

Anneniz de ne ağlayıp duruyor damat küstü bilmem ne diye
Dayım küser g.tünü dönerdi anneme
Annem de yüzünden ne hayır gördük g.tünden ne hayır görecez derdi
Aynen böyle desin o kadar hakediyor ki eşiniz

Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
Bu yemegi hazirlamasi laf sokmak amaciyla yapmiş olabilir sizin aileniz hic yemege cagiriyor mu ? Yada sen onun ailesini yemege cagirdin mi ? Belliki bunu laf söylemek icin yapmis ben yapiyorum bak sen yapmiyorsun der gibi sonunda da kinini kusmuş öyle anladim. Yapsanda erkeklere yaranamıyorsun maalesef.

Allah aşkına siz ailecek dram mı seviyorsunuz ben hiç anlamadım
Ne arada kalması
Eşiniz 5 yaş gibi küsüyor
Anneniz ağlıyor

Bırakın küssün abisi gelecekmiş tıpış tıpış barışmaya gelecek
Aynısı yapın hoşgeldiniz diye söyleyin hoşbulduk dediği gibi odaya gidip küsün
Sorarsa alındım çok zoruma gitti dersiniz
Çünkü eşiniz yaptığı aynen bu kadar saçma

Anneniz de ne ağlayıp duruyor damat küstü bilmem ne diye
Dayım küser g.tünü dönerdi anneme
Annem de yüzünden ne hayır gördük g.tünden ne hayır görecez derdi
Aynen böyle desin o kadar hakediyor
Eşimin yaptığı zaten saçma ben de anlam veremiyorum. Abisi gelecek diye barışmaya gelir mi bilemiyorum ama böyle olursak illaki soracaklar noldu diye

Bu yemegi hazirlamasi laf sokmak amaciyla yapmiş olabilir sizin aileniz hic yemege cagiriyor mu ? Yada sen onun ailesini yemege cagirdin mi ? Belliki bunu laf söylemek icin yapmis ben yapiyorum bak sen yapmiyorsun der gibi sonunda da kinini kusmuş öyle anladim. Yapsanda erkeklere yaranamıyorsun maalesef.
Ben ailesini çağırıyorum annemler de öyle. Yani çağırmama gibi bir durum yok

Soru sahibi, üzgünüm ama eşiniz büyümemiş çocuk. Siz konuşmak için peşinden koşarsanız bu davranışını devam ettirir. Hiç muhatap olma tıpış tıpış gelip konuşacaktır.

Back
X