Ailem ve eşim arasında kalıyorum.

bahardeniz1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
27
-11
34
Merhaba

Yaklaşık 5 aydır evliyim. Evlendiğimiz günden bu yana eşimle bir çok kez büyük kavgalar yaşadık. Her olayımıza ailelerimizi de dahil ettik. Evliliğimizin henüz ilk haftalarında dahi ettiğimiz kavgalar sonucu eşim her seferinde babamı arayıp boşanmak istediğini söyledi. Sonralarında ise pişman olup özürler diledi. Bir gün yine babamı arayıp boşanmak istediğini söylediğinde babamda kendisine hakaretlerde bulundu. Eşimin annesi yapılan bu davranışı asla unutamıyor ve bana karşı ne yaparsam yapayım çok soğuk ve ters acısını benden çıkarıyor. bu durum da evliliğimize gölge düşürmeye başladı. Şuan aramız bozuk bitme noktasına kadar geldik. Eşim bütün aile içerisinde babamın ondan ve annesinden özür dilemesini istiyor. Babam ise bu duruma hiç sıcak bakmıyor yaşanan kötü olaylardan dolayı.
Ne yapmam gerekiyor arayı nasıl bulacağım. Yardımcı olur musunuz?

Babamı kimseye ezdirme niyetinde değilim. Öl dese ölürüm onun için. Bi yandan da evliliğime devam etmek istiyorum. Babamı bir gün olsun ezdirmedim. Annesinin bana davranışlarından dolayı kendisi defalarca kez karşı çıkıp beni savundu. Aynısını sen yapamıyorsun kocanın arkasında durmuyorsun kafasında. Haklılığımı ifade edemiyorum

Arkasinda durulcak birsey yapmamis ki hala yaninizda durmaniz bile kabahat. Siz yuz vermissiniz bu adama bu kadar ilk babanizi aradiginda birakacaktiniz pisman olunca donecektiniz tekrar yaparsa bosanacaktiniz. Bu kadar olay olmus hala bosanmak istemiyorsunuz. Siz tarafinizi secmissiniz zaten ailenizle kocaniz arasinda kalmamissinizki
Babamın evindeyim yaklaşık iki haftadır. Tarafım belli olduğu için bu kadar sert tepkiler alıyorum.

Suç sizde, herşeyi herkese söylemeyin. Evliliğin olgunluğuna erişemeyen evlenmemeli. Ha bir de boşanma kelimesi eğer bu denli kullanılıyorsa boşanılmalı. Yani zaten laçkalaşmış bir ilişki var çok çok daha kötü olmadan boşanın.
Sadece 5 aydır evliyiz. Herkesin sorunları var herkes bi sürü problem yaşıyor dedim. Pişmanlığın bir çok kes gördüm inandım ve devam ettim. Şuan bu noktadayım. Benimde çok hatalarım oldu öfkemi dilimi kontrol edemediğim bi çok nokta var. Kocalığımı hissedemedim diyor

yaptığı şeylerden sonrasında çok utandı ve defalarca kez hepsinden her seferşnde özür diledi. ben hata yaptım ama hep telafi ettim. bana yapılan hatayı kimse telafi etmiyor bakışında. babam bana sahip çıktı bu olayları onlara yaşatan bizdik hep. o benim başımın tacı. amacım onu eşimde olsa birilerine ezdirmek ve ezip geçmek asla değil. yalnıoz boşanmakta istemşyorum bu çıkmazdan nasıl çıkacağımı bilmşyorum hepsi bu
O kadar tecrübesizsin ki, eşinin hala çok utandigini, pişman olduğunu düşünüyorsun. Azıcık kafası çalışan birisi öncelikle yaptığı şeyleri yapmaz, hadi bir kere hatadır oldu diyelim defalarca yapmaya devam etmiş. Yaşayarak göreceksin, yarın öbür gün kucağında çocuğunla baba evine gittiğinde daha zor olacak. Bu evliliğe sıfır şans veriyorum.

O kadar tecrübesizsin ki, eşinin hala çok utandigini, pişman olduğunu düşünüyorsun. Azıcık kafası çalışan birisi öncelikle yaptığı şeyleri yapmaz, hadi bir kere hatadır oldu diyelim defalarca yapmaya devam etmiş. Yaşayarak göreceksin, yarın öbür gün kucağında çocuğunla baba evine gittiğinde daha zor olacak. Bu evliliğe sıfır şans veriyorum.
Tek çare boşanmak mı

Yaşça büyük olan annem diyor edilen lafların ölmüş babasına kadar gittiğini ve bu kadının bu lafları bi türlü unutmadığını söylüyor
Esiniz sacmaliyor bahane ariyor sizi sevse boyle sacmaliklarla iki hafta gecirmez o gun kapinizda biter babanizin eline ayagina yapisir ozur diler bir dahada yapmazdi.

Sadece 5 aydır evliyiz. Herkesin sorunları var herkes bi sürü problem yaşıyor dedim. Pişmanlığın bir çok kes gördüm inandım ve devam ettim. Şuan bu noktadayım. Benimde çok hatalarım oldu öfkemi dilimi kontrol edemediğim bi çok nokta var. Kocalığımı hissedemedim diyor
Ay senin kocan tam manipülatör, yeme bunları ya...seni nasıl parmağında oynatacağını bulmuş, iyi niyetini sömürüyor

Kocalık nasıl hissediliyormuş peki? Gerçekten merak ettim.

Hata ikinizde kaç yaşındasınız ergen gibi iki tarafta ailesine haber veriyor durumu kendi aranızda çözemiyor musunuz? Babanız niye özür dilesin özür dilemesi el öpmesi gereken ikinizken ne saçma çok sürmez sizin ilişkiniz ben size söyleyeyim

Yaşça büyük olan annem diyor edilen lafların ölmüş babasına kadar gittiğini ve bu kadının bu lafları bi türlü unutmadığını söylüyor

Ay ne feriha tipinde insanlar bunlar ana oğul. Ay ne mızmızlık. Akşam ona biberonla yemek hazırla. Emzik al hediye, yemek yerken önüne önlük bağla onun.

X