Ailem ve eşim arasında kalıyorum.

bahardeniz1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
27
-11
34
Merhaba

Yaklaşık 5 aydır evliyim. Evlendiğimiz günden bu yana eşimle bir çok kez büyük kavgalar yaşadık. Her olayımıza ailelerimizi de dahil ettik. Evliliğimizin henüz ilk haftalarında dahi ettiğimiz kavgalar sonucu eşim her seferinde babamı arayıp boşanmak istediğini söyledi. Sonralarında ise pişman olup özürler diledi. Bir gün yine babamı arayıp boşanmak istediğini söylediğinde babamda kendisine hakaretlerde bulundu. Eşimin annesi yapılan bu davranışı asla unutamıyor ve bana karşı ne yaparsam yapayım çok soğuk ve ters acısını benden çıkarıyor. bu durum da evliliğimize gölge düşürmeye başladı. Şuan aramız bozuk bitme noktasına kadar geldik. Eşim bütün aile içerisinde babamın ondan ve annesinden özür dilemesini istiyor. Babam ise bu duruma hiç sıcak bakmıyor yaşanan kötü olaylardan dolayı.
Ne yapmam gerekiyor arayı nasıl bulacağım. Yardımcı olur musunuz?

Babanızı kocanız a karşı ezdirmeyin tabiki.Baba sonuna kadar dayanmış adam ne yapsin son raddeye gelmiş tabiki.kv oğlunun yaptıklarına baksın.cok lüzumlu insanlar değiller unutmassa unutmasın.sizde ailenizle görüşün damat beyde görüşmek istemiyorsa gorusmesin niye zorluyorsunuz.şerleri bulaşmasın insanların üzerine.
Her fırsatta kızın ailesini arayan erkek ve ailesinden nefret ediyorum.kendilerini ne sanıyorlar aldıkları ürün arızalı çıktı da sahibine mi şikayet ediyorlar.kusura bakmayın ama eşiniz olgunlaşmamış kal meyve. Babanızın da zerre suçu yok..ağzına saglik

Eşiniz dünyalı mı? Hani nerede görmüş bir babanın herkesin önünde damadından özür dilediği. Ben 30 yaşındayım bugüne kadar hiç duymadım böyle bir şey. Evliliğin ilk zamanlarında tartışmalar çok olur. Ne kadar birbirinizi tanısanız da aynı evde yaşamak farklı gerçekten. Karı koca bunun bile daha bilincinde olmadan ne diye kalkıp evlendiniz ki. Sonra evde olan herşey anlatılmaz ki aileye. Hiç mahrem özel hayatta mı bilmiyorsunuz. Evliliğiniz çok devam eder gibi durmuyor zaten. "Bu arada babanız haklı "

arayı bulmayacaksınız. boşanacaksınız. ne demek her şeyde babanızı arayıp şikayet etmek. arkadaşım aynı şeyleri yaşadı. iki sene sürmedi evlilikleri. size tavsiyem çocuğunuz yokken bu işi bitirmeniz. asla sonu yok. ve sizin ailenizin artık geride durduğunu gördükçe size yaptıkları boyut atlayacak.

Merhaba

Yaklaşık 5 aydır evliyim. Evlendiğimiz günden bu yana eşimle bir çok kez büyük kavgalar yaşadık. Her olayımıza ailelerimizi de dahil ettik. Evliliğimizin henüz ilk haftalarında dahi ettiğimiz kavgalar sonucu eşim her seferinde babamı arayıp boşanmak istediğini söyledi. Sonralarında ise pişman olup özürler diledi. Bir gün yine babamı arayıp boşanmak istediğini söylediğinde babamda kendisine hakaretlerde bulundu. Eşimin annesi yapılan bu davranışı asla unutamıyor ve bana karşı ne yaparsam yapayım çok soğuk ve ters acısını benden çıkarıyor. bu durum da evliliğimize gölge düşürmeye başladı. Şuan aramız bozuk bitme noktasına kadar geldik. Eşim bütün aile içerisinde babamın ondan ve annesinden özür dilemesini istiyor. Babam ise bu duruma hiç sıcak bakmıyor yaşanan kötü olaylardan dolayı.
Baba evi ve eş evini ayırmayı bilememişsiniz, cümbür cemaat evlenmişsiniz, sonuç şaşırtıcı değil bu yüzden.
Böyle bir şey yaşasam eşim babamı ilk aradığında babam kalkıp gelir beni alır götürür, istenmediğin yerde tutmam kızımı diyerek.
Değişik bir yapınız var gerçekten.
ikinizde kök ailelerinizi ilişkinizden uzaklaştırın lütfen.

Merhaba

Babanın ağzına sağlık.

Zırt pırt kp aranıp boşanıcam denir mi?

Baban yapman gerekeni yapmış.

Hadi seninki özür bekliyor(ki beklemesin ne alaka özür)
hadi seninkine hakaret edilmiş.(ohhh)
Anasından neden özür dilenmesini bekliyor?

Yol yakınken boşan.

Ne yaparsan yap babani kesinlikle bu hödüklere ezdirme..Esin önce baban kadar ADAM olsun da sonra havlasin. Sizde hala annesi bana soguk yapiyor derdindesiniz. Esinizin ne kadar büyük bir terbiyesizlik yaptiginin farkinda bile degilsiniz. Nikah la tehtid edilmek benim icin bosanma sebebi. Siz ne diyorsunuz. Allah babaniza sabir versin

Merhaba

Tam delirmelik konu birde kvye ne yaparsam yapıyım diyor yapmayın kim oluyor onlar büyüyememiş karakteri olmayan bir adamı eş yapıp kendinizi annesine köle edip birde konudaki tek haklı kişi olan babanızdan özür dilesinmiş
Bir kendine gel ne bu acizlik haddini bilsin eşin

Merhaba

Ee baban haklı, sadece küfür kaldığına şükretsin kocan. Siz eğer ailelerin zoruyla, baskısı ile evlenen insanlar değilsiniz, her kavgada bebek gibi kayınpederini arayıp ağlayan mızmızlanan birine babanız psikolog randevusu alacak değildi. Hadi bu haltı yedi kocan, neden ağlayarak anasına gidip olayı anlatıyor.

Kızım bak bu herifle anasının yaptıkları boşanmada davasında tazminat almana neden olur. Günlük tut, kaynananla sıklıkla bu olayla mesajlaş. Sonra boşa bu herifi. Hayat boyu kapının önüne koyulduğu için kahrolurlar ana oğul.

Al sen bunu bir avukata götür, yaptıklarını anlat, avukat kimin kusurlu olduğunu söyleyince seninki bir daha ağzını açmaz.

Ee baban haklı, sadece küfür kaldığına şükretsin kocan. Siz eğer ailelerin zoruyla, baskısı ile evlenen insanlar değilsiniz, her kavgada bebek gibi kayınpederini arayıp ağlayan mızmızlanan birine babanız psikolog randevusu alacak değildi. Hadi bu haltı yedi kocan, neden ağlayarak anasına gidip olayı anlatıyor.

Kızım bak bu herifle anasının yaptıkları boşanmada davasında tazminat almana neden olur. Günlük tut, kaynananla sıklıkla bu olayla mesajlaş. Sonra boşa bu herifi. Hayat boyu kapının önüne koyulduğu için kahrolurlar ana oğul.

Al sen bunu bir avukata götür, yaptıklarını anlat, avukat kimin kusurlu olduğunu söyleyince seninki bir daha ağzını açmaz.

Kizimizin bosanma niyeti yok. Arayi düzeltmek icin babasini elinde olsa özür diletecek onu savundugu icin

Daha olgunlasamamis iki insan evlenmis olan babaniza olmus yazik adama ezdiriyorsunuz birde ozur dilicekmis oldu baska? Bosanmicaksanizda sakin cocuk yapmayin. Her kavgada babanizi arayip bosicam diyen kocanizda hic suc gormuyor musunuz acaba?

Boşanmak isteyen adam gider mahkemeye başvurur avukata danışır madem boşanmak istiyor neden babanı arıyor ne yapsın adam? Çocuk gibi babanı arıyor karşılığını alınca özür bekliyor.Alin karşınıza konuşun ya birşeyleri düzeltsin yada gerçekten boşansin 5 ayda ortalığı feveran etmiş bu adamdan bı yol olmaz

Konu sahibi okuyor ama cevap yazmıyosunuz. Neden?

Şeyi merak ettim ben. Evliliğinizin ilk haftalarında başlayan ve eşinizin her defasında babanızı aramasına sebep olan o kavgaların sebebi neydi acaba?

Oturun ve ciddi ciddi düşünün babanızı nasıl düşük insanlarla mutatap ediyorsunuz.
Siz eşinizi ve ailesini çekiyorsunuz diye aileniz neden çekmek zorunda.
Böyle bir adamla nasıl evlenebildiniz. Her kavgada öğretmene şikayet eder gibi babanıza koştur koştur haber vermesi hele de bir evlilikte en son edilmesi gereken boşanma lafını ağzına plesenk edip en söylenmeyecek kişiye rahatça söyleyebilmesi.
Bu rahatlığı siz vermişsiniz babanız da sizin yüzünüzden bunları işitmek zorunda kalıyor.

Boşanma niyetiniz yoksa ailecek babanızın yakasından düşün bari adamı rahat bırakın.

Merhaba

Böyle karaktersiz bir adam için babanı mi ezeceksin ? Arada kaliyorsan sen hakkediyorsun demek ki ? Hala kayinvalideyi dusundugune göre.

X